از فردا آیفون با قیمت ثابت و قطعی 199$ در 8گیگ و 299$ در 16گیگ در بازار جهانی عرضه میشه.
البته اونطور که در سایت اپل دیدم اینجوری متوجه شدم که دارندگان آیفون 3g ماهیانه 80دلار به شرکت At&t باید بپردازند .
از فردا آیفون با قیمت ثابت و قطعی 199$ در 8گیگ و 299$ در 16گیگ در بازار جهانی عرضه میشه.
البته اونطور که در سایت اپل دیدم اینجوری متوجه شدم که دارندگان آیفون 3g ماهیانه 80دلار به شرکت At&t باید بپردازند .
این همه بحث کردیم تازه فهمیدی.............اهان..........از اون لحاظ....دی![]()
آخه چند تو صفحات قبل یه بنده خدایی گفته بود اینکه آیفون گفته 199$ تبلیغات و دروغ محز منم گفتم دوستان بدونن که دروغ نبوده.
امروز آخرین اخباری که بهم رسید این بود که یکی از دوستام که تو آلمان زندگی میکنه گفت که آیفون 3G تو بازار اومده و این دوستم واسه خودش خریده . قیمتشم به پول آلمان گفت که من نفهمیدم چقدر میشه
.
اینم قیمت آیفون3g آنلاک :
کل گوشی هایی که در این سایت قیمت گذاری شده آنلاک میباشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amir_cjcj; 11-07-2008 at 15:43.
یعنی از انلاک شده اش در ایران هم میشه استفاده کرد ؟!!!
ببخشید کجاش حقیقت داره 199 دلار ؟؟؟؟
مثل این می مونه یه فراری بخری هزار دلار
بهمراه یه خوشبو کننده داخل ماشین به قیمت 300 هزار دلار!!! که البته فراری رو بدون خوشبو کننده نمی فروشن!!
اونوقت بری همه جا بگی فراری اف 430 خریدم فقط وفقط هزار دلار !!![]()
عجب مثالی زدی![]()
اما به نظر من اپل داره واقعا با همون قیمت واقعیش میده تو بازار . 199$ .
اون ماهیانه 80 دلار که شما میگی، پول سرویس 3G هست . تو ایران ماهی 80$ خیلی پوله ولی با حقوقی که یه کارمند معمولی تو امریکا میگیره (1000$ یا 2000$ دلار ) فکر نکنم پولی باشه . نه؟؟؟؟![]()
یکی از دوستان میگفت آنلاک شده ای که تو بازار اروپا هست ( البته بیشتر تو آلمان و ایتالیا ) از باندهای فرکانسی بالا فقط استفاده میشه کرد(1900 و 1800 ) . که البته تو ایران فکر نکنم باندای فرکانسی به اون حد بالا برسه .
اما زیاد هم نگران نباش به زودی هکرها برنامه های آنلاک این گوشی مثل یه سیلاب میریزن تو اینترنت که خیلی راحت میشه آنلاک کرد.
(مثل آیفون معمولی که تا حدی رسید که با یک کلید آنلاک میکرد .)
سلام به همگی
يکی از دوستانم قراره يک iPhone 3G 8GB از کانادا واسم بياره. میخواستم ببينم کجا میتونم هکش کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟ لطفاً کمکم کنيد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)