تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 607 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

با سلام خدمت دوستان عزيز ، والا يك خواهش و سئوال از آقا بهرام گل داشتم :

1- مي تونينين فقط براي من فايل حاوي Panel و Model هوا پيماي بوئينگ 727- 86 برام بذارين اگه فايل تكسچر داخل كابن هم بذارين ديگه عالي مي شه.
    2- فايل حاوي Panel و Model هوا پيماي تو پولف tu-154m و اگر بازم هم تكسچر داخل كابين هم بذارين عالي مي شه.
    3- من يك هواپيما از اينترنت دانلود كرم مرتبط با خطوط هواپيمايي ايران (ايران-اير) كه متاسفانه پنل كابين اين هواپيما مثل fs4 هست و اصلا شباهت به هوا پيما هاي fsx ندارد . ( سه بعدي نيست ) در اين مورد بايد چه كار بكنم؟
    4- و سئوال آخرم هم چگونه مي توانيم هوا پيما را تاكسي كنيم چون من هر وقت مي روم درون بازي هوا پيما قبلا تا كسي شده و روي باند است؟
    با تشكر....
    نسبت به بنده لطف دارید. اجازه بدید اول مثالی رو که امروز برای یکی از دوستان زدم برای شما هم بگم . از اینتر نت پرنده زیر 170-180 مگ دانلود نکنید. چرا که : ایرباس a340-600 به جای صدای پر هیبت و گوش خراش اصلی صدای هوندا 125 میده! و یا بوئین 777 این خدای تکنولوژی کامپیوتری صدای موتور گازی داره!

کلید ها طراحی نشدن و اگر هم شدن کار نمیکنند؟ تازه این بهترین حالت هست در بیشتر مواقع اصلا panel همراهشون نیست و از پنل های خود fs استفاده میکنند. (پنل B747 برای B777!!!) گاهی اوقات هم میبینید طرف نوشته با پنل خاص (ترجمه البته) وقتی دانلود میکنید هیچ بعید نیست واسه a340 یا a380 یوک گذاشته باشند( a380 یوک نداره) طراحی بدنه افتضاح و دینامیک خلاص یعنی به همون راحتی که در حالت طبیعی و روی رنج ایزی سسنا رو فرود میارید میتونید یکی از این a340 های 40-50 مگابایتی اینترنتی رو تو حالت هارد و بدترین شرایط جوی فرود بیارید؟ میتونید 777 پر مسافر و سوخت رو با 230 نات و سرعت عمودی 900 روی بند بنشونید بدون اینکه آسیب ببینه! (کلید تخلیه سوخت هم که لابد نداره!) من هنوز توپولوف خوب پیدا نکردم. اما اگر عکسش رو بهم برسونید براتو پنل رو طراحی میکنم.

از b727 چیزهائی رو که خواسته بودید میگذارم چشم. البته کاکپیت سه بعدی همراه مدل هواپیما هست و اگر مال چیز دیگه ای رو بگذارید هواپیما هم عوض میشه. برای داشتن کابین سه بعدی و البته کارا بهترین کار همون گرفتن پرنده خوب هست. اما یه سوال شما واقعا (واقعانا) میتونید با کابین سه بعدی پرواز کنید ؟ اصلا وقتی به قدر کافی زوم بک میکنید چیزیدیده میشه ؟ نه! بنابراین من 2D رو ترجیح میدم. اما 3D هم جالب میشه به همین دلیل به تکاپو افتادم دو مانیتور نصب کنم تا بتونم اندیکاتور ها رو تو کی دیگه ببینم. وگرنه چطور باید پرواز کرد ؟
    به زودی.

در مورد تاکسی کنار منوئی که هواپیما ها رو لیست کرده و انتخاب میکنید یک گذینه دیگه هم هست به نام selected location روی change کلیک کنید تا جائی رو که مایلید از اونجا شروع کنید انتخاب کنید. میتونید اول نام کشور بعد شهر و بعد هم فرودگاه رو انتخاب کنید. این هم ممکنه که مستقیما کد چعار حرفی فرودگاه رو بزنید مثلا مهرآباد oiii امام oiie یا اصفهان oiem (اگر اشتباه نکنم ) و یا مثلا شیراز oiss
    اون پائین سمت چپ هم یک گذینه هست به نام runway starting position روش کلیک کنید و یکی از رانوی (باند) ها و یا گیت(ها) و یا پارکینگ(ها) رو انتخاب کنید. البته در حالت عادی از پارکینگ باید شروع کنید اما اگر برنامه هائی که سرویس های قبل از پرواز رو شبیه سازی میکنند ندارید میتونید از همون گیت شروع کنید.
    اگر هم از دگمه flight planer برای انتخاب مبدا و مقصد استفاده میکنید در قسمت های شماره یک و دو با زدن کلید select به همان صفحه آشنا میرسید که بالا توضیح دادم

پاینده باشید
    Last edited by bahram-choubine; 31-07-2009 at 05:49.

