هاااااااااااااااااا؟راستی..تو راهنمای ثبت نام نوشته بعد از اتمام ثبت نام نباید گزینه پایان ثبت نام رو بزنیم و این رو کارشناس آموزش بعد از تایید انتخاب میکنه ...همینطوریه ؟
بابا بی خیال
اونجا که نوشته باید بزنید تا رسمی باشه!×!
من که زدم!×!
هاااااااااااااااااا؟راستی..تو راهنمای ثبت نام نوشته بعد از اتمام ثبت نام نباید گزینه پایان ثبت نام رو بزنیم و این رو کارشناس آموزش بعد از تایید انتخاب میکنه ...همینطوریه ؟
بابا بی خیال
اونجا که نوشته باید بزنید تا رسمی باشه!×!
من که زدم!×!
10 دفه گفتم قبل از اینکه کاری بکنی با من هماهنگ کن گوش نمیدی که![]()
هه هه هه!×!
این دانشکاهه با جاش که رو هوا هست!!!
اینم روش برار!
در کل مشکلی نیست..یعنی اصلا مشکلی نیست اما نکته اخلاقیش این بود که به حرف من گوش کنی![]()
والا بهتر اینه که بری آموزش بگی انتخاب واحد کردم تا مسئولش یه بررسی بکنه بعدا بهت گیر الکی نده بگه نمیتونی اینو ورداری یا اونو .خودت که میدونی خودشونم حرف خودشونو قبول ندارن.هر کی به هرکیه.اونجا هم یه پرینت شاید از واحدات بده یه مهر کوفتی هم بزنه .
خسته نباشی.ایشالا که فردا دیگه حله.این جوریه دیگه من تهران میگفت مشکلی نیست .واحد شهرستانم که قبول شده بودم میگفت نمیشه.فردا حتما پیگیر باش.
نیدونم والا نگران نباش بابا. فوقش بستانکار میشی واسه ترمای بعد. فیش و ببر یه نشونی بده بهشون مهر کنن.
اونم بزنی اگه وقت انتخاب واحد تموم نشده باشه خودشون دسترسی دارن که بازش کنن.آقایون قبل از تایید انتخاب واحد یا واریز پول برید ازشون یه سوال بکنید تا مسئول آموزش خودشم گردنش بشکنه بررسی کنه چیا ورداشتین بهتون گیر ندن بیخودی.
اینا اولش اینو میگن. ولی وقتی قبول شدی دیگه درد سرا شروع میشه.شما هر چند وقت یه بار به سایت پیام نور سر بزن .احتمالا بهمن دفترچش بیاد و مرداد سال دیگه امتحانش باشه.پارسال که اینجوری بود.در ضمن مواظب باش چون تو ترم دانشپذیری معافیتی در کار نیست.
دفترچشم میتونی اینجا دانلود کنی.ولی زیاد دلتو بهش خوش نکن اگه میتونی برنامه اصلیتو واسه آزاد یا سراسری بزار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزانم برنامه امشبمونو با این جمله گهربار به پایان میرسانیم
" لعنت بر پیام نور"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)