الان 250 هم ميشه پلاك كرد
ولي بالاي 250 هنوز ممنوعه
الان 250 هم ميشه پلاك كرد
ولي بالاي 250 هنوز ممنوعه
من یه کاوازاکی ای.ال 250 دارم . اگه می شد . جلوتر از شما پلاکش می کردم . این قضیه تردد محدودیت داره . مثل زمانی می مونه که تازه پولسار 180 اومده بود . باید می رفتید کلانتری مجوز می گرفتید .
من هنوز منبع موثقی بر این مدعا پیدا نردم . فقط هیات موتورسواری تهران این خبر رو اطلاع داده
3-4 ماهه موتورسيكلت با حجم 250 آزاد شده
تعرفته واردات 65 درصد واسه موتورسيكلت
Last edited by boeing_747; 08-08-2009 at 22:14.
اینم حکم تردد برای 250 سی سی
![]()
من بارسال داشتم موتور حرف نداريه همه جوره در اختيار راكبش هست منتها تنها عيبش ترمز هاي ضعيفشه ولي تا 200 ميره كه موتور بسيار راحت وبي ازاريه فقط روغن ده بريز و بنزين بزن همين من با CB-1 كل انداختم سوسكش كرد داشت 200 ميرفت تو ازادگان راهي شاه ابد لعظيم بوديم ولي اون هونايه منظورم سي بي وانه 175 بيشتر نتونست بياد به نظر من ببخشيد خريت كسي 250 بخره اونم چيني يا تايواني كه نه قدرت داره ونه سرعت
پولسار 220 از شهریور به بازار می آد . وارد کننده اون شرکتی هست بنام پاسارگاد با آدرس سایت زیر . هیچ نوع اطلاعاتی مثل قیمت و مشخصات - بدلیل محدود کننده های احتمالی - از این موتور در دسترس نیست . می تونید با وارد کننده تماس بگیرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این موتور پولسار نیست عزیز، فقط شبیه به پولسار هست و موتورش چینی هست و همینطور بقیه قطعاتش قیمتش هم 1،800،00 تومان هست.
باقی مشخصاتش رو شما می دونید ؟
تنها چیزی که میدونم این هست که ترمز عقب و جلو دیسکی هست و کیلومتر شمار دیجیتال نیست، این موتوذ کاملا چینی هست و در حد همون وینر 200 هست کیفیتش و چیزی بیشتر نباید ازش انتظار داشت. حتی خنک کننده روغن ندارد در صورتی که پولسار 200 دارد. میتوانید بقیه اطلاعات را از شرکت بگیرید. (از طریق تلفن)
نظرتان در مورد موتورهای پلیس شرکت آمیکو که دارای انجین سوزوکی 250 سی سی هست چی هست؟؟؟ یک نمونش را در لینک زیر می توانید ببینید.
موتور مذکور بالا رنگ مشکی شده و با کمی خرج تبدیل به ریس شده است!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)