دوستان لايزري يه كمكيي ميكنن سرويسهاي شتاب چطوري ؟ اين 128/128 13000 تومانيي با چند دانلود ميكنه واقعا تو ساعتاي خلوت به 1 مگ مير سه ؟ تو ساعتاي پر ترافيك چي ؟
دوستان لايزري يه كمكيي ميكنن سرويسهاي شتاب چطوري ؟ اين 128/128 13000 تومانيي با چند دانلود ميكنه واقعا تو ساعتاي خلوت به 1 مگ مير سه ؟ تو ساعتاي پر ترافيك چي ؟
انگاری این قضیه که تو ساعتهای پیک میرسه به 1mb فعلا دروغ بوده.
پس از گجا سرويس بگيريم كه راضي باشيم
1- سرویس هاش چطوره ؟
2- کیفیت ؟
3- پشتیبانی ؟
4- قطعی ؟
5- سرعت در شبانه روز ؟
6- تعرفه ها ؟
7- سرعت در زمان free ؟
این سرویس های شتاب چطوره ؟ کیفیت و سرعت ؟
من از قیمت های سرویس های شتاب خانگی سر در نیاوردم متاسفانه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا لایزر رو پیشنهاد میکنید یا نه ؟
داداش من 1 مگ رو هیچ ISP ای نمیده.تو هیچ ساعتیدوستان لايزري يه كمكيي ميكنن سرويسهاي شتاب چطوري ؟ اين 128/128 13000 تومانيي با چند دانلود ميكنه واقعا تو ساعتاي خلوت به 1 مگ مير سه ؟ تو ساعتاي پر ترافيك چي ؟
تقریبا میشه گفت همه شرکتا مثل همن/
منم اولا زیاد تحقیق میکردم ولی بعد دیدم هم رقابت هم یه سری استانداردا باعث میشه هیچ شرکتی نیاد نسبت به پولی که میگیره خدمات کمتری بده.
---------- Post added at 06:07 AM ---------- Previous post was at 06:03 AM ----------
راستی سرعت دانلود اون سرویسی هم که پرسیدی 20 / 22 کیلوبایت هست.
شب و روزم نداره.کلا همیشه همینه
سلام دوستان
آقا این شرکت که شبانه + روزهای جمعه دانلود رایگان میده که خیلی خوبه؟
سرعت دانلود سرویس 512kb با idm چنده؟
من صبانت دارم سرعتم شبانه 126kb/secهست
سرویس 512 را گرفتم البته
سرعت سرویس 512 این شرکت چطوره؟
سرعتی که صبا میده real نیست یعنی اینکه سرعت وافعی شما به شکل قانونی باید رو70 تا 80 بچرخه ولی شما 126 دانلود میکنید.مثلا صبا به 128 هم همین سرعت رو میده ولی انگاری اونا این شبانشون مثل شما نیست.
این لایزر سرعتش real هست یعنی همون 70 تا 80 .
به نظر من رو همون صبا وایسی خیلی به نفعته راستی یه سوال شما تهرانی؟کدوم منطقه؟آخه الان دارن همه از صبا نی نالن شما چه طور این سرعت رو داری!![]()
به سلامتی لایزر !!!!!!!
چه جالببببببب . تا جمعه تموم شد اینا همشون درست شدن !
چیا درست شدن؟
راستی نظرت رو در مورد پست 654 نگفتی!
ببین یه کاری می تونیم انجام بدیم.
صبا یا پارس اگر پیشنهاد بدیم که بیشتر از یک ماه طول نمی کشه که!تا پورت خالی گیر بیارن.
ما یک ماهه ی لایزر رو استفاده می کنیم / بعد می گیم که پارس و صبا برای اون یکی خطمون راه بندازن.چطوره؟
الان هم من دارم از صبا سرویس می گیرم خیلی مشکل دارما!
دو هفته ای هست که صبا افتضاح شده.
با این وجود شما باز می گید صبا از لایزر بهتره؟
این لایزر مگه adsl 2 نیست.پس باید یه مزیتی داشته باشه دیگه؟
بالاخره بعد از 15 روز یه جواب درست درومون از این شرکت لایزر گرفتمزنگ زدم گفتن خطط رانژه شده و از مخابرات هم نامه زده شده
حالا قراره که امروز تا بعد از ظهر اکانت رو بهم بدن(گوش شیطون کر انگار قراره به 20 روز نکشه)
امروز اکانت رو بدن منم یه تست سرعت میزارم جهت اطلاع بقیه دوستان p:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)