من قبلا دوتا ویندوز یکی xpو دیگری ویستا هر کدام جدا در درایو داشتم آمدم ویندوز server2003 را روی ویستا نسب کردم حال حالا فقط server بالا می یاد xp را چطور بیاورم می خواهم مثل قبلا با انتخاب ویندوزم را بالا بیاورم
من قبلا دوتا ویندوز یکی xpو دیگری ویستا هر کدام جدا در درایو داشتم آمدم ویندوز server2003 را روی ویستا نسب کردم حال حالا فقط server بالا می یاد xp را چطور بیاورم می خواهم مثل قبلا با انتخاب ویندوزم را بالا بیاورم
سلام دوستان
مشکلی که من با free download manager دارم اینه که وقتی یک دانلود تمام میشه خود به خود فایل بعدی رو که تو لیستش هست دانلود نمیکنه . می خواهم تک به تک دانلود کنه نه همه با هم ( ولی همون مشکل رو دارم باهاش)
نمی دونم چنین گزینه ای داره یا نه؟
اینطوری مجبور هستم برای هر فایل یه زمان شروع دانلود اختصاص بدم که سخته.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
![]()
ورژن5.18 هم نصب کردم بازم خو به خود بسته میشه!حنی موقعی که نمیخوام دانلود کنم
شما ببین تو قسمت scheduler همون گزینه ساعت توش منوی file in queue داره؟ اگه داشته باشه تو اون منو لینک ها رو مشاهده میکنی بعد از بالا یه شماره هست اون رو 1 بزاری حله.
این تو idm بود.
نه file in queue نداشت .
بعید بنظر میرسه چنین امکانی نداشته باشه!
سلام دوستان
یه سوالی داشتم که نیاز به جواب فوری است چون با idm نمی تونم دانلود کنم.
من وقتی با idm چیزی رو دانلود میکنم idm کارشو خوب انجام میده ولی در آخر که فقط دو سه kb مونده دانلود تموم بشه سرعت دانلود صفر می کنه و دیگه دانلود نمی کنه تا اینکه بعد از یه دقیقه ای که همین جوری میمونه دیگه دانلود نمی کنه. البته وقتی دکمه stop رو میزنم و بعدش resume همون لحظه تموم میشه.اما این کارو فقط در مواردی که دانلود قابلیت resume داره امکان پذیره.لطفن راهنمایی کنید.
البته اینم بگم که تازگی ها این بازی رو درآورده.
چرا این idm اتومات سر ساعتی که معین کردم به اینترنت وصل نمیشه؟؟؟؟
سلام
در تاپیک زیر مطرح کنید :
سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه احتمال زیاد مشکل از سروری است که ازش دانلود میکنید.
از آخرین نسخه در تاپیک زیر استفاده کنید :
Internet Download Manager / تمام ورژنها در این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز Adsl استفاده میکنید یا Dial Up ؟
در بخش Setting تنظیمات مربوط به کانکشن رو اعمال کنید.
موفق باشید![]()
دوستان من يك مشكلي با IDM دارم!!
چطور ميتونم تنظيمش كنم كه همه ي فايلهاي موجود در صف رو همزمان دانلود نكنه؟! مي خوام كه اول دانلود يكي تموم بشه بعد بره سراغ بعدي و به همين ترتيب!!
توي Scheduler و در قسمت Files in the queue عدد Files at the same time رو 1 گذاشتم، ولي باز هم همه ي فايل ها رو همزمان دانلود مي كنه، و اگه بخوام به ترتيب اين كار انجام بشه، بايد دستي دانلود ها رو Resume كنم
لطفاً راهماييم كنيد...
start download at startup ببن تیک نخورده باشه و فقط و فقط تو همون صفی که قراره دانلود رو انجام بدی تیک گزینه start download at خورده باشه
حتما برسی کن main download queue فعال نباشه و صف اختصاصی خودت فعال باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)