تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 76 اولاول ... 1656626364656667686970 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 758

نام تاپيک: کلوپ N96 (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

ولی باید سنجیده عمل کرد...شاید نوکیا یک گوشی بده بیرون که به مدت 1 سال همه شوکه بمونن...اگه صبر کرد به نتیجه میرسه ادم...

9کرممم...
    من خودم یکی از عاشقانه نوکیا هستم...
    اون جمله ی بالا رو نگاه کنید...دیدید؟؟؟یعنی منتظرم ببیینم نوکیا چیکار میکنه...
    من بیشتر منظورم رو سامسونگ بود...که واقعا خوب عمل کرده...از سامسونگ بعید بود که حتی رتبه ای نداشت یک دفعه با زدن همچین گوشی هایی بیاد به رتبه ی دوم...من یکی توقع نداشتم که حتی سونی اریکسون هم بره زیره رتبه ی سامسونگ...
    همون جی810 که هیشکی از سامسونگ توقع نداشت ببین چه چیزی زده...میشه گفت داره با ان95 براری میکنه...ولی کدون محصول سونی اریکسون با نوکیا رقابت یا برابری داره؟؟؟
    الان هم سامسونگ با زدن 8 مگاپیسلی دیگه حرفی برای گفتن نزاشت...
    به نظرم سامسونگ تازه راه افتاده...و خیلی خوب بلده راه پیشرفت رو...با گذشت زمان سامسونگ میشه نوکیای 2...
    ولی من بی صبرانه منتظر نوکیا هستم...
    9کرممم...
    Last edited by actooor; 31-07-2008 at 10:49.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همون جی810 که هیشکی از سامسونگ توقع نداشت ببین چه چیزی زده...میشه گفت داره با ان95 براری میکنه...ولی کدون محصول سونی اریکسون با نوکیا رقابت یا برابری داره؟؟؟
    این اصلا درست نیست اکتور جان
    g810 چیزی برای گفتن جلوی n95 نداره، تقریبا هیچ چیز
    شما به شمخصات کلی گوشی ها نگاه نکن که شبیه همن، n95 معمولی به مراتب بهتر از g810

در تکمیل پست کلنک جون (من بالاخره اسمتو یاد نگرفتم !)
    مخلصیم علی جون
    من کمال ام

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آخه اکتور جان تو که خودت شاهد بودی خود من به شخصه چقدر با امیرسامسونگ سر جی810 و ان95 بحث کردم...
    آخرشم تابلو شده بود که ان95 معمولی از جی810 بالاتره چه برسه بخواد با 8گیگ و ان96 رقابت کنه.
    ان95 معمولی کجا و جی810 کجا!!!!!
    به نظر من شما بیشتر عاشق قیافه و طراحی جی810 شدی تا کاراییش نسبت به ان95 ها و ان96!
    عزيز من تو 16 GB به من بده يه هفته اي برات پرش مي كنم!
    چی می گی!!!
    دوست عزیز می دونی این پست منو که نقل قول زدی مال چند وقت پیشه؟!
    Last edited by Mojtaba-MCI; 31-07-2008 at 15:17.

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام اگه گوشی ن96 بیاد قیمتش چنده و کسی می دونه که کی می یاد
    سلام کسی نمی دونه؟

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

الان 5 ماه دارن میگن مییاد...ولی هنوز خبری نیست...
    اگه بیاد روی 800 تا 900 هزار تومان هست...
    9کرممم...

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

1. اولا من از طرف دارهای خفن نوکیا هستم اما قبول کنید با این طراحی های تکراری داره از سلطه ی مطلق خودش کم می کنه ایا روند تغییرات ظاهری >>>> n96 < n81 < n95 8gig < n95 مثل روند n78 < n73 < n70 بوده

دیگه چقدر ظاهر تکراری ؟؟؟؟؟ . مگه چند درصد کسایی که n81 -n81 8gig - n95 - n95 8gig دارن حاظرن بفروشن n96 بگیرن ؟؟ و این یعنی شکست نوکیا نه در مقابل سایر برند ها بلکه در مقابل انتظارات طرف دارانش.

2. اگه مثلا من n95 رو فروختم و n95 8 gig گرفتم چون باتری بسیار بهتر شده بود . 1gig شده بود gig8 و خیلی محسوس بود ولی اگه 100 gig هم بیاد دیکه فرقی واسم نداره من که حال نمی کنم تو 2.8 اینچ فیلم ببینم یا .......... مگه چشم رو از سره راه اوردم

3. 8 گیگ یعنی 2500 اهنگ 4 دقیقه ای که یعنی اگه روزی 4 ساعتم با موبایلت اهنگ گوش بدی 4 ماهه بعد 1 دور گوش دادی . تازه اگه 2500 تا اهنگ قشنگ وجود داشته باشه ( که وجود نداره ) که بتونی 8 گیگ رو پر کنی

4. هی میگین نوکیا مدلهاش که میاد می ترکونه . این 96 که 100 ساله خبرش اومده هنوز تو دست ملت نیست دیگه خودت حساب لمسی هاش رو بکن که کی میان.................( حرفه خنده دار نزن )

5. تا 7-6 ماهه دیگه که مدلهای جدید تره نوکیا بیاد samsung omnia - htc touch diamond - htc touch pro - sony ericsson xperia x1 کولاک می کنن و نوکیا دیگه یکه تاز نخواهد بود .

6. در کل n96 با توجه به قیمت هیچ حرفی برای گفتن جلوی n95 8 gig نداره و بیشتر بچه مایه دارها که می ترسن 95 8 گیگ خز بشه طرفش می رن .

7. تا وقتی n95 8gig هست و نوکیا داره درجا می زنه خریده 96 n یک حماقت و به جز دور ریختن پول چیز دیگه ای نیست .

موفق
    Last edited by ravani_13; 31-07-2008 at 22:36.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

به نظر منم فروختن گوشیای ان 82 یا 95 یا 8 گیگ و خرید 96 کار عاقلانه ای به نظر نمیاد.
    اما اگه کسی گوشی خوبی نداره یا اصلا نداره و میخواد گوشی جدید بگیره ، با وجود ان 96 خرید 8 گیگ عاقلانه نیس. باز هم ان 96 هر چه که باشد بهتر از 8 گیگه!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با وجود ان 96 خرید 8 گیگ عاقلانه نیس. باز هم ان 96 هر چه که باشد بهتر از 8 گیگه!!!!!!!!!!!
    البته الويس جان همه اينها بستگي به قيمت داره. كه 100 البته قيمت 8 گيگ مياد پايين اون موقع. اگه نه كه N96 شكست ميخوره. ( هر چند همين الانش شماها دارين ميگين شكست خوردس)
    Last edited by noisymind; 31-07-2008 at 20:48.

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

بله. منظور من در صورت قیمت مناسب و اختلاف کم با 8 گیگ بود.
    امروز تو اخبار گفت نوکیا میخواد حداکثر 30 درصد از قیمت محصولاتش کم کنه.
    ان 96 به دلیل موقعیت بدش در زمان ورود باید قیمتش سریع افت کنه. و گرنه که شکست میخوره.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حالا زياد ناراحت نباشيد. اينكه ميگيد تكراري شده چون هميشه نوكيا داشتين خب. مثلا منم از سوني اريكسون خسته شدم!! و ببينم اين قيمتش چي ميشه و اينا!!!‌ D:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •