تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 210 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز من دیروز لپتاپ رو گزاشتم کنار pc بعد با کابلی که تو جعبه مودم بود اومدم شبکه کنم هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیفتاد؟اصلا وصل نمیشن چند تا مقاله مختلف هم خوندم؟؟؟این که چه کابلی باشه فرق میکنه فکر کنم این کابل مودم از این مدل مستقیم هستش چی میگن بهش strang چی چی درست یادم نیست.از این مدلی که دو سر سوکت مثل همه هستش

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بايد از کابل کراس استفاده کني ... مغازه هاي کامپيتوري دارند ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا من امروز کابل کراس گرفتم اما باز هر کاری میکنم شبکه نمیشه؟؟؟من یه مودم adsl دارم که ip اون رو 192.168.0.1 قرار دادم
    بعد کارت شبکه سیستم اصلی رو میزارم رو 192.168.0.2 رو لپتاپ هم کارت شبکه رو میزارم روی 192.168.0.1 اما کار نمیده؟؟
    باید تو لپتاپ تو بخش کانکشن چیزی اضافه بشه اخه نمیدونم یه سری شانسی یه ایکون اومد نوشته بود internet gateway اما با به ip که دست زدم یهو رفت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

اقا من امروز کابل کراس گرفتم اما باز هر کاری میکنم شبکه نمیشه؟؟؟من یه مودم adsl دارم که ip اون رو 192.168.0.1 قرار دادم
    بعد کارت شبکه سیستم اصلی رو میزارم رو 192.168.0.2 رو لپتاپ هم کارت شبکه رو میزارم روی 192.168.0.1 اما کار نمیده؟؟
    باید تو لپتاپ تو بخش کانکشن چیزی اضافه بشه اخه نمیدونم یه سری شانسی یه ایکون اومد نوشته بود internet gateway اما با به ip که دست زدم یهو رفت؟
    یعنی ip مودم رو میگذارین روی لپ تاپ؟
    به لپ تاپ یه ip دیگه بدین
    یه توضیح میدی تنظیمات مودم رو چی گذاشتی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من يه توضيح كلي يدم اميدوارم كسي كمك كنه من برا رفتن اينترنت از مودم اي دي اس ال استفاده ميكنم همونجور كه ميدونيد اگرم به مودمتو بخش نتورك ايپي نديد كار ميكنه اما ويندوز پيغام ميده كه اي پي بدهمنماي پيرو تو سيستم اصلي كه مودم وصله بهش 192.168,0,2 قرار دادم اين از اين وتاالان هم كار ميردم تا اينكه لپتاپ گرفتم و شبا ميخوام باهاش برم اينترنت پس رفتم كابل كراس گرفتم و مستقيم ميزنمش به لن مودم و راحت كار ميكنم تا اينكه خواستم برا انتقال فايل ها از لپتاپ به پي سي شبكه درست كنم برا همين طبقاموزش ميرم چلو اي پي شبكه پي سي رو ميزارم رو 192,168,0,1 كه با اي پي مودم تداخل ميكنهبرا همين من اي پي شبكه رو ميزارمرو 192,168,1,1 و لپتاپ رو هم رو 192,168,1,2تنظيم ميكنم اما هر چيرو ميندازم تو شاره هيچي به هيچيه هر كاري ميكنم نميشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

