نه،برتری که به قیمت نیست.درسته که منحصر به فرده.الان Tu-160 هم بقریبا رادارگریز هست. همونطور که میدونید تو سال 2006 همین Tu-160 تو آسمون ایالات متحده پرواز کرد بدون اینکه شناسایی بشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه،برتری که به قیمت نیست.درسته که منحصر به فرده.الان Tu-160 هم بقریبا رادارگریز هست. همونطور که میدونید تو سال 2006 همین Tu-160 تو آسمون ایالات متحده پرواز کرد بدون اینکه شناسایی بشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به داداش ما گفتن واسه درس دفاعی یه ماکت از یه سلاح رو درست کنه. گفتن از لحاظ سایز و تشابه باید خیلی شبیه باشه.![]()
نمی دونم چی براش درست کنیم؟!![]()
یه چیز ساده مثلا مین یا این لیزرهای انفجاری و... که شکل ساده ای داشته باشه میشناسید؟!![]()
ممنون
بنده اسلحه ی M11 یا M10 رو پیشنهاد میکنم
به جز اون قنداق تهش ، چیز خاص دیگه ای نداره ! در واقع دو تا مکعب بیشتر نیست !
![]()
ممنون دوست عزیزبنده اسلحه ی M11 یا M10 رو پیشنهاد میکنم
به جز اون قنداق تهش ، چیز خاص دیگه ای نداره ! در واقع دو تا مکعب بیشتر نیست !
اینم فکر کنم دانش و تکنولوژی ساختشو نداشته باشم
یه چیز ساده تر نیست؟!البته لازم نیست تفنگ باشه. مین، خمپاره و .... هر چیزی تو این مایه ها(فقط باید هم سایز اصلی باشه)
خودم این مد نظرمه: از این بمب های که تو فیلما نشون میده میچسبونن به دیوار بعد یه لیزر یا نخ داره که از جلوش رد بشی منفجر میشه.
فکز کنم خیلی ساده باشه، یه مکعب که توش یکی از این لیزر اسباب بازی ها جاسازی میکنم با یه آهنربا که به چارچوب در بچسبه.
فقط باید ماکت یه نمونه واقعی باشه نه تخیلی. اسمشون چیه اینا؟! مدلی چیزی نیست سرچ کنم و مشخصات فیزیکیشو دربیارم؟!
ممنون از همه دوستان عزیز![]()
به داداش ما گفتن واسه درس دفاعی یه ماکت از یه سلاح رو درست کنه. گفتن از لحاظ سایز و تشابه باید خیلی شبیه باشه.![]()
نمی دونم چی براش درست کنیم؟!![]()
یه چیز ساده مثلا مین یا این لیزرهای انفجاری و... که شکل ساده ای داشته باشه میشناسید؟!![]()
ممنونکسی نمی تونه کمک کنه؟!یه چیز ساده تر نیست؟!البته لازم نیست تفنگ باشه. مین، خمپاره و .... هر چیزی تو این مایه ها(فقط باید هم سایز اصلی باشه)
خودم این مد نظرمه: از این بمب های که تو فیلما نشون میده میچسبونن به دیوار بعد یه لیزر یا نخ داره که از جلوش رد بشی منفجر میشه.
فکز کنم خیلی ساده باشه، یه مکعب که توش یکی از این لیزر اسباب بازی ها جاسازی میکنم با یه آهنربا که به چارچوب در بچسبه.
فقط باید ماکت یه نمونه واقعی باشه نه تخیلی. اسمشون چیه اینا؟! مدلی چیزی نیست سرچ کنم و مشخصات فیزیکیشو دربیارم؟!
ممنون از همه دوستان عزیز
--------------
منفجر نمیشه که! به خاطر سرعت اولیه بالای این سلاح گلوله با قدرت زیادی به هدف برخورد میکنه و تیکه پاره میکنهاین ژ3 چطوری وقتی بره داخل بدن منفجر میشه؟![]()
بابا بی خیال ژ3 اسلحه ی خیلی بی دقتیه و لگد سنگینی داره
الانا یه اسلحه طراحی کردن (kriss super v) خیلی باحال کالیبرش
0.45 است و طوریه که لگدش 70% کمتر از سلاح هایی با همین
کالیبره اگه میخوای ارزوی یه اسلحه کنی آرزوی این رو بکن یا اگه
یه اسلحه با برد زیاد میخوای یه آگ اتریشی کارتو راه میندازه
(خیلی خوشکله)
کی میدونه جدیدترین سلاح های زیر آبی مال کدوم کشوره؟
اسمشونم بگید اگه نمیدونید تا هفته دیگه خودم میگم
فکر کنم APS باشه
سلاح های زیر آبی رو که من عمرا دستم نمیگیرم من که آب تا
مچ پام بیاد خفه میشم .
ولی یه چیز دیگه اگه کسی دربارهی یه مدل اسلحه ی (cal.22 LR)
اطلاعات داره بزاره ممنون میشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)