2. 3 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سه سوال از FSP بازها:
    آقا من یه پرواز کوتاه زدم سود که نداد هیچ ضرر هم داشت. امتیاز هم منفی شد.
    پول بنزین و خودر و خوراک مسافرا و قبلش متاسفانه پول یه دست رینگ و لاستیک نو و در آخر هواسم نبود زیر 40 نات reverse رو قطع نکرده بودم و فلپ هم تو هوا یه بار دستم خورد باز شد و سرانجام همه چیز منفی بود.
    یه پرواز دیگه هم بود چرخام شکست ولی هواپیما سر جاش قفل شده بود. مسافرا رو مجبور شدم رو باند ریختم بیرون.
    راستی مگه برای سرعت بالاتر از 250 نات Clearance لازم هست؟

راستی دوست عزیز bahrame_choubine
    عکسهای بخش دوم آموزش در صفحه ی 56 کار نمیکنه. لطفا دوباره آپلود کنید.
    راستی در کل ممنون از آموزشهاتون. من دارم همشو میخونم و به شدت مورد نیازه.
    ولی اون هواپیما که گذاشتی روش نوشته 2004؛ برای X مشکلی نداره؟
    Last edited by ebicross; 31-07-2009 at 06:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

سه سوال از FSP بازها:
    آقا من یه پرواز کوتاه زدم سود که نداد هیچ ضرر هم داشت. امتیاز هم منفی شد.
    پول بنزین و خودر و خوراک مسافرا و قبلش متاسفانه پول یه دست رینگ و لاستیک نو و در آخر هواسم نبود زیر 40 نات reverse رو قطع نکرده بودم و فلپ هم تو هوا یه بار دستم خورد باز شد و سرانجام همه چیز منفی بود.
    یه پرواز دیگه هم بود چرخام شکست ولی هواپیما سر جاش قفل شده بود. مسافرا رو مجبور شدم رو باند ریختم بیرون.
    راستی مگه برای سرعت بالاتر از 250 نات Clearance لازم هست؟

راستی دوست عزیز bahrame_choubine
    عکسهای بخش دوم آموزش در صفحه ی 56 کار نمیکنه. لطفا دوباره آپلود کنید.
    راستی در کل ممنون از آموزشهاتون. من دارم همشو میخونم و به شدت مورد نیازه.
    ولی اون هواپیما که گذاشتی روش نوشته 2004؛ برای X مشکلی نداره؟
    سلام سلام
    عرض شود به حضور سرورمون که ریورس تراست زیر 60 نات ممنوع هست و بسته به نوع پرنده از حدود 70-80 نات درش میارید تا قبل از 60 نات کاملا تراست طبیعی بشه.(300 پوینت منفی داره)
    در مورد فلپ هم باز شدنش به خودی خود ایرادی نداره باید ببینید چقدر سرعت داشتید و چقدر فلپ اعمال کردید به میزان حریم سرعتی که شکستید پوینت منفی میگیرید. چرخ هم که شکستید. اینجور مواقع فقط میشه امبد وار بود هواپیما بترکه و تکه هاش رو سالم به فرودگاه مقصد بریسونید و پسنجر هم 2000 پوینت بده تا جبران بشه!!) راستی رینگ و لاستیک 737 دست دو داریی به ما بدی!
    البته عدم رضایت مسافر که در این شرایط(تو بهترین حالت) حدود 7-8 درصد از امتیاز کل شرکت کم میکنه که این اصلا جالب نیست و باید 5-6 پرواز خوب انجام بدید تا درصد رضایت به حالت قبل برگرده.
    عکس ها رو چک میکنم چشم.
    اونی که من گذاشتم برای 2004 هست pmdg عزیز داره برای X هم میزنه . البته justflight چندتا زده یکی قراره برام بیارن. رسید خبرش رو میدم.(من این اواخر یه 2004 باقی مونده از قبل رو خریدم 2000 !! فکر میکنم در بعضی موارد بهتر از x عملکرد داره . البته داشتن x و 2004 با هم یه چیز دیگه هست. بعضی پرنده ها رو x بهترند و بعضی رو 2004. و هنوز خیلی از addon ها روی x کارنمیکنند و نسخه مخصوص x هم ندارند.

