تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 1126 اولاول ... 1656626364656667686970761161665661066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

راستی..تو راهنمای ثبت نام نوشته بعد از اتمام ثبت نام نباید گزینه پایان ثبت نام رو بزنیم و این رو کارشناس آموزش بعد از تایید انتخاب میکنه ...همینطوریه ؟
    هاااااااااااااااااا؟
    بابا بی خیال

اونجا که نوشته باید بزنید تا رسمی باشه!×!

من که زدم!×!

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هاااااااااااااااااا؟
    بابا بی خیال

من که زدم!×!
    10 دفه گفتم قبل از اینکه کاری بکنی با من هماهنگ کن گوش نمیدی که

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه!×!
    این دانشکاهه با جاش که رو هوا هست!!!
    اینم روش برار!

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هه هه هه!×!
    این دانشکاهه با جاش که رو هوا هست!!!
    اینم روش برار!

در کل مشکلی نیست..یعنی اصلا مشکلی نیست اما نکته اخلاقیش این بود که به حرف من گوش کنی

5. این کاربر از !Bikhaneman! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی الان پولی نباید واریز کنیم ؟ الان پرینت میدن ؟
    والا بهتر اینه که بری آموزش بگی انتخاب واحد کردم تا مسئولش یه بررسی بکنه بعدا بهت گیر الکی نده بگه نمیتونی اینو ورداری یا اونو .خودت که میدونی خودشونم حرف خودشونو قبول ندارن.هر کی به هرکیه.اونجا هم یه پرینت شاید از واحدات بده یه مهر کوفتی هم بزنه .

7. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امروز هم از ساعت 9 صبح تا 4 بعد از ظهر از این ساختمان به اون ساختامن،از نظام وظیفه به پیام نور رفتم.نشد که نشد.
    به خدا اگه من یه کاره ای بودم می رفتم یه نفتکش بنزین خالی می کردم دودمانشونو به آتیش می کشیدم.
    امروز صبح دوباره رفتم نظام وظیفه اونجا هم بهم گفتن الا بلا ما نامه بهت نمی دیم تا از دانشگاهت یه مدرک بیاری مبنی بر اینکه اونجا قبول شدی!!!
    اومدم دوباره پیام نور،این طرف هم ...ها (حیف که نمیشه فحش داد) گفتن ما کسانی رو که غیبت دارن ثبت نام نمی کنیم.بهشون گفتم زبون نفهم ها،سازمان نظام وظیفه که متولی این کاره میگه من برای ثبت نام مشکل ندارم،شما ها می گین غیبت داری؟
    خلاصه نامه بهم ندادن رفتم ساختمان اصلی،اونجا هم گفتن اسم تو چون ثبت نام نکردی هنوز تو کامپیوتر ما نیست،بنابر این به ما مربوط نیست.
    دوباره رفتم یه ساختمان دیگه.اونجا هم بهم گفتن برو جایی که قراره ثبت نامت کنن.دوباره برگشتم اونجا اما دریغ از یک نامه.
    بعد به ذهنم رسید برم اونیکی واحد که قبول شدم.زنگ زدم گفتم می خوام بیام ثبت نام،گفتن وقتش گذشته ولی عیب نداره بیا.گفتم نظام وظیفه هم نامه باید ببرم،گفتن عیب نداره بهت نامه می دیم برو کارت رو حل کن.
    خلاصه رفتم شهرری.اونجا کارهام داشت به خوبی پیش می رفت و داشت نامه اشتغال به تحصیل برای نظام وظیفه هم بهم می داد که یه دفعه گفت اسمت تو قبولی های ما نیست!!
    اینجا بود که دنیا رو سرم خراب شد.یه بار دیگه دفترچه رو نگاه کردم دید ای داد بیداد!به جای واحد پرند اشتباهی اومدم شهرری!!
    خلاصه اونجا هم نشد که نشد.حالا فردا آخرین مهلت هست.برم ببینم چی کار می تونم کنم.آقا دعا کنید کارم حل شه.
    گورررررررررررر بابای دانشگاه،فقط معافیت تحصیلیشو می خوام،وگرنه یک لحظه هم وقتمو واسه آدمهای آشغالی مثل اینا تلف نمی کردم
    خسته نباشی.ایشالا که فردا دیگه حله.این جوریه دیگه من تهران میگفت مشکلی نیست .واحد شهرستانم که قبول شده بودم میگفت نمیشه.فردا حتما پیگیر باش.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا من که پولو ریختم و اونا هم هیچی بهم نگفتم فیش رو از بانک گرفتم ریختم اشکالی پیش نمیاد

چه گندی دوباره بالا اوردم
    نیدونم والا نگران نباش بابا. فوقش بستانکار میشی واسه ترمای بعد. فیش و ببر یه نشونی بده بهشون مهر کنن.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هاااااااااااااااااا؟
    بابا بی خیال

من که زدم!×!
    اونم بزنی اگه وقت انتخاب واحد تموم نشده باشه خودشون دسترسی دارن که بازش کنن.آقایون قبل از تایید انتخاب واحد یا واریز پول برید ازشون یه سوال بکنید تا مسئول آموزش خودشم گردنش بشکنه بررسی کنه چیا ورداشتین بهتون گیر ندن بیخودی.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من امروز رفتم به ساختمان اصلي پيام نور مشهد و درباره مشكلم كه خدمت سربازي بود پرسيدم و متوجه شدم كه مي تونم از معافيت تحصيلي فراگير استفاده بكنم.
    حالا يكي ممكنه از اول به من بگه كه بايد چكاري رو براي ثبت نام انجام بدم و كي امتحانش برگزار مي شه؟
    اینا اولش اینو میگن. ولی وقتی قبول شدی دیگه درد سرا شروع میشه.شما هر چند وقت یه بار به سایت پیام نور سر بزن .احتمالا بهمن دفترچش بیاد و مرداد سال دیگه امتحانش باشه.پارسال که اینجوری بود.در ضمن مواظب باش چون تو ترم دانشپذیری معافیتی در کار نیست.
    دفترچشم میتونی اینجا دانلود کنی.ولی زیاد دلتو بهش خوش نکن اگه میتونی برنامه اصلیتو واسه آزاد یا سراسری بزار.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عزیزانم برنامه امشبمونو با این جمله گهربار به پایان میرسانیم
    " لعنت بر پیام نور"

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •