تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 99 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه superior's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نام او

توی Acronis Disk Director وقتی رو قسمتی که میخوام تبدیل به پارتیشنش کنم میرم اصلا در قسمت
    advanced گزینه convert وجود نداره.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

به نام او

توی Acronis Disk Director وقتی رو قسمتی که میخوام تبدیل به پارتیشنش کنم میرم اصلا در قسمت
    advanced گزینه convert وجود نداره.
    ببخشید شما از کجا نرم افزار رو دانلود کردین؟
    این لینک دانلود نرم افزاره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید شما از کجا نرم افزار رو دانلود کردین؟
    این لینک دانلود نرم افزاره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عزیزم من از خود سایتش نسخه دمو رو دانلود کردم . ولی کرکی براش پیدا نکردم. اون لینک بالا هم به کل خرابه!

میگم از Vista Basic نیست؟

من اون 50 گیگ فضا رو تونستم برگردونم. ولی دیگه نمیتونم پارتیشن ببندم. همه نرم افزار ها ارور میدند. بی خیال. بای.
    Last edited by superior; 15-08-2009 at 01:19.

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

عزیزم من از خود سایتش نسخه دمو رو دانلود کردم . ولی کرکی براش پیدا نکردم. اون لینک بالا هم به کل خرابه!

میگم از Vista Basic نیست؟

من اون 50 گیگ فضا رو تونستم برگردونم. ولی دیگه نمیتونم پارتیشن ببندم. همه نرم افزار ها ارور میدند. بی خیال. بای.
    درسته لینک بالا خرابه. من هم تازه فهمیدم.
    ولی بیخیال پارتیشن بندی نشو. از نرم افزار های bootable استفاده کن. شاید جواب ببده.
    (حداقل به خاطر امضات بیخیال نشو . یعنی فقط شعار دادی؟)

5. این کاربر از mo.mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام میخواسته هارد لپ تابشو پارتیشن بندی کنه ،با paragon partition manager این کارو میکنه.در حین پارتیشن بندی لپ تاب خاموش میشه (دلیلش معلوم نیست) بعد چیزی بالا نیومده فقط یه نوشته که نوشته بوده شما به سیستم عامل دسترسی ندارید و سی دی ریکاوری رو داخل داستگاه بذارید و یه چیز تو این مایه ها.بعد میاد سی دی بوت این نرم افزارو میزاره که خود نرم افزار میگه که یه کار ناتموم داره و خودش تمومش میکنه.بعد که ریست میشه صفحه ریکاوری لپ تاب میاد اونمهم که فکر میکرده فایلهاش میمونه ری استور میکنه به حالت کارخونه اما نمیدونم چی شده که وسط راه یادش میاد بک آپ نگرفته و در حین ریستور شدن لپ تاب رو خاموش میکنه.بعد این ماجرا معلوم میشه که برادرش یه بک آپ گرفته.اما این بک آپ که روی دی وی دی هست کار نمیکنه و فایل اصلی بک آپ که لپ تاپ رو به روز اول بر میگردوند هم که روی هارد بوده پاک شده .حالا واقعا مونده چکار کنه.با یه لپ تاپ بدون ویندوز.ویندوزش ویستاس.لپ تاب ای جی آر 410.برای بک آپ فایلی به اسم LG smart recovery image file میخواد.اگر بتونید کمک کنید ممنون میشم.در ضمن مثل اینکه دی وی دی بک آپ و ویندوز هم همراه لپ تاب نبوده.
    با تشکر

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من پارتیشن ریكاوری ایسر خودم رو حذف كردم
    البته لینوكس بود كه به درد نمی خورد
    آیا راهی هست كه بتونم الان ویندوزی رو كه نصب كردم به داخل یك پارتیشن بسازم بك آپ كنم كه مثل
    ایسر ریكاوری با آلت اف 10 كار كنه؟

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام میخواسته هارد لپ تابشو پارتیشن بندی کنه ،با paragon partition manager این کارو میکنه.در حین پارتیشن بندی لپ تاب خاموش میشه (دلیلش معلوم نیست) بعد چیزی بالا نیومده فقط یه نوشته که نوشته بوده شما به سیستم عامل دسترسی ندارید و سی دی ریکاوری رو داخل داستگاه بذارید و یه چیز تو این مایه ها.بعد میاد سی دی بوت این نرم افزارو میزاره که خود نرم افزار میگه که یه کار ناتموم داره و خودش تمومش میکنه.بعد که ریست میشه صفحه ریکاوری لپ تاب میاد اونمهم که فکر میکرده فایلهاش میمونه ری استور میکنه به حالت کارخونه اما نمیدونم چی شده که وسط راه یادش میاد بک آپ نگرفته و در حین ریستور شدن لپ تاب رو خاموش میکنه.بعد این ماجرا معلوم میشه که برادرش یه بک آپ گرفته.اما این بک آپ که روی دی وی دی هست کار نمیکنه و فایل اصلی بک آپ که لپ تاپ رو به روز اول بر میگردوند هم که روی هارد بوده پاک شده .حالا واقعا مونده چکار کنه.با یه لپ تاپ بدون ویندوز.ویندوزش ویستاس.لپ تاب ای جی آر 410.برای بک آپ فایلی به اسم LG smart recovery image file میخواد.اگر بتونید کمک کنید ممنون میشم.در ضمن مثل اینکه دی وی دی بک آپ و ویندوز هم همراه لپ تاب نبوده.
    با تشکر
    چه داستانی!!!
    خب شما گفتید که فایل اصلی ریکاوری از روی هارد پاک شده. ولی این غیر ممکنه. اگه هاردتون رو هم فرمت کنید باز هم این درایو ریکاوری پاک نمیشه.
    خب به هر حال.
    اگه شما درایو ریکاوری رو از دست دادید(به هر دلیلی) شما دو راه دارید:
    1- dvd ریکاوری برای لب تابتون پیدا کنید (قیمتش هم خیلی متغیره)
    2- یه ویندوز رو لب تابتون نصب کنید. با برچسب پشت لب تابتون اون رو اصل کنید. درایور هاشو از سایتش دانلود کنید.(در بهترین شرایط تا 95 ، 96 درصد به همون حالت اول بر میگرده)

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چه داستانی!!!
    خب شما گفتید که فایل اصلی ریکاوری از روی هارد پاک شده. ولی این غیر ممکنه. اگه هاردتون رو هم فرمت کنید باز هم این درایو ریکاوری پاک نمیشه.
    خب به هر حال.
    اگه شما درایو ریکاوری رو از دست دادید(به هر دلیلی) شما دو راه دارید:
    1- dvd ریکاوری برای لب تابتون پیدا کنید (قیمتش هم خیلی متغیره)
    2- یه ویندوز رو لب تابتون نصب کنید. با برچسب پشت لب تابتون اون رو اصل کنید. درایور هاشو از سایتش دانلود کنید.(در بهترین شرایط تا 95 ، 96 درصد به همون حالت اول بر میگرده)
    ممنون از کمکت دوست عزیز
    راستش خودم هم تعجب میکنم چطور این فایل ریکاوری پاک شده!باید توی درایو D باشه که مخفی هم هست؟حجمش هم 10 گیگی بود؟
    از کجا میشه دی وی دی ریکاوری رو تهیه کرد؟از شرکتی که خریده؟
    ویندوزی که نصب میکنم باید با نسخه ای که روش نصب بوده یکی باشه؟قبلیش نسخه خونگیه ویستا بود

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

10

درسته لینک بالا خرابه. من هم تازه فهمیدم.
    ولی بیخیال پارتیشن بندی نشو. از نرم افزار های bootable استفاده کن. شاید جواب ببده.
    (حداقل به خاطر امضات بیخیال نشو . یعنی فقط شعار دادی؟)
    به نام او

نه شعار نبود!و نیست . و امیدوارم روزی نرسه که فقط یه شعار باشه.

ولی مید1ونی حقیقت ماجرا این هست که این نوت بوک دوستم هست (البته از اینکه گفتم خریدم منظور خاصی نداشتم!) و من نمیتونم در موردش خیلی ریسک کنم.با مال مردم نمیشه شوخی کرد!

11. این کاربر از superior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

ممنون از کمکت دوست عزیز
    راستش خودم هم تعجب میکنم چطور این فایل ریکاوری پاک شده!باید توی درایو D باشه که مخفی هم هست؟حجمش هم 10 گیگی بود؟
    از کجا میشه دی وی دی ریکاوری رو تهیه کرد؟از شرکتی که خریده؟
    ویندوزی که نصب میکنم باید با نسخه ای که روش نصب بوده یکی باشه؟قبلیش نسخه خونگیه ویستا بود
    برای تهیه dvd ریکاوری شرکت خاصی وجود نداره ولی معمولا تمام لب تاب فروشی ها دارن()
    در مورد ویندوز هم باید بگم که تو یه مرحله از نصب ویستا از شما اکتیو کد رو میخواد اگه در اون مرحله اگر اکتیو کد لب تابتون رو وارد کنید همون نسخه از ویستا نصب خواهد شد.

13. 2 کاربر از mo.mo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •