من بدبخت سرباز نساختم اصلا همون دوتای کاردان بود که خودتون گفتید اشکال نداره که اونا ر وهم تو حمله که بهم شد کشته شدند من بیچاره کجا سرباز ساختم ؟؟
من تابع طرحم و حرفامم حرفه....
من بدبخت سرباز نساختم اصلا همون دوتای کاردان بود که خودتون گفتید اشکال نداره که اونا ر وهم تو حمله که بهم شد کشته شدند من بیچاره کجا سرباز ساختم ؟؟
من تابع طرحم و حرفامم حرفه....
کسی به من نگفت سرباز نساز!!
تازه این سربازا هم منابع جمع میکنن
به طور مثال همین سکرت جان همش منابع رو برد بالا!!
حالا هم داره فارم میشه!!
عاقبت بقیه هم همینه!!
تازه من الان 11 تا گرزدار دارم!!
گندم -1
Last edited by h_r_v; 13-07-2009 at 11:55.
آقا هیشکی تو این انجمن از من قوی تر وجود نداره . تو سرور اسپید 3 روزه 1000 تا گرزدار ساختم و غارتم هم 100000 هستش !
من از یه استراتژی خاص استفاده می کنم .
بهش می گم استراتژی مکمل .
البته این بدترین اکانتم بوده چون دهکده اول نفر 10 ام تو 8*8 منه !
![]()
پس هر چه سریع تر نیزه دار بساز که منم مثل تو بودم و یه نفر با قهرمان شوالیه اش اومد و 100 تا گرزدارم رو تکنفره کشت و حذف اکانت کردم
در مورد شما بايد بگم يه جوري نوشته بودي سربازام ...گفتم الان ده بيستا داري
شرمنده ولي از اين به بعد نساز
شما هم اگه بري صفحات قبل رو بخوني هزار بار بزرگ نوشته بودم سرباز نسازين باز تازه شما داري ميگي كسي به من نگفت؟
آقاجان من اين طرح اوايلش كلي بدبختي داره كلي بيچارگي داره ولي نه از نظر فارم شدن
شما اگه كامل از طرح پيروي كني هيچ وقت حتي يه خوشه گندمم ازت كم نميشه
ايني كه ميگم بدبختي داره يعن همش يكنواخته كارات و هيجان لا موجود چون پيوسته بايد ارتقا بدي و مخفيگاه درست كني
الانم كه دارم ميبينم بعضيا مخفيگاشون لول 2 هست با اينكه در حال حاضر بايد 10 باشه
باور كنين سرباز مثل كيك ميمونه...با اين تفاوت كه آدم از كيك زده ميشه ولي از سرباز نه
اصلا حرف شما درست .......سرباز ساختي ولي اگه 4 تا دهكده هر كدوم با هفت تا گرزدار بهت حمله كنن چي؟ هي ذره ذره ازت كم ميشه تا بلاخره سربازات تموم ميشه و ميخواي بازم بسازي
تا آخر كه نميتوني جاخالي بدي
خواهشن ديگه سرباز نسازين و فقط مخفيگاه رو برسونين به 10 كه بدجوري غارت بازاره
راستي چرا كسي به من حمله نميكنه؟
يعني اينقدر ترسناكم؟![]()
شما هم شدي كاسه داغتر از آش
الان اول سروري كي ميخواد با 100 تا گرزدار و هرو بياد به جنگ اين بابا؟
ما تابع طرحيم داداش من
البته اگه برادر اچ آر وي هم باشه
خدائیش دم این خارجیه گرم بهش گفتم بدون جنگ بهم دیگه حمله نکرد اقا طبق طرح پیش بریم ببینیم چی میشه م ن رو که دو بار حمله کردند البته من اینا ر ویادداشت میکنم و 2 برابرشونر وازشون شده با زور یا با زبون خوش بعدا پس میگیرم من طبق طرح پیش میرم و منابه و مخفیگاه ر وفقط اپدیت میکنم
نوكريم
فقط يادت باشه اين اول كاري مخفيگاه واجب تره
اول مخفيگاهتو برسون به 10 بعد بهم بگو كه بگم بعدش چيكار كني
مشکل من هم همینه!!
یکنواختی اصلا حال نمیده!!
من الان با همین 11 تا گرزدار رشدم دو برابر شده!
امروز 5 تا منبع رو ارتقاء دادم و تا الان هم 5000 تا غارت کردم!!
ولی چشم سعی میکنم!
من که دارم طبق طرح پیش میرم
کاردان دستوراش تموم شد رفت پی کارش
مخفیگاه رو بزودی لول 4 میکنم
رتبه فعلیم هم 124
اوضاع شما چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)