تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 1045 اولاول ... 165662636465666768697076116166566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جواب سوال دومت رو نمیدونم. ولی برای سوال اول به محل نصب برنامه برو بعد وارد پوشه office 12 وسپس داخل پوشهstartup هر چی هست پاک کن .دیگه از این به بعد اون پیغام رو نمی بینی.اگه جواب داد حتما پیغام بذار .توی 2003 این کار جواب داد 2007 هم احتمالا همونه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

من دو تا سوال داشتم:

**من Word2007 رو تازه نصب کردم و هر وقت که اجرا می کنم این پیغام میاد و تا 12-10 بار Ok نکنم نمیره:

همه تنظیماتشم انگولک کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
    ممنون می شم اگه طریقه غیر فعال کردن این پیغام در آغاز Word 2007 رو بفرمائید.

** یه سوال دیگه هم داشتم و اینکه Cd آفیس که من خریدم دوتا سی دی هست و Frontpage تو سی دی دومه. وقتی می خوام نصبش کنم پیغام می ده که آفیس قابلیت update رو نداره و باید محصولات دیگه (که همون Word 2007 هست) رو اول باید پاکش کنی.

سوال دوم من شاید زیاد به تاپیک مربوط نباشه ولی اگه کسی بلده همینجا بگه تا بخاطر یه موضوع کوچولو تاپیک نزنم.

ممنون از شما
    جواب سوال دومت رو نمیدونم. ولی برای سوال اول به محل نصب برنامه برو بعد وارد پوشه office 12 وسپس داخل پوشهstartup هر چی هست پاک کن .دیگه از این به بعد اون پیغام رو نمی بینی.اگه جواب داد حتما پیغام بذار .توی 2003 این کار جواب داد 2007 هم احتمالا همونه.

داره خودمونی میشه rahelehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشین

یه سوال داشتم : من حدود 200 صحه مقاله در ورد دارم که می خوام اونو تبدیل به Pdf کنم ... راهی برای تبدیلش سراغ دارین یا نه ؟
    ممنونم

یه سوال دیگه هم داشتم من اگه یه فایلی در ورد (که تصویر و ... داره ) رو در سی دی دخیره کنم و در سیستم دیگه ای باز کنم ، آیا فونت ها و تصاویرم بهم می ریزه ؟ (راهی هست که از این کار جلوگیری کنم) ؟

ممنونم

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشین

یه سوال داشتم : من حدود 200 صحه مقاله در ورد دارم که می خوام اونو تبدیل به Pdf کنم ... راهی برای تبدیلش سراغ دارین یا نه ؟
    ممنونم

یه سوال دیگه هم داشتم من اگه یه فایلی در ورد (که تصویر و ... داره ) رو در سی دی دخیره کنم و در سیستم دیگه ای باز کنم ، آیا فونت ها و تصاویرم بهم می ریزه ؟ (راهی هست که از این کار جلوگیری کنم) ؟

ممنونم
    جواب سوال اولت که باید برنامه کانورتور رو نصب کنی . با اون تبدیل به pdf کنی
    برنامه PDF 2 Word 1.6
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب سوال دومت در مورد عکس نمی دونم اما اگر فونتیو که باهاش تایپ کردی تو اون یکی سیستم نباشه آره بهم میزه
    Last edited by mohsen.rajabi; 05-09-2007 at 13:46.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشین

ممنونم

ممنونم
    سلام
    اگه از ورد 2003 استفاده می کنی، بهترین برنامه Adobe Acrobat هست (با Adobe Acrobat Reader اشتباه گرفته نشه ولی حجم اون بالای 200 مگابایت هست و اگه دنبال چیزی هستی که بشه از اینترنت دانلود کرد، Word2PDF Convertor رو استفاده کن. اگه خواستی لینک بدیم.

در مورد سوال دوم هم جواب اینه:
    بله! ممکنه به هم بخوره. اما اگه ورژن ورد هر دو کامپیوتر یکی باشه و فونت ها هم توی هر دو نصب باشه مشکلی به وجود نمیاد. راه حل قطعی جلوگیری از به هم ریختگی، تبدیل به pdf هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به دوستان

واقعا ازتون ممنونم برای جوابی که دادین
    آقای محسن ، ممنون از لینکی که گذاشتین، من اونو دانلود کردم ولی اون PDF رو به WORD تبدیل می کنه ( در حالیکه من عکسش رو می خواهم )یعنی تبدیل ورد به پی دی اف
    البته چون مقالم فارسیه ، شاید اینجوری فونت ها اصلا اصلا خوانا نیست .. من حتی یه پی دی اف فارسی داشتم ، با برنامه ی بالا ، تونستم تبدیلش کنم ، ولی فونتش خوانا نبود
    بازم ممنونم از لطفتون

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش من اون برنامه رو دارم ،ولی قابلیت تبدیل 10-20 صفحه رو داره و از اوب بیتشر ، به هم میریزه و ارور می ده (صفخات من بالای 200 صفحه هست)
    از محبتتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

سلام به دوستان

واقعا ازتون ممنونم برای جوابی که دادین
    آقای محسن ، ممنون از لینکی که گذاشتین، من اونو دانلود کردم ولی اون PDF رو به WORD تبدیل می کنه ( در حالیکه من عکسش رو می خواهم )یعنی تبدیل ورد به پی دی اف
    از محبتتون ممنونم
    شرمنده اشتباهی برات گذاشتم برنامه ي Word to PDF Converter 1.0 با حجم 5.75 مگابايت:

کد:
    در ضمن سريال برنامه همراه برنامه هست و وقتي ميخواي اولين فايل PDF رو بسازي ازت می خواد

كافيه هرچي ميخواي توي Word بنويسي و بعد با يك كليك به pdf تبديلش كني.

توجه: اين برنامه درون خود برنامه ي Word به صورت يك دكمه ظاهر ميشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من امروز cd همین برنامه رو تهیه کردم
    pdf tools 2007 یه مجموعه کامل از pdf هست که ایت هم یه قسمتیشه
    خیلی خوبه و فونت ها هم بی تغییر می مونه..ولی مشکل اینجاست که فقط از صفحه ی اول pdf می سازه!
    حتی setting رو تغییر دادم به all ولی بازم نشد ...

از راهنماییتون ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    من امروز cd همین برنامه رو تهیه کردم
    pdf tools 2007 یه مجموعه کامل از pdf هست که ایت هم یه قسمتیشه
    خیلی خوبه و فونت ها هم بی تغییر می مونه..ولی مشکل اینجاست که فقط از صفحه ی اول pdf می سازه!
    حتی setting رو تغییر دادم به all ولی بازم نشد ...

از راهنماییتون ممنونم
    نمیدونم من با این برنامه تا 300 صفحه تبدیل کردم

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ولی من توصیه می کنم add on خود Microsoft رو دانلود کنید و با اون فایل ها تون رو به صورت pdf ذخیره کنید. البته من office 2007 دارم و برای من کار می کنه و عالی هست. در مورد 2003 نمی دونم باشه یا نه.
    کد:
    کد:
    اولی که فایل این add on هست که با اون می تونید فایل ها رو با فرمت های pdf و xps ذخیره کنید.
    دومی هم برای قانونی کردن آفیس هست. (برای دانلود از سایت microsoft اگر اون رو نداشته باشید گیر میده. گفتم شاید برای نصب add on هم ایراد بگیره.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •