تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 123 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1224

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

الته فقط تو زمستونا این طوری میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

با سلام ابگرمکن ما مدلB3118 تو زمستونا موقع باز کردن آب گرم بویی شبیه بوی سیر ازش بیرون میاد که باعث سر درد و تهوع میشه لطفا جواب بدین مشکلش چیه ؟

3. این کاربر از hkmj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام
    ابگرمکن ما مدلB3118 تو زمستونا موقع باز کردن آب گرم بویی شبیه بوی سیر ازش بیرون میاد که باعث سر درد و تهوع میشه
    لطفا جواب بدین مشکلش چیه ؟
    سلام و خوش آمد به شما
    این مشخصاتِ گاز سمی فسفین PH3 هست که بی رنگه و بوی سیر داره
    باید سریعاً مشکل رو حل کنین
    این گاز رو تنفس نکنید (بو نکشید)

آبِ گرم خارج شده از شیر این بو رو میده یا این بو از آبگرمکن متصاعد میشه و پخش میشه توی فضای خونه ؟
    اگر از آب گرم هست , با آبگرمکنِ خاموش تست کنین ببینین بو برطرف میشه ؟ یا هنوز هم آب بو میده ؟
    اگر با آبگرمکن خاموش دیگه آب بو نمیده پس باید داخل لوله های آبگرمکن با محلول رقیق اسیدی شستشو بشه
    شاید هم با شستشو برطرف نشه و مجبور بشین مُبدّلِ آبگرمکن رو تعویض کنین
    بهتره از یک یا دو مغازه که قطعات آبگرمکن میفروشند بپرسید . اونها معمولاً میدونند عیبها از چی هست چون با تعمیرکارها سر و کار دارند
    تعمیرکارها هم ممکنه بهتون بگن علتش چیه اما اگر نگفتند ناراحت نشید چون حق دارند اسرار کارشون رو حفظ کنند
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-12-2015 at 13:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مرسی از پاسختون

- - - Updated - - -

مرسی از پاسختون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    تا اونجا که میشد همه سوال و جواب ها رو خوندم اما جواب سوالم رو پیدا نکردم.
    بچه ها ابگرمکن من سایوا گستر مخزن دار دیواریه.اخیرا شعله شمعک کم میشه و موقع روشن شدن چون شعله کمه دیر روشن میشه و به خاطر جمع شدن گاز صدای انفجار میده.اومدم لوله مسی و شمعک و متعلقاتشو باز کردم و همرو تمیز کردم باز 1 روز خوب شد و دوباره..... . بعد با پیچ زیر پیلوت شعله رو زیاد کردم باز 1 روز خوبه.از پیچ بغل کاربراتور شعله رو زیاد کردم باز داستان دارم. به نظرتون چیکار کنم؟
    دست همگی درد نکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    تا اونجا که میشد همه سوال و جواب ها رو خوندم اما جواب سوالم رو پیدا نکردم.
    بچه ها ابگرمکن من سایوا گستر مخزن دار دیواریه.
    اخیرا شعله شمعک کم میشه و موقع روشن شدن چون شعله کمه دیر روشن میشه و به خاطر جمع شدن گاز صدای انفجار میده.
    اومدم لوله مسی و شمعک و متعلقاتشو باز کردم و همه رو تمیز کردم باز 1 روز خوب شد و دوباره..... .
    بعد با پیچ زیر پیلوت شعله رو زیاد کردم باز 1 روز خوبه.از پیچ بغل کاربراتور شعله رو زیاد کردم باز داستان دارم.
    به نظرتون چیکار کنم؟ دست همگی درد نکنه
    سلام
    بنده میخوام موضوعی رو مطرح کنم که شاید تا حالا مطرح نشده در این تاپیک
    شعله ی شمعک 2 شاخه هست . یکیش ترموکوپل رو داغ میکنه و دومی کارش آتش زدنِ گاز مشعل هست
    علتهای دیر روشن شدنِ مشعل:
    1- افت فشار گاز به علت مصرف زیاد در شبکه و درنتیجه کم شدنِ گاز مشعل و یا شاخه ی دوم پیلوت که مشعل رو روشن میکنه یا هر دو
    2- کج شدن پیلوت و دور شدنش شعله ی پیلوت از مشعل
    اگر مشکل این باشه باید با کمی کج کردنِ پیلوت به سمت مشعل مشکل حل بشه البته پیلوت نباید از ترموکوپل دور بشه وگرنه سرد میشه و گاز کل سیستم قطع میشه
    3- کثیف بودن لوله ی گار پیلوت و ضعیف شدن شعله ی پیلوت
    4- کم بودنِ درجه ی مشعل که باعث دیر روشن شدنش میشه . باید درجه رو ببرید بالاتر و یا اگر مشعل پیچ تنظبم داره , مقدار گازش رو بیشتر کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    ما خانواده 5 نفره ایم،الان آب گرمکن مخزنی داریم،برای حموم رفتن باید یه ساعت قبل آبگرمکن را گذاشت گرم شه،اگه کسی هم آب بریزه زود سرد میشه.میخوایم آبگرمکن دیواری بگیریم.
    قطر دودکشمون 10 است،خونه 100 متر ،فاصله آبگرمکن تا حمام 10 متر،فاصله تا پشت بوم 7 متر.فشار آب هم نسبتا زیاده.
    گفتن یا فن دار 3318 بذارین و لوله آبگرمکن رو از شیشه آشپزخونه بزنی به بیرون،
    یا بدون فن 3115 یا 3215 (10 لیتری) بذارین،از همون دودکش خودمون.
    از یه طرف میگن فن دار ها بده،از یه طرف میگن بدون فن هم با قطر لوله کم خوب نیست.
    کسی میدونه کدومو بگیریم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.ما خانواده 5 نفره ایم
    الان آب گرمکن مخزنی داریم،برای حموم رفتن باید یه ساعت قبل آبگرمکن را گذاشت گرم شه،اگه کسی هم آب بریزه زود سرد میشه.
    میخوایم آبگرمکن دیواری بگیریم.قطر دودکشمون 10 است،خونه 100 متر ،فاصله آبگرمکن تا حمام 10 متر
    فاصله تا پشت بوم 7 متر.فشار آب هم نسبتا زیاده.
    گفتن یا فن دار 3318 بذارین و لوله آبگرمکن رو از شیشه آشپزخونه بزنی به بیرون،
    یا بدون فن 3115 یا 3215 (10 لیتری) بذارین،از همون دودکش خودمون
    از یه طرف میگن فن دار ها بده،از یه طرف میگن بدون فن هم با قطر لوله کم خوب نیست.کسی میدونه کدومو بگیریم؟
    سلام
    دودکش فعلی فعال هست وگرنه با آبگرمکن مخزن دار هم مشکل داشتین و بوی گاز سوخته توی خونه میپیچید
    میتونین 3115 نصب کنین چون خونه هم 100 متریه
    خودِ نصابِ شرکت بوتان برای تست دودکش , با درب و پنجره های بسته یک تکه مقوا رو آتش میزنه و میذاره توی دودکش .
    باید هیچ دودی از دودکش نیاد توی خونه یعنی تمام دودها باید کشیده بشه بالا و بره بیرون
    با این آزمایش مشخص میشه که دودکش سالمه و مکندگیِ خوبی داره برای 3115
    اگر هم کنار پنجره جای مناسبی برای نصب فن دار وجود داره , فن دار بهتره و ایمنیش بیشتره
    فن دار 2 مدل هست
    1- دو دودکشه که از یکیش هوا میاد برای کوره ی آبگرمکن و از دومی دود میره بیرون
    2- دودکش دوجداره
    ===============================
    فاصله تا حمام هم خوبه البته اگر لوله ی آبگرم فلزی هست پس اتلاف انرژیش بیشتر از لوله های پلاستیکی هست اما مشکلی برای کار آبگرمکن به وجود نمیاره .
    پس اولویت با فن دار هست اما 3115 هم مشکلی نداره مگر اینکه با همون مخزن دار هم بوی دود توی خونه میپیچیده

