این god of war 1 , 2 چیه که برا pc اومده درسته یا خرابه بازیش.
این god of war 1 , 2 چیه که برا pc اومده درسته یا خرابه بازیش.
اینجا تاپیک gears of war هست نه god of war .
gears of war2 و god of war هیچ کدوم برای pc نیومدن. اگه گیرت بیاد تقلبی و یا خرابه با اونقدر داغون اجرا میشه که ارزش بازی نداره.
اقا تو gears of war 1 چه طوري بايد ram رو بكشم همه خشابامو روش خالي كردم ولي چيزيش نشد
از دست اون پرنده ها چه طور راحت بشم
وقتی پرنده ها دورش هستن تیر بهش اثر نمیکنه.
یا باید منتظر بمونی یا پرنده ها بیان طرفت بعد بزنیش یا باید با اون تیر کمونه که تیرش منفجر میشه بزنی بهش تا پرنده ها پخش و پلا بشن.
وقتی پرنده ها اومدن طرفت برو روی اون نور هایی وایسا که از کف قطار میزنه بیرون وگرنه میکشنت.
کلا این غول آخرش سخته.
1 کم تلاش کنی میتونی.
شما اولا تیر تقویتی بزن.اقا تو gears of war 1 چه طوري بايد ram رو بكشم همه خشابامو روش خالي كردم ولي چيزيش نشد
از دست اون پرنده ها چه طور راحت بشم
بعدم یا وایستا تا کریل ها برن کنار یا نارنجک بنداز زیر پاش تا اونا برن کنار.
سعی کن با اون اسنایپره بزنی.من با 4-5 تا کشتمش ولی خیلی سخته خداییش.
بازی رو دوباره نصب کردی؟من وقتی وارد محیط بازی میشم خود به خود نشانگر موس به بالا میچسبه و وقتی که پایین می یاری دوباره می ره بالا
لطفا کمکم کنید.
اگه درست نشد پس نمیدونم.شاید بقیه بچه ها بدونن چجوریه.
چند بار دیگه هم روی ویندوز های مختلف نصب کردم ولی باز هم اجرا نشد . اشکال هم از کرکش نیست چون روی سیستم دوستم بدون مشکل اجرا شد .
سلام;
من این بازی را نصب کردم ولی وقتی میخواستم اجراش کنم پیغام داد که شما نمیتونید با تغییر کد بازی رو اجرا کنید لطفا بازی رو دوباره نصب کنید...
ضمنا من Xlive رو نیز نصب کردم ولی باز هم افاقه نکرد....
لطفا کمک کنید. با تشکر... ***(.|.)***
موقع نصب بازی تاریخ سیستمت رو قبل از سال 2007 ببر و هر بار که میخوای وارد بازی بشی تاریخ باید قبل از 2007 باشه .![]()
god of war که نه برای پی سی نیومده ولی Gears of war برای پی سی اومده اصلا هم تقلبی و خراب نیست و خیلی هم عالی اجرا میشه فقط باید کمی گرافیک قد بکشه تا اجرا بشه!
شما خوب به پست ایشون نگاه کنید متوجه میشید که گفتن Gears of War 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)