تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 241 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزيز از جوابت ممنونم ولي اون عمل رو انجام دادم ولي هيچ فايلي نبودو اگه هيدن شده باشه حجم اون فولدر تغيير نميكنه .. درسته ؟ ولي حجم اين فولدر كه حدود 20 مگ بوده الان شده 1.5 مگ. ازت خواهش ميكنم يه نگاه به تسك منجر من بنداز اين عكسو وقتي سيستم تازه بالا اومده گرفتم. ببين فايل اضافي داره به نظر خودم داره . لطفا منو راهنمايي كنيد. خيلي ممنونم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

خب اگه حجم فولدر کاهش پیدا کرده پس با این حساب عکسهای شما پاک شده و شما باید از برنامه های ریکاوری برای این کار استفاده کنید .

recovery my file برنامه خوبی هستش .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد تسک منجر درسته پروسه هاش زیاد هستند اما اکثر برنامه های در حال اجرا هستند و زیاد مشکوک نیستند .

موفق باشی .

2. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه دنیا ممنونم از زحمت شما آقا مهدی
    وی یه سوال دارم وتی این ویروس اجازه نمیده فایلهای هیدن رو ببینیم چجوری باید ارد درایو شد و اون کارهایی رو که میگین رو انجام بدیم ؟
    در ضمن من با برنامه acd میتونم این فایلها رو بینم و تو در جا فای اتوران هست یه فایل به اسم knupkb.com هستش این رو چجوری از بین ببرم ؟
    ممنون میشم دوباره کمک کنید

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14

سلام

بهتره ابتدا انتی ویروس نود 32 ورژن 3 را روی سیستمتون نصب کنید و سپس اونا کامل اپدیت کنید و سپس اقدام به ویروس یابی اون هم در حالت safe mode کنید .
    چون ورژن 3 اگه اپدیت بشه .ی تونه ویروس اتوران را پیدا کنه .

بعد به صفحه اول رجوع کنید و با دقت کارهای گفته شده را انجام بدید .

یه چند تا برنامه هم برای ویروس اتوران توی صفحه اول گذاشتم که از اونها هم استفاده کنید .

یه خورده از بین بردن این ویروس سخته ولی اگه کارهای گفته شده را دقیق انجام بدید مشکل حل می شه

البته برای حل مشکل Show Hidden Files باید از انتی ویروس بیدیفندر استفاده کنید . به شرطی که اپدیت شده باشه و توی حالت safe mode این کار را بکنید .
    موفق باشید .
    سلام دستت درد نکنه نود را گرفتم و آپ دیت کردم و مشکل اول حل شد همون ائتو ران ولی مشکل شو هیدن فایل هنوز هست راهی جز نصب بیت دفندر نداره؟ آخه ائنطوری مجبورم نود را پاک کنم ... در ضمن این سه تا برنامه را هم از صفحه ائل گرفتم که جواب نداد ravmon-removal.rar ... OPEN1_repair.zip ... Clear.rar

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه دنیا ممنونم از زحمت شما آقا مهدی
    وی یه سوال دارم وتی این ویروس اجازه نمیده فایلهای هیدن رو ببینیم چجوری باید ارد درایو شد و اون کارهایی رو که میگین رو انجام بدیم ؟
    در ضمن من با برنامه acd میتونم این فایلها رو بینم و تو در جا فای اتوران هست یه فایل به اسم knupkb.com هستش این رو چجوری از بین ببرم ؟
    ممنون میشم دوباره کمک کنید
    از برنامه XYplorer 7.00 می تونی همه ی فایل های مخفی را حتی اگه سیستمت آلوده باشه ببینی

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشک اصلی از بین بردن اتوران و ویرانیهای حاصل از اونه.
    برا ازبین بردنشن پچ یا فایلی وجد نداره ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه مشکل دیگه هم دارم همچین که ویندوز بالا می یاد این فایل اجرا می شه چک کردم استارت آپ خالیه در ضمن موقع رفتن به چینج آیکون ویندوز اینطوریه که تو کل گذاشتم (دو تا پیغمی که تو عکس ها هستن) [.ShellClassInfo] LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21787 %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشک اصلی از بین بردن اتوران و ویرانیهای حاصل از اونه.
    برا ازبین بردنشن پچ یا فایلی وجد نداره ؟
    برای از بین بردن اتوران با نصب نود 32 و آپدیتش مشکل من حل شده ها

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ب بختی اینجاست که نیتونم با دیال آپ لعنتی 10 مگت دانلود کنم تا nod32 آپدیت بشه. حالا را ازبین بردنشن پچ یا فایلی وجد نداره ؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من امروز این کار را با دایال آپ کردم . یک ساعت 10 مگ طول کشید ولی ارزش داشت . من هرچی دنبالش گشتم چیزه ی که کار کنه نبود

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دستت درد نکنه نود را گرفتم و آپ دیت کردم و مشکل اول حل شد همون ائتو ران ولی مشکل شو هیدن فایل هنوز هست راهی جز نصب بیت دفندر نداره؟ آخه ائنطوری مجبورم نود را پاک کنم ... در ضمن این سه تا برنامه را هم از صفحه ائل گرفتم که جواب نداد ravmon-removal.rar ... OPEN1_repair.zip ... Clear.rar
    با این روش مشکل حل شد.

راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند

. 1- از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد : کد: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
    در اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .

2- مسير زير رو دنبال کنيد : کد: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden
    اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ). با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .

3-مسير زير رو دنبال کنيد : کد: HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
    در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.
    Last edited by dany_3p4u; 27-08-2008 at 00:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •