خوب من میرم تو دایره وقتی رفتی تو اون دایره باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه نه از تانک میاد بیرون نه حرکت می کنه نه تیر می زنه.
خوب من میرم تو دایره وقتی رفتی تو اون دایره باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا کامل ابجکتهارو نرفتی چون موقعی کهد میری تو دایرهخوب من میرم تو دایره وقتی رفتی تو اون دایره باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودش دومو نشون میده...
خوب میشه بگید باید چیکار کنم؟
دکتر رو سوار تانک می کنم می برم جایی که می گه جلوی هانتر هارو می گیرم بعدم می کشمشون بعد اون چیزایی رو هم که از زمین در میان می کشم بعدم به محلی مه تو نقشه نشون می ده میرم و همین اتفاقی که گفتم میوفته.(همون جایی می گه برو که اول بازی دکتر رو سوار کردیم)
میشه لطفا کامل توضیح بدین آبجکتهارو؟
من چیکار نکردم که باید بکنم؟
ممنون![]()
من این بازی رو یه هفته ای هست گرفتم
که ظاهرا خیلی ها ازش خوششون نیومده منم فکر میکردم ازش خوشم نیاد بنا به فمایشات دوستان اما دلمو زدم به دریا و گرفتمش و حالام بنظرم بازیه بدی نیست و خیلی هم خوب فقط گرافیکش مزخرفه ولی در کل یه ایده خوبی بود.
به نظر من که مضخرفه . البته فقط چون رو سیستمم نصبه می خوام یه خورده بازی کنم.
یه ماموریت هست که یه تانکرهایی روی پشت بومهاست که از توی اونها یه جونورهایی بیرون میاد. نمی دونم باید چه کار کنم.
به نظر من که مضخرفه . البته فقط چون رو سیستمم نصبه می خوام یه خورده بازی کنم.
یه ماموریت هست که یه تانکرهایی روی پشت بومهاست که از توی اونها یه جونورهایی بیرون میاد. نمی دونم باید چه کار کنم.
باید قبل از اینکه منفجر بشن اونا رو بترکونی
باید بری نزدیکشون ولی انقدر نری که منفجر بشن! بعد با قدرت پنجه (که دستش پنجه بزرگ در میاره مثل گربه) با راست کلیک بکوبی به زمین تا از زیر اون تانکرها بیاد بیرون. تا یه چیز زرد رنگ بهت بده تا شما هم ورش دارین.
چند بار این کار رو بکنی Mision Complete میشه.
من رو سون تمومش کردم خیلی هم خوب بود.
سلام
دوستان باز یکه تموم میشه این خونه هایی که مثه لونه زنبوره هنوز هستن یعنی شهر هنوز ویروسیه؟
(برای قسمت دومشه؟)
چرا ملت هنوز مریضن مرحله هاش ادامه داره؟
در مورد گرافیک هم بگم من با ایکس باکس بازی کردم با مانیتور گرافیکش خوب بود مشکلی نداشت ..............بسی حال کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)