دوستان گل کسی میدونه ایا نقشه ی بهتری واسه تبریز اومده ؟ راستی بهترین مپی که تا حالا بوده حجمش چقدره ؟
دوستان گل کسی میدونه ایا نقشه ی بهتری واسه تبریز اومده ؟ راستی بهترین مپی که تا حالا بوده حجمش چقدره ؟
خیر...اگه بیاد تو پست اول قرار داده میشه...
13 مگ
سلام دوست عزیز.
جهت اطلاع خواستم حضور شما وسایر دوستان عرض کنم که مشگل پیش امده با تغییر ورژن از 5.00.40 به 5.00.00 درست شد وتقریبا دو ورژن یاد شده تفاوتی باهم ندارند چیزی که ظاهرا به چشم میاد مکانمای 5.00.40 شکل اتومبیل رو داره ولی اون یکی مثل ورژنهای قبلی هستش.دیگه بقیه فرقاشو نمیدونم .اگه از دو ستان چیزایی میدونند بفر مایند.با تشکر
باسلام
من بعد از نصب نرم افزار گارمین در N85، نمی توانم آنرا اجرا کنم آیکون نصب شده آن در Application وجود دارد ولی وقتی که آنرا اجرا (Open) می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد و اصلا اجرا نمی شوذد لطفا به دادم برسید
سلام
باید نسخه های دیگر رو تست کنید و در صورت عدم پاسخ گویی مستر ریست کنید.
شاد باشی![]()
با سلام
من صبر كردم تا به ماهواره وصل بشه و همين طور نيز شد ولي همش صفحه ي سياه نشون مي داد
اون 4 تا آنتن سبزه؟ کجا سکونت دارید؟ فایل های UNL رو درست ساختید؟
سلام میتونم بپرسم نقشه شیراز رو چطور میتونم از اینجا بگیرم و چطور اضافه کنم.
آخه از نسخه ای که من استفاده میکنم نقشه شیراز رو نداره .
از پست اول...: دي
شاد باشي![]()
مشکلات نقشه فعلینقشه کنونی مشکلی داره؟
1- جزئیات اصلا نداره مثل بانک ها - مسجد ها- سینما ها و غیره
2- وقتی یه مکانی رو به برنامه میدی تا واسه رفتن به اونجا راهنماییت کنه یه خط از اونجا که هستی تا محل مورد نظر میکشه که یعنی این راهه ولی اون خط از روی خیابون ها نیست (مثلا از وسط خونه ها مکان هایی که امکان تردد نیست رد میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)