من يه توضيح كلي يدم اميدوارم كسي كمك كنه من برا رفتن اينترنت از مودم اي دي اس ال استفاده ميكنم همونجور كه ميدونيد اگرم به مودمتو بخش نتورك ايپي نديد كار ميكنه اما ويندوز پيغام ميده كه اي پي بدهمنماي پيرو تو سيستم اصلي كه مودم وصله بهش 192.168,0,2 قرار دادم اين از اين وتاالان هم كار ميردم تا اينكه لپتاپ گرفتم و شبا ميخوام باهاش برم اينترنت پس رفتم كابل كراس گرفتم و مستقيم ميزنمش به لن مودم و راحت كار ميكنم تا اينكه خواستم برا انتقال فايل ها از لپتاپ به پي سي شبكه درست كنم برا همين طبقاموزش ميرم چلو اي پي شبكه پي سي رو ميزارم رو 192,168,0,1 كه با اي پي مودم تداخل ميكنهبرا همين من اي پي شبكه رو ميزارمرو 192,168,1,1 و لپتاپ رو هم رو 192,168,1,2تنظيم ميكنم اما هر چيرو ميندازم تو شاره هيچي به هيچيه هر كاري ميكنم نميشه
    خب ببین به ip موم دست نزن و به pc و لپ تاپ هم از همون رنج بده مثلا یکی 192.168.0.2 یکی 192.168.0.3
    بعد یه چک بکن ببین فایروال سیستمها خاموشه یا نه
    توی cmd سیستمی که ای پی اش 192.1.68.0.3 هست اینو بزن ping 192.168.0.2 ببین چی میگه
    اینا رو یه چکی بکن ببینیم مشکل از کجاست
    تنظیمات مودم تون PPPOE هست دیگه؟

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

من گفتم انقد همه جواب دادن منم یادم رفته بیام اینجا کلی خجالت زده میشم. بابا شما که خیلی باحالین. حالا خوبه یه پارتیه خفن هم اینجا داریم! (داداش تو که نمیدونی با کی هستم!!! نه؟!!)

خوب هیچی ویندوز عوض کردم درست شد. البته بازم راه نداد تا اینکه یییییهو خودش وصل شد. دیوانم کرد. اصلا نفهمیدم مرگش چی بود. چندتا حدس میزنم. بابا این شبکه وایرلس خیلی شکم درده. شروع کنه به گیر دادن تا فهم آدمو پیچ نده بیخیال بشو نیست. یه ADD HOC ساده اینجور گیره تکنسین های شبکه چی میکشن؟ جون داداش دیگه زون آلارم نصب نبود!

.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.یه سوال داشتم..نمیونم قبلا پرسیدن یا نه...ماشاله 65 صفحه نوشته شده نمیشه به راحتی گشت..
    طریقه ی شبکه کردن دو پی سی برای بازی کردن...من و دوستم هر دو نت بیسیم داریم..اکسسز پوینت
    ممنون میشم اموزش کاملوشو ارجاع بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14 شبکه در ویستا

سلام
    من از طریق کابل lan یک شبکه بین پی سپ ام
    و لپ تاپم تعریف کردم و حالا من میتونم از لپ تاپم که ویندوز ویستا داره به فایل هایshar توی پی سی دسترسی داشته باشم ولی چون ویندوز لپم ویستاست از پی سی که میخوام به لپم دسترسی پیدا کنم نمتونم
    چون برای ورود user وpas میخواد
    من چطور میتونم یه نام کاربری و پس ورد برای لپم تعریف کنم که بتونم به اطلاعات لپم دسترسی داشته باشم؟؟؟
    ممنون پیشم راهنمایی کنید!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بالاخره تونستم شبکه رو برقرار کنم چه لذتی داشت اون لحظه که وصل شد اخه من نتبوک دارم سی دی رایتر نداره اینجوری فایل هام رو خیلی سریع میفرستم رو پی سی فقط یه نکته موند.
    من هنوز نتونستم اینترنت رو شار کنم البته بگم رو کانکشنم تیک شاره رو زدم فقط یه نکته زیر همون قسمتی که ماله ساره کردن کانکشن میزنی یه منو هست گفته home network conection رو انتخاب کن من کارت شبکه رو انتخاب کردم چون یه گزینه دیگه هست که مودمم هست اونم تو بخش lan میاد درسته دیگه باید کارت شبکه رو انتخاب کنم تا اینترنت بره رو شبکه ولی اتفاقی نمیفته باید جایی ای پی یا dns وارد کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •