ميشه لوازم رو 360 درجه چرخوند؟
نه به صورتی که خیلی 360 درجه باشه اما هر وسیله ای رو می تونید کج بزارید یعنی 4 طرفی که قبلا بود الان شده 8 طرف فرعی بهش اضافه شده(خوب می شه تقریبا 360 درجه دیگه)
به به درد خوشگلي و رو كم كني!
اين ها رو وقتي رو خود الماس ها كليك كني چند تا گزينه مياد كه يكيش اينجوريشون ميكنه.لومینا جون این بالشت هارو از کجا اووردی؟!
كسي با مسابقه موافق نيست؟
Last edited by loomina; 28-05-2009 at 10:59.
اولین دانه ای که می تونی بکاری توماتو یا گوجه هست روش میزنی وقتی خریدی میزنی plant بعد یه جارو انتخاب میکنی حالا هرجا بقیشم که می دونی دیگه چند بار درمیاد اگه خراب نشه وقتی درجه ی گاردنینگت زیاد شد می تونی چیزهای بهتر بکاری اخراشم درخت ها هستند با یه سری بوته های خاص که الان من به 1 درخت که درخت سیب هست در درجه ی گاردنینگ 5 رسیدم
الماس و پروانه و یاقوت و کفش دوزک و ...........(بالا)((حالا من شدم اولین کسی که به پروانه گیری و حشره گیری پی بردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!)((7امتیاز مثبت به نفع من حالا شدیم 20به 20!))نمودار امتیازا!:
1:هر الماس 1 امتیاز پیدا کردنش7 امتیاز
1:هر پروانه 1 امتیاز پیدا کردنش 7 امتیاز
1:هر سنگ 1 امتیاز(سنگ تاریخی نه سنگ الماسی) پیدا کردنش 7 امتیاز
Last edited by Zende; 28-05-2009 at 13:40.
سلام بچه ها حقیقتش من همین الان متوجه شدم که سیمسز 3 زودتر از تاریخ مشخص شده بیرون اومده از اونجایی که منم با این بازی خیلی زیاد حال میکنم میخواستم ببینم کسی از بچه ها تهران میتونه از این بازی برای ما یک کپی بزنهکه البته هزینش هم هر چقدر بشه بهشون میدم و خودم هم میام ازش میگیرم فقط چون اگه بخوام خودم برم بگیرم یا از سایت سفارش بدم چون امروز شهادت هست و فردا هم تعطیل پس طول میکشه و شنبه هم من دیگه فرصتی برای بازی کردن این بازی شگفت انگیز ندارم
(به دلیل امتحان) کسی از دوستان اگه مایل بود جواب بنده رو به صورت پ.خ بده
ممنون
Last edited by P_666; 28-05-2009 at 16:29.
هر چند من هر چي بگم باور نميكني ولي من قبلش هم 2 تا پروانه با 2 تا سوسك داشتم!
اينم از اين:
حالا 40به 20 ! 3 تا الماس جديد پيدا كردم + 5تا حشرات كه قبلا داشتم.
ماهيامم مجبور شدم به خاطر نقل مكان بفروشم اين خونه ي جديدمه كه خودم ساختمش(دست سازه!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين خونه كه ساختم امتياز نداره!؟![]()
........) متاسفانه خونه هم امتیاز داره
تازه اگرم پروانه داشتی که معلوم نکردی من باور می کنم اما شما باید اینجا به ظاهر این موضوع نگاه کنی نه باطن
البته قبول نیست منم خونه ساختم! حالا شدیم 60 به 40 (همون همون شد که.....20 تا اضافه شد:P)
یه نفر میتونه سریال این بازی رو بده وقتی میخواد نصب کنه سریال میخواد؟
این بازی برای چه کنسول هایی اومده ؟
حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)