سرعت بیش از 250 نات زیر 1000 پای سیف ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد. از یابنده لاشه این هواپیما تقاضا میشود آنرا به صندوق پست انداخته و هرچه مایل است بخندد.

پاینده باشید

5. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون فرق دکمه NAV و APP چیست ؟؟

داره خودمونی میشه DaneshD's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

آقایون فرق دکمه NAV و APP چیست ؟؟
    GPS->NAV شما رو دقیقا بر روی مسیر تعیین شده که با خط بنفش مشخص شده با روشن بودن autopilot قرار میده.
    NAV->APP شما رو در راستای باند جهت فرود ILS یا اتوماتیک قرار میده که قبلش باید فرکانس باند رو ست کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

GPS->NAV شما رو دقیقا بر روی مسیر تعیین شده که با خط بنفش مشخص شده با روشن بودن autopilot قرار میده.
    NAV->APP شما رو در راستای باند جهت فرود ILS یا اتوماتیک قرار میده که قبلش باید فرکانس باند رو ست کنید.
    خوشحالم که باز هم مطلبی از شما میبینم.
    اجازه بدید مطلبتون رو کمی تکمیل کنم. nav در صورتی که تنضیمات FMC صحیح صورت پذیرفته باشه هم شما رو در مسیری که در FMC مشخص کردید نگه میداره با این تفاوت که اینبار مسیر صاف و هموار نیست چرا که FMC رو با GPS تنضیم نمیکنیم. واجازه بدید نظر شخصی خودم رو که چندان شخصی هم نیست و پایه علمی داره بگم.
    *پرواز با GPS هیچ لذتی نداره!
    *پرواز حرفه ای یعنی پرواز با استفاده از هر سیستم ناوبری حتی گوشت کوب و دمپائی منهای GPS
    *به کسی که تکخال آسمان باشه اما اگر GPS رو ازش بگیریم بخوره به کوه هیچ کجای دنیا مدرک نمیدند.

پاینده باشید.

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کار با دکمه NAV و دادن فرکانس ILS و فرود ILS رو به خوبی بلدم
    فقط میخوام بدونم علاوه بر NAV که پرنده رو دقیق رو سنترلاین فرود میاره دکمه دیگری هم هست که ارتفاع و نرخ نزول (( desend )) هواپیما تا اول باند رو تنظیم بکنه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

کار با دکمه NAV و دادن فرکانس ILS و فرود ILS رو به خوبی بلدم
    فقط میخوام بدونم علاوه بر NAV که پرنده رو دقیق رو سنترلاین فرود میاره دکمه دیگری هم هست که ارتفاع و نرخ نزول (( desend )) هواپیما تا اول باند رو تنظیم بکنه ؟؟؟؟
    بله البته چرا که نه!
    یکی auto land البته در پرنده هائی که auto land داشته باشه مثل 747 .
    در اینصورت فقط بنشینید و شاهد یک فرود بی دردسر باشید
    همه چیز auto شده! آدما هم اتوشدن بی چروک!
    راستی دوست من که پنل boeing 727 خواسته بودید فراموش کردم بگم که 727 من تحت xp پنل نداره!!!!
    یعنی 2Dpanel نداره! و کلا کاکپیت سه بعدی هست. البته کابین سه بعدی هم داره. هرچه هم گشتم پنل بدرد بخور پیدا نکردم! چرا یه هواپیمای کامل با امکانات خوب نمیگیرین ؟ فکر میکنم ارزشش رو نداره واسه یه پرنده معمولی اینهمه دردسر تحمل کنید. میتونم حدث بزنم آخر کار دقیقا چه حالی خواهید داشت.
    دقیقا مثل حال و روز من وقتی که سعی میکنم تاثیر موسیقی و حرکات ریتمیک(رقص) رو رو همستر هام بررسی کنم وآخرش با یه گاز شیرین و آبدار مواجه میشم!
    باز هم کمی بهم وقت بدید.
    پاینده باشید.

12. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض نداره

اين هم آخرين addon كه داشتم ... FS2Crew For Airbus A320 البته به fsx كاري نداره. نصبش هم آسون هست اما چيكار ميكنه رو نمي دونم .(خيلي بده ها آدم اينارو داشته باشه اما چيزي ازشون ندونه)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد (در دانلود)

14. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •