64 با 50kB دانلود مگه ممکنه پس ما هم بیایم از صبا سرویس بگیریم این شاتل با 128 فقط 17kB دانلود می ده
64 با 50kB دانلود مگه ممکنه پس ما هم بیایم از صبا سرویس بگیریم این شاتل با 128 فقط 17kB دانلود می ده
بچه ها عامل نفوذيه اين مواظب خودتون باشين ببينين من كي گفتم![]()
سلام اقایون+خانم ها
سروریس شدیم از دست این صبانت شبا که کلا تعطیله( صد رحمت به دیال آپ ) چه اکانت شبانش چه شبانه روزی نمی دونم
ما که تو مرکز فرشچی هستیم اینجوریه یا نه ماله شما عزیزان هم به همین شکله یه آمار بدین بابا ببینیم ایراد از کجاست
در ضمن این عزیزان مدیر هم تا دوکلمه اینجا می نویسیم هی ترش میکنن این فروم خدایی بد مدیرای گیری داره
آي گفتي.... منم هر چي پست دادم همش پاك شده (اينم پاك ميشه حالا ببين!)
راستي ديشب نمي دونم صبانت مديراش رفتن بخوابن چي شده بوده بود كه سرعت خفن رفته بود بالا يه ساعته فكر كنم يه 400 مگي دانلود كردم!!
الانم نمي دونم چطوريه! آخه آكانتم آخرشه مي ترسم دانلود كنم ولي قطعي مثل هميشه زياده...
رفقا، آب پاکیو مخابرات امروز ریخت رو دست ما : adsl رو فیبر نوری امکان نداره (با توجه به اینکه قبل نوری شدن adsl داشتم)
حالا کسی در مورد wireless اطلاعاتی داره؟ اصلا روستای بزرگ مشهد این فن آوریرو داره؟
lمن خودم قبل از اینکه adsl بخرم ازشون پرسیدم که روی فیبر نوری که کار می کنه ؟ گفتن آره سرعتش هم خیلی میره بالا و ... حالا نمی دونم
ولی ما مردم مشهد خیلی صبر داریم اینقدر داریم پول میدیم سرعت در حد دایال آپ بهمون میدن !!!![]()
فکر کنم به مشهد می گفتن شهر الکترونیک
خوشتیپ! مشهد تنها شهر الکترونیک ایرانه...
بعدش هم بله wireless ,Wifi,wimax هم تو مشهد هست علاوه بر اینا اینترنت ماهواره ای هم هست...
تازه فیبر نوری هم هست ...بعضی شرکتها دارن . مثلا الن که من از آشنا سرویس میگیرم کافونوری رو داره.
با تشکر
Last edited by hoomif; 18-09-2008 at 16:57.
كسي ميتونه ليست شركتهايي كه تو مشهد خدمات اينترنت پرسرعت ميدن رو بنويسه؟
ممنون.
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
Last edited by ghelmaan; 04-01-2009 at 16:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)