تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 83 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام دوستان شاید سوالم تکراری باشه به بزرگی خودتون میبخشد

من میخوام از هر چهار پورت مودم tp-link استفاده کنم چطور میتونم این کارو بکنم ممنون میشک توضیح بدین و بعد DHCP چه کاری انجام میدi

من یه سوئیچ رو هم دارم که میخوام به اون اینترنت بدمو همچنین 21 تا سیستم از چه نرم افزاری هم برای پهنای باند استفاده کنم

با تشکر
    خوب از هر چهار پورت استفده كنيد ديگه!به هر4تاشون كابل وصل كنيد و به جايي كه ميخواين شبكه كنيد يا نت وصل كنيد وصل كنيد.
    dhcp اگه فعال باشه خود مودم به سيستما آي پي ميده و شما نميخواد بدي.كارتونو راحت ميكنه.فقط وصل كنيد و آپ پي مودم و سيستمو اتوماتيك بزارين.
    آخريرو نميدونم

داره خودمونی میشه mahmoud_bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم.من یه سیستم دارم که به طور مستقیم به نت وصله مودمم DLINK2640 هست .وایرلس داره.اونورتر خونه یه سیستم دارم که نیاز به اینترنت دارم برای اون .یه لپ تاب هم درام که وایرلس داره .میخواستم ببینم من کاری می تونم بکنم که با وایرلس لپ تاب اینترنت رو با کابل لن به سیستم اونور خونه به طور مستقیم وصل کنم .یه جورایی لپ تاب بشه روتر به طور مستقیم سیستم انوریم به نت وضل شه بدون USER , PASS خواستن ؟

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم.من یه سیستم دارم که به طور مستقیم به نت وصله مودمم DLINK2640 هست .وایرلس داره.اونورتر خونه یه سیستم دارم که نیاز به اینترنت دارم برای اون .یه لپ تاب هم درام که وایرلس داره .میخواستم ببینم من کاری می تونم بکنم که با وایرلس لپ تاب اینترنت رو با کابل لن به سیستم اونور خونه به طور مستقیم وصل کنم .یه جورایی لپ تاب بشه روتر به طور مستقیم سیستم انوریم به نت وضل شه بدون USER , PASS خواستن ؟
    شما کارت شبکه ی وایرلس لپ تاپ رو کارت شبکه ی کابلی لپتاپ شیر کن... با اینکار آی پی کارت شبکه به 192.168.137.1 تغییر میکنه...

بعد برا اون سیستمی که میخوای با کابل به لپ تاپ وصل کنی این طوری آی پی ست کن...

4. 3 کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان. یک سوال داشتم که امیدوارم من که توی زمینه شبکه خیلی مبتدی هستم رو راهنمایی کنید.

من از چند وقت پیش با استفاده از یک آنتن وایرلس nanostation5 به اینترنت وصل میشم. طریقه اتصال با استفاده از یک VPN هست که یوزر و پسورد رو به اون میدم و اینکه آی پی LAN هم حتما باید یک عدد خاص باشه که ISP بهم داده. و هر یوزر فقط با یک آی پی می تونه وصل شه (و نه یک رنج).

جدیدا یک روتر وایرلس مدل TP-Link WR642G گیرم اومده که 4 تا پورت LAN داره و یه دونه هم WAN. من میخوام اینترنت رو با روتور برای لپ تاپ و گوشی توی خونه به اشتراک بذارم و هم اینکه با یک کابل از LAN روتور به دسکتاپ اینترنت بدم. اول اینکه با توجه به شرایطی که توضیح دادم، آیا این کار شدنیه؟ اگه شدنیه منو راهنمایی کنید.

در حال حاضر روتر و آنتن با هم در ارتباطند. یعنی من با خروجیLAN روتر می تونم به آنتنم دسترسی داشته باشم و با همون VPN قبلی و البته با واسطه روتر می تونم به نت وصل شم. ولی اینترنت در دیگر خروجی ها در دسترس نیست. توی تنظیمات روتر از قسمت WAN گزینه PPTP رو انتخاب کردم و اطلاعات رو دادم و وقتی کانکت میزنم، تلاش میکنه برای کانکت شدن و بعد دی سی میشه. از توی کانکشن لاگ حساب کاربری اینترنتم چک می کنم می بینم که تو همون ساعت به صورت موفقیت آمیز وصل شده ولی سند/رسیو نداشته. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. ممنون.

در ضمن سال نو همگی مبارک.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان. یک سوال داشتم که امیدوارم من که توی زمینه شبکه خیلی مبتدی هستم رو راهنمایی کنید.

من از چند وقت پیش با استفاده از یک آنتن وایرلس nanostation5 به اینترنت وصل میشم. طریقه اتصال با استفاده از یک VPN هست که یوزر و پسورد رو به اون میدم و اینکه آی پی LAN هم حتما باید یک عدد خاص باشه که ISP بهم داده. و هر یوزر فقط با یک آی پی می تونه وصل شه (و نه یک رنج).