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دودکش فعلی فعال هست وگرنه با آبگرمکن مخزن دار هم مشکل داشتین و بوی گاز سوخته توی خونه میپیچید
    میتونین 3115 نصب کنین چون خونه هم 100 متریه
    خودِ نصابِ شرکت بوتان برای تست دودکش , با درب و پنجره های بسته یک تکه مقوا رو آتش میزنه و میذاره توی دودکش .
    باید هیچ دودی از دودکش نیاد توی خونه یعنی تمام دودها باید کشیده بشه بالا و بره بیرون
    با این آزمایش مشخص میشه که دودکش سالمه و مکندگیِ خوبی داره برای 3115
    اگر هم کنار پنجره جای مناسبی برای نصب فن دار وجود داره , فن دار بهتره و ایمنیش بیشتره
    فن دار 2 مدل هست
    1- دو دودکشه که از یکیش هوا میاد برای کوره ی آبگرمکن و از دومی دود میره بیرون
    2- دودکش دوجداره
    ===============================
    فاصله تا حمام هم خوبه البته اگر لوله ی آبگرم فلزی هست پس اتلاف انرژیش بیشتر از لوله های پلاستیکی هست اما مشکلی برای کار آبگرمکن به وجود نمیاره .
    پس اولویت با فن دار هست اما 3115 هم مشکلی نداره مگر اینکه با همون مخزن دار هم بوی دود توی خونه میپیچیده
    ممنون از جوابتون
    الان اصلا بوی دود تو خونه نمیاد.
    پنجره هم بزرگه،سه تا شیشه کنار همه،میخوان شیشه رو سوراخ کنن و از شیشه بزنن بیرون.
    راستش با دو سه نفر تعمیرکار که حرف زدیم میگفتن فن دار خیلی بده و هر کی داره راضی نبوده ، و اگه شرکت قبول کرد براتون 3115 بذاره بذارین، ولی از طرفی یه نفر میگفت 3115 رو اگه قطر لوله 10 باشه هی خاموش روشن میشه.
    شما میگین فن دار بهتره،آره؟3318 خوبه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بنظرم فروشنده برای اینکه میخاد جنس گرونتر بفروشه اصرار روی 3318 کرده
    3115 هم که جناب آسمونی گفتند،شمعک دائم هست درضمن برد مسافت کمتری را هم پوشش میده،وقتی دودکش هست دیگه چرا سوراخ کردن؟توی سایت بوتان هم نگاه کنید برای شما 3118 یا 3218(بدون شمعک)برای شما بهتره،بنظرم نهایتش همون3115 بخری بهتره تا بری 3318 بخری و شیشه بشکونی اونم وقتی دودکش هست و باید به دودکش وصل کرد
    ابگرمکن مخزنی ات چند لیتره؟من که تازه با مخزنی دیواری 50 لیتری!!!برای 4 نفر خیلی به کار میاد و 7سال یکی داشتم خراب شد و یک نو دوباره خریدم،مصرف آبمون هم کم نیست و حوابگو بوده و چون مخزن کوچکه سریع گرم میشه

13. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •