جديدترين ضرب المثل چيني مي گويد: يک ايراني اگر هواپيمايش سقوط نکند،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببرد، آلودگي هوا زنده اش بگذارد و زلزله زير آوار له اش نکند،حتماً از خوشحالي خواهد مرد![]()
جديدترين ضرب المثل چيني مي گويد: يک ايراني اگر هواپيمايش سقوط نکند،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببرد، آلودگي هوا زنده اش بگذارد و زلزله زير آوار له اش نکند،حتماً از خوشحالي خواهد مرد![]()
به یارو ميگن با مايلي كهن جمله بساز ، ميگه : مايلي كهنتو عوض كنم ؟
به یارو ميگن با لوستر جمله بساز ، ميگه : سه تا دختر دارم يكي از يكي لوستر !
به یارو ميگن با كيشميش جمله بساز ، میگه : من پسر عموش ميشم ، تو كيشميشي ؟
گاهی به آسمان نگاه کن.
.
.
.
از توپولوف و کاسپین خبری نیست؟
خوب خدارو شکر.... میتونی به کارات برسی!
به ملانصرالدين ميگن جوان ها شراب ميخورن قمار ميکنن ترياک ميکشن دختر بازي ميکنن ... حکم چيه ؟ ميگه : گيشنيز
--------
معلم از شاگردش مي پرسه: 5 + 5 چند ميشه؟شاگردش يه كم فكر ميكنه ميگه 11 معلم ميگه: احمق دستتو از جيب شلوارت در بيار ، دوباره با انگشت بشمار!
------------
يه روز يه بابائی سوار تاکسی ميشه ، به راننده ميگه آقا لطفا من را دو نفر حساب کنين ، راننده برميگرده ميگه من تو رو پشم ...... حساب نميکنم
------------
يه ....... میمیره ، شب اول قبر ۶۲ تا فرشته میان سراغش. ۲تاشون سوال می کردن .... ۶۰ تاشون حالیش می کردن
--------------
يه بچه خوشگله ريش بزی ميذاره ، گرگه مياد ميخورتش
-------------------
غضنفر ميره دزدي، تفنگو ميزاره پشت گردن يارو و ميگه: تكون بخوري با لگد ميزنم تو ک...ت!
------------
یه بار یه آدمی رفت تونس ،
یکی دیگه هم رفت ولی نتونس .
Last edited by FIRE5BOY; 09-08-2009 at 14:11. دليل: غلط املایی
هر کس در زمان فراوانی ۷ اس ام اس برای ما ارسال کند در زمان قحطی ۱۴ اس ام اس به او می دهیم
یه سوال اونی که می خواست بره تونس تونس بره تونس یا نتوس بره تونس
اگر رفت تونس تونس برگرده از تونس یا نتونس برگرد از تونس
سلام ، ببخشین این موقع مزاحم می شم
میخواستم بدونم با این همه بیشرفت تکنولوژی چرا نوار غزه به سی دی تبدیل نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر از سايت شوما
من وتو باياد خدا زنده ايم پس بياييد خدارا شكر كنيم
.[
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)