جدیدا یک روتر وایرلس مدل TP-Link WR642G گیرم اومده که 4 تا پورت LAN داره و یه دونه هم WAN. من میخوام اینترنت رو با روتور برای لپ تاپ و گوشی توی خونه به اشتراک بذارم و هم اینکه با یک کابل از LAN روتور به دسکتاپ اینترنت بدم. اول اینکه با توجه به شرایطی که توضیح دادم، آیا این کار شدنیه؟ اگه شدنیه منو راهنمایی کنید.

در حال حاضر روتر و آنتن با هم در ارتباطند. یعنی من با خروجیLAN روتر می تونم به آنتنم دسترسی داشته باشم و با همون VPN قبلی و البته با واسطه روتر می تونم به نت وصل شم. ولی اینترنت در دیگر خروجی ها در دسترس نیست. توی تنظیمات روتر از قسمت WAN گزینه PPTP رو انتخاب کردم و اطلاعات رو دادم و وقتی کانکت میزنم، تلاش میکنه برای کانکت شدن و بعد دی سی میشه. از توی کانکشن لاگ حساب کاربری اینترنتم چک می کنم می بینم که تو همون ساعت به صورت موفقیت آمیز وصل شده ولی سند/رسیو نداشته. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. ممنون.

در ضمن سال نو همگی مبارک.
    شما میتونی از یکی از سیستم ها به عنوان گیت وی برای اینترنت استفاده کنی... یعنی یه کارت شبکه دیگه به سیستمت وصل کنی...
    با یکی از کارت شبکه ها به اون آنتن وصل بشی و اینترنت اونرو روی کارت شبکه دیگت که به روتر وصل میشه شیر کنی...:

بعدشم به سیستم هایی که زیر مجموعه روترتن مثل پست قبلیم باید آیپی بدی...
    Last edited by excessive; 22-03-2012 at 16:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شما میتونی از یکی از سیستم ها به عنوان گیت وی برای اینترنت استفاده کنی... یعنی یه کارت شبکه دیگه به سیستمت وصل کنی...
    با یکی از کارت شبکه ها به اون آنتن وصل بشی و اینترنت اونرو روی کارت شبکه دیگت که به روتر وصل میشه شیر کنی...:

بعدشم به سیستم هایی که زیر مجموعه روترتن مثل پست قبلیم باید آیپی بدی...

ممنون به خاطر جواب. دیگه داشتم از اینکه کسی جواب بده ناامید میشدم.

یه سوال دیگه: با این روش اون "system" باید همیشه روشن باشه و دستی به اینترنت وصل شه. درسته؟ راهی نیست که با همین تجهیزات من با روشن کردن آنتن و روتر به اینترت وصل باشم و به سیستم نیاز نباشه؟

8. این کاربر از ali_nano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahmoud_bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

14

شما کارت شبکه ی وایرلس لپ تاپ رو کارت شبکه ی کابلی لپتاپ شیر کن... با اینکار آی پی کارت شبکه به 192.168.137.1 تغییر میکنه...

بعد برا اون سیستمی که میخوای با کابل به لپ تاپ وصل کنی این طوری آی پی ست کن...
    ببخشید من تازه کار هستم راه شیر کردن کارت وایرلس رو کارت شبکه لن چگونه هست .؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون به خاطر جواب. دیگه داشتم از اینکه کسی جواب بده ناامید میشدم.[/SIZE]
    یه سوال دیگه: با این روش اون "system" باید همیشه روشن باشه و دستی به اینترنت وصل شه. درسته؟ راهی نیست که با همین تجهیزات من با روشن کردن آنتن و روتر به اینترت وصل باشم و به سیستم نیاز نباشه؟
    تو این روش سیستم اول باید روشن باشه همش و به ابنترنت وصل باشه...
    اگه روش دیگه ای هم باشه من بلد نیستم چون باید روش دیگرو تست کنم...
    Last edited by excessive; 24-03-2012 at 10:42.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید من تازه کار هستم راه شیر کردن کارت وایرلس رو کارت شبکه لن چگونه هست .؟
    شما اول بین سیستم هایی که قراره به هم وصل کنیم تنظیمات شبکه رو انجام بده تا بتونی فایل هم شیر کنی بینشون....:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای شیر کردن اینترنت به ترتیب انجام بده...:

محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 

محتوای مخفی: 3 

وقتی این پنجره رو اوکی میزنی یه دونه پنجره دیگه باز میشه که اونم اوکی کن...

بعدش برا سیستمی که قراره به لن وصل کنی طبق عکس پست قبلیم آی پی بده...
    Last edited by excessive; 24-03-2012 at 20:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    من یه pc دارم که به اینترنت وصل هست با مودم dlink dsl200 می خوام با کابل کراس لب تاب رو هم به اینترنت وصل کنم ویندوز هر دو 7 هست یکی 64b و دیگری 32b لطفا راهنمایی کنید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •