در ضمن به بقیه سوالاتم توی پست364 که جواب ندادین؟
نمیشه از کیبودر این گوشی به عنوان جوی استیک استفاده کرد؟
آیا برنامه ای هستش که بشه آیکونها وفونتها رو بزرگ کرد؟
در ضمن به بقیه سوالاتم توی پست364 که جواب ندادین؟
نمیشه از کیبودر این گوشی به عنوان جوی استیک استفاده کرد؟
آیا برنامه ای هستش که بشه آیکونها وفونتها رو بزرگ کرد؟
دوست عزیز به جرات میتوان گفت که n95 معمولی و n95 8gb از شاهکارهای نوکیاست.و کار کردن با این دو گوشی خیلی هم راحته.درسته که w960 گوشی خیلی خوبیه ولی n95 8gb واقعا خیلی عالیه چون درسته که تو کشور ما از امکانات پیشرفته این گوشی نمیشه استفاده کرد ولی سایر امکاناتی نظیر فیش 3.5 میلیمتری واقعا کار همه رو راحت کرده.در ضمن با ال سی دی 16 میلیون رنگ خود که کیفیت تصاویر خیلی خوبه و جای تاچ اسکرین بودن رو پر کرده و...در کل مقایسه این دو گوشی کمی غیر منصفانه است.
zimka جان ميبينم كه بد رفتي توي كاره G900.
انشاءالله اولين نفر باشي كه بخريش.
در مورد كيبورد يك برنامه هست كه ميتوني توي بازي ها shortcut براي كيبورد تعريف كني.
اول بگم كه اگر ميخواي ban نشي لااقل آواتورت رو عوض كن.الان قیمت گوشی چنده؟
قيمتش :US$ 495.00
قيمت داخل رو جديدا نگرفتم ولي حدود 500 هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 06-06-2008 at 23:14.
توی سایت دیجی کالا خفن قیمتش رو بالا زده حدود590.
اره حامد جان توی خط جی900 رفتم اما پول اینکه اولین نفر باشم بخرم رو ندارم احتمالا اواخر تعطیلات تابستان و یا اوایل پاییز قصد دارم بخرم.
دبلیو960 هم گوشی ماهی هستش اما یه کم کار کردن باهاش سخته.امکانات موسیقیاییش من رو کشته.
جی900 هم دوربین 5 و فوکاس توپش و همچنین داشتن دی پدش من رو وسوسه میکنه.
ای خدا چرا کسی به سوالات من جواب نمیده
کاظم جان من با این هندزفری آهنگ گوش دادمحالا این هندسفری بلوتوث که میگین بلندی و کیفیتش فقط با دبلیو960 انقدر خوبه یا با سایر گوشیها مثل جی900 هم خوبه؟
من خودم یا دبلیو960 یا جی700 /900 میخوام بخرم.
و با دبلیو 950 هم بود !! ولی متاسفانه نمیدونم از گوشی بود یا از هندزفریش که صدا فوقالعاده باکیفیت ولی دارای حجم کم بود !!!
یعنی بلندی نداشت !!! متاسفانه نتونستم صدای دبلیو 950 توی هندزفری تست کنم تا یه مقایسه بینشون انجام بدم !!! و بفهمم از کدومه !!! (ک800 هم دستم نبود یه چک با اون بکنم . اونموقع دبلیو 810 داشتم !!!)
ولی من احتمال میدم صدای خوبی داشته باشه !!
کاظم جان این هندزفری فقط روی دبلیو 950 و دبلیو 900 ارائه شده !!!هندسفری سیمی این گوشی چه مدلی هستش این رو چند بار سوال کردم اما کسی متاسفانه جواب نداد.مال دبلوی950 hpm82 بود و فوق العاده میتونستی به تراکهای قبلی و بعدی بری و ولوم رو کم و زیاد کنی.اما مثل ایکه هندسفری سیمی این گوشی مثل دبلیو810 هست درسته؟
بقیه گوشیهای واکمن سونی همون هندزفریهای معملوی واکمن سونی رو دارن !!! (مدلشو یادم نی)
جوابت رو كه دادم.توی سایت دیجی کالا خفن قیمتش رو بالا زده حدود590.
اره حامد جان توی خط جی900 رفتم اما پول اینکه اولین نفر باشم بخرم رو ندارم احتمالا اواخر تعطیلات تابستان و یا اوایل پاییز قصد دارم بخرم.
دبلیو960 هم گوشی ماهی هستش اما یه کم کار کردن باهاش سخته.امکانات موسیقیاییش من رو کشته.
جی900 هم دوربین 5 و فوکاس توپش و همچنین داشتن دی پدش من رو وسوسه میکنه.
ای خدا چرا کسی به سوالات من جواب نمیده
واسه بزرگ كردن هم 3 تا سايز موجوده:small ,medium ,large
خيالت راحت.
خب یعنی میشه بدون قلم با همه جای گوشی ور رفت؟
دبلوی950 یه مشکلی که داشت ایکونها کوچک بودن و بعضی جاها باید قلم رو در می آوردم اما چه خوب میشد میتونستی از کیبورد هم به عنوان جوی استیک استفاده میکردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)