دوست عزیز اگر راهنمای تاپیک را مطالعه میکردید ، جواب مشکل خود را پیدا میکردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر راهنمای تاپیک را مطالعه میکردید ، جواب مشکل خود را پیدا میکردید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حالا چرا ميزني . چشم از سري بعد دقت ميكنم
ولي ، ممنونم از لطفتان
دوستان همون طور که احتمالا می دونین بیت دفندر نسخه ی Free هم داده که به گفته ی خودش برای کاربرای خونگی خیلی خوبه !!!! می خواستم ببینم کسی از نسخه ی free ش راضی بوده ؟؟؟ من نسخه ی فریش رو دانلود کردم و تونست ویروس رو بشناسه ولی نتونست کاری براش بکنه !
حالا می خوام بدونم فقط برای بعضی از ویروس های خاص نمی تونه کاری بکنه یا کلا فقط کارش شناساییه و باید به صورت دستی ویروس رو از بین برد (اخه وقتی ویروس رو پیدا می کنه خود به خود می ره روی یه لینک که توش در مورد ویروس و نحوه ی پاک کردنش از طریق ریجستری و اینا رو توضیح می ده !!!)
مگه من خشن گفتم و یا خدای نکرده بی احترامی شد ؟
برای رفاه حال کاربران ، کلیه مطالب مفید پیرامون بیت دیفندر بصورت لیستی در اختیار شما گذاشته شده
تا هر چه سریعتر و راحت تر به مطالب دسترسی داشته باشید
من هم صرفا به موضوع فوق اشاره داشتم
نسخه رایگان بیت دیفندر فاقد گارد فعال هستش و صرفا بعنوان یک اسکنر استفاده میشود
البته در حالت اسکنر ، علاوه بر شناسایی قادر به پاکسازی هم هستش
ولی در کل به دلیل عدم داشتن گارد فعال ، توصیه نمیشه بعنوان آنتی ویروس اول در سیستم استفاده شود
من ديگه از اين بيت ديفندر واقعا نا اميد شدم
الان 4 سال بود داشتم استفاده ميكردم
ولي اين 2009 هاش واقعا اعصاب خورد كنه
موندم چي نصب كنم
آنتي ويروسهايي نظير Avira و Kaspersky و Norton 2009 با توجه به نتايج تستهاي صورت گرفته گزينه هاي مناسبي هستند.
سلام
من الان avg نصب كردم Avira كه شما فرموديد همون avg هست كه نصب كردم؟؟
راستي از كسپر هم ميترسم با اينكه خيلي تعريف شو شنيدم
يكي اينكه فايلهاي ويندوز رو خيلي راحت پاك ميكنه (مثل سيستم 32)
دوم هر روز بايد دنبال كليد فعال براش باشم
ممنونم از نظرتون رو شما بفرماييد
نه دوست عزيز AVG و Avira 2 محصول متفاوت از دو شركت مختلف ميباشند.
محصولات كاسپر محصولات حرفه اي هستند و ممكنه براي كاربراني كه زياد به مباحث امنيتي آشنا نيستند بخصوص با آن هشدارها و پيغامهايي كه ميده به نوعي اعصاب خوردكن باشه و سوهان روحشون بشه.من خودم تا بحال در اين چند سالي كه دارم از كاسپر استفاده ميكنم حتي يكبار هم پيش نيومده كه فايلهاي ويندوز مثل Sysytem32 را پاك كنه.
در مورد كليدها هم كه فرموديد خدا را شكر فعلا مشكلي وجود نداره بخصوص اينكه من چند روش قانوني براي بدست آوردن كليدها براي استفاده دوستان قرار دادم كه بدون دردسر و با خيال راحت براي چند ماه ميتونند از اين محصولات استفاده كنند.براي بعدش هم خدا بزرگه و راه حل پيدا ميشه.
در مورد Avira كه شرايط به مراتب بدتر ميباشه و عموما پيدا كردن سريال قانوني و حتي غيرقاوني براي محصول Avira Premium بسيار مشكل ميباشه و كليدهاي Promotion آن زمان بسيار كوتاهي در حد 30 روز دارند.
در مورد AVG هم من به شخصه به كسي پيشنهاد استفاده از اين محصول را ندادم.
ممنونم از نظر شما استاد گرامي
سلام به همه
من Total Security 2009 رو نصب کردم و فایلهای آپدیت رو هم دانلود کردم... (از این آدرس)
بعدش فایل exe دانلود شده رو اجرا کردم ولی هنوز هم بیت دیفندر میگه آنتی ویروس شما باید آپدیت بشه و تاریخ دیتابیس و انجین اون قدیمی هست... کجای کارم اشتباه بوده...؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)