شاید واستون جالب باشه من واسه یه بنده خدایی میخوام یه هدیه بخرم گیر کردم که PSP Slim بخرم یا P2 !!
شاید واستون جالب باشه من واسه یه بنده خدایی میخوام یه هدیه بخرم گیر کردم که PSP Slim بخرم یا P2 !!
بله – تنظیمات مخصوص داره که وقتی بیکار بمونه خاموش بشه
بله – در مورد تبادل داده قبلا توضیح دادن دوستان ...
خیلی انتخاب سختی نیست ... اگه طرف می خواد کلی بازی کنه و فیلم ببینه /سایز و ظرافت چندان واسه اش مهم نیست: پی.اس.پی و اگه حالت عکس برقراره پی.2 انتخاب بهتریه ... هرچند آخرش همه چیز سلیقه اس و درنتیجه : بله – شایدم انتخاب سختیه!
من تصمیم گرفتم همین p2 رو به عنوان هدیه بخرم..فکرامو کردم دیدم psp یکم درده سر داره!
شنیدم که با p2 میشه بازی ام کرد...میخواستم ببینم چه بازیهایی رو ساپورت میکنه...
ممنون.
بازیهای جاوا ظاهرا ... صفحات قبلی بحثش شده (صفحه 41 مثلا) ، احتمالا از اون موقع تا حالا هم آپدیت های بیشتری اومده ..
سلام بچه ها من الان یه کلیپ با فرمت mpg تیدیل فرمت کردم ریختم رو p2 ولی موقع خوندن فقط صدای آهنگش میاد تصویر رو صحنه ی اول قفل میکنه!هرچقدم میزنم جلو باز همون تصویره !قبلا هم با همین پسوند تبدیل فرمت کرده بودم مشکلی نداشت!
میشه راهنماییم کنید؟
تبدیل رو با چه نرم افزاری انجام دادی؟
be tore kolli bayad 2 ta narm afzar download koni baraye convert tamame video ha be hamdige
1 - magic video converter 8.0.10.28
download link + crack:ya mitoni version jadid tar ro DL koni,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-1 - magic video converter 8.0.11.25
download:2- K-Lite Codec Pack 4.5.3 Full,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
download: http://www.free-codecs.com/K_lite_codec_pack_download.htm
* full ro DL kon
aval az hame K-lite ro nasb kon, bad Magic converter ro - ba tavajo be tajrobee ke daram behet tosiye mikonam tamame video ha ro aval be AVI convert koni bad ba Emodio be SVI tabdil koni, enjoori keyfiyat to P2 bavar nakardani mishe mesle ayne - albate vaghti convert mikoni ( ba magic converter ) keyfiyat ro excellet entekhab kon, bad to Emodio Aspect Ratio ro hazf kon, ke 2 ta kadre bala va payeen video hazf beshe va safhe full bashe
yadam raft ozr khahi konam babate finglish bodane matn, sorry
ممنون از راهنمایی هاتون ولی من 6 ماهه دارم با همین برنامه ای که روی سی دی p2 هست تبدیل فرمت میکنم هیچ مشکل خاصی هم نداشته حتی تا حالا فیلم های 1 ساعته هم ریختم روش !مطمئنید مشکل از کانورتره؟
واسه همین پرسیدم از چه نرم افزاری استفاده می کنی ... معمولا وقتی چنین مشکلی پیش میاد ، بد نیست که از یه نرم افزار میانی استفاده کنی ، یعنی فایل رو تبدیل کنی به یه فرمت استاندارد و بعدش از طریق نرم افزار P2 تبدیلش کنی به فرمت مناسب برای P2 ... نرم افزارهای کانورتور معمولی هم زیاده ... super هست ... همین هایی که دوستمون گفت هم می تونه کار راه بندازه ...
با سلام به دوستان
یکی از دوستانم میتونه برام از آمریکا 16 گیگ yp-p3 را 350 تومن بیاره . به نظر شما می ارزه یا صبر کنم تا تو ایران بیاد؟
Last edited by psp2004; 13-02-2009 at 20:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)