به نام او
توی Acronis Disk Director وقتی رو قسمتی که میخوام تبدیل به پارتیشنش کنم میرم اصلا در قسمت
advanced گزینه convert وجود نداره.![]()
به نام او
توی Acronis Disk Director وقتی رو قسمتی که میخوام تبدیل به پارتیشنش کنم میرم اصلا در قسمت
advanced گزینه convert وجود نداره.![]()
ببخشید شما از کجا نرم افزار رو دانلود کردین؟
این لینک دانلود نرم افزاره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم من از خود سایتش نسخه دمو رو دانلود کردم . ولی کرکی براش پیدا نکردم. اون لینک بالا هم به کل خرابه!
میگم از Vista Basic نیست؟
من اون 50 گیگ فضا رو تونستم برگردونم. ولی دیگه نمیتونم پارتیشن ببندم. همه نرم افزار ها ارور میدند. بی خیال. بای.
Last edited by superior; 15-08-2009 at 01:19.
درسته لینک بالا خرابه. من هم تازه فهمیدم.
ولی بیخیال پارتیشن بندی نشو. از نرم افزار های bootable استفاده کن. شاید جواب ببده.
(حداقل به خاطر امضات بیخیال نشو . یعنی فقط شعار دادی؟)
سلام
یکی از دوستام میخواسته هارد لپ تابشو پارتیشن بندی کنه ،با paragon partition manager این کارو میکنه.در حین پارتیشن بندی لپ تاب خاموش میشه (دلیلش معلوم نیست) بعد چیزی بالا نیومده فقط یه نوشته که نوشته بوده شما به سیستم عامل دسترسی ندارید و سی دی ریکاوری رو داخل داستگاه بذارید و یه چیز تو این مایه ها.بعد میاد سی دی بوت این نرم افزارو میزاره که خود نرم افزار میگه که یه کار ناتموم داره و خودش تمومش میکنه.بعد که ریست میشه صفحه ریکاوری لپ تاب میاد اونمهم که فکر میکرده فایلهاش میمونه ری استور میکنه به حالت کارخونه اما نمیدونم چی شده که وسط راه یادش میاد بک آپ نگرفته و در حین ریستور شدن لپ تاب رو خاموش میکنه.بعد این ماجرا معلوم میشه که برادرش یه بک آپ گرفته.اما این بک آپ که روی دی وی دی هست کار نمیکنه و فایل اصلی بک آپ که لپ تاپ رو به روز اول بر میگردوند هم که روی هارد بوده پاک شده .حالا واقعا مونده چکار کنه.با یه لپ تاپ بدون ویندوز.ویندوزش ویستاس.لپ تاب ای جی آر 410.برای بک آپ فایلی به اسم LG smart recovery image file میخواد.اگر بتونید کمک کنید ممنون میشم.در ضمن مثل اینکه دی وی دی بک آپ و ویندوز هم همراه لپ تاب نبوده.
با تشکر
![]()
سلام
من پارتیشن ریكاوری ایسر خودم رو حذف كردم
البته لینوكس بود كه به درد نمی خورد
آیا راهی هست كه بتونم الان ویندوزی رو كه نصب كردم به داخل یك پارتیشن بسازم بك آپ كنم كه مثل
ایسر ریكاوری با آلت اف 10 كار كنه؟
چه داستانی!!!
خب شما گفتید که فایل اصلی ریکاوری از روی هارد پاک شده. ولی این غیر ممکنه. اگه هاردتون رو هم فرمت کنید باز هم این درایو ریکاوری پاک نمیشه.
خب به هر حال.
اگه شما درایو ریکاوری رو از دست دادید(به هر دلیلی) شما دو راه دارید:
1- dvd ریکاوری برای لب تابتون پیدا کنید (قیمتش هم خیلی متغیره)
2- یه ویندوز رو لب تابتون نصب کنید. با برچسب پشت لب تابتون اون رو اصل کنید. درایور هاشو از سایتش دانلود کنید.(در بهترین شرایط تا 95 ، 96 درصد به همون حالت اول بر میگرده)
ممنون از کمکت دوست عزیز
راستش خودم هم تعجب میکنم چطور این فایل ریکاوری پاک شده!باید توی درایو D باشه که مخفی هم هست؟حجمش هم 10 گیگی بود؟
از کجا میشه دی وی دی ریکاوری رو تهیه کرد؟از شرکتی که خریده؟
ویندوزی که نصب میکنم باید با نسخه ای که روش نصب بوده یکی باشه؟قبلیش نسخه خونگیه ویستا بود
به نام او
نه شعار نبود!و نیست . و امیدوارم روزی نرسه که فقط یه شعار باشه.
ولی مید1ونی حقیقت ماجرا این هست که این نوت بوک دوستم هست (البته از اینکه گفتم خریدم منظور خاصی نداشتم!) و من نمیتونم در موردش خیلی ریسک کنم.با مال مردم نمیشه شوخی کرد!
برای تهیه dvd ریکاوری شرکت خاصی وجود نداره ولی معمولا تمام لب تاب فروشی ها دارن()
در مورد ویندوز هم باید بگم که تو یه مرحله از نصب ویستا از شما اکتیو کد رو میخواد اگه در اون مرحله اگر اکتیو کد لب تابتون رو وارد کنید همون نسخه از ویستا نصب خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)