سلام دوستان گرامي.
محبت مي كنيد يك Dvd-r توپ به من معرفي كنيد ... يك مدل توپ از پايونير معرفي كنيد. يك جنس توپ تر هم از يك مدل ديگه به غير از پايونير (بهتر از پايونير) معرفي كنيد . سقف قيمتي هم نداره.
سلام دوستان گرامي.
محبت مي كنيد يك Dvd-r توپ به من معرفي كنيد ... يك مدل توپ از پايونير معرفي كنيد. يك جنس توپ تر هم از يك مدل ديگه به غير از پايونير (بهتر از پايونير) معرفي كنيد . سقف قيمتي هم نداره.
اگه پایونر میخوای دوستان در پست پایین این مدل رو معرفی کردن . راضی بون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز بهتر از پايونير fx هم هست. پلكستور. اگه DVD ROM ميخواي 28 تومن اگه رايترش رو ميخواي 65 .
من بهتر از پلكستور نميشناسم در حال حاضر. چون گفتي سقف قيمت نداره اينو ميگم.
دوست عزيزي كه ساتا ميخواستن. اينجا رو ببين البته رايتر هست و تو ايران هم موجوده فكر ميكنم 36 باشه قيمتش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم DVD-Rom SATA بوود در هر صورت ممنون
یعنی این پلکستور که میگین DVD_rom ساتاش تو بازار بهترینه ؟ آلان موجوده ؟
رتبه ی دوم بازار از لحاظ کیفیت و بدون سقف قیمت چیه ؟
دوستان الان تو بازار تهران DVD-Rom ساتا پلکستور یا پایونیر موجوده ؟
من که پرسوجو کردم نبود
کلا این پلکستور یا پایونیر که میگید ارزشش صبر کردن رو داره ؟
من سیستم جدیدم معطل DVD-Rom هست الان تنها گزینه هم تو شهرمون Asus E818 sata هست که فکر کنم 25 بتونم بگیرمش نظرتون چیه ؟
من Dvdrom ساتا فقط Asus و Liteon دیدم تو بازار.
ممنون از نظرت
حالا این Asus E818 sata که شهر ما هم هست تا چقدر بخرم ارزشش رو داره ؟
کلا این چیز خوبیه ؟
اقا شما DVD رايتر داري؟؟
اگه نداري فقط رايتر پلكستور بگير اگه گيرت مياد. اگه نه هم همون پايونير fx . ديگه حله.
يا اگه رايتر هم داري و ميخواي رام هم داشته باشي و همه جا رو گشتي و ديدي گيرت نمياد همين مدل ايسوس رو بگير مباركت باشه.
بچه ها، Dvd-rw خوب چیه که زیر ۶۰-۷۰ تومن باشه و کلی هم کار کنه و البته اینترنال هم باشه؟
Dvd-rw های اکسترنال چند قیمت هستن؟
سلام دوستان !
یه DvDrom که ساتا باشه چه قیمتی هست ؟(فقط واسه رایت CdبهCd یا DVD به DVD می خوام و می خوام به عنوان دیسک خوان ازش استفاده کنم پس یه مارک معمولی ارزون قیمت معرفی کنید)
آیا CD rom یاwriter هست که ساتا باشه ؟ اگه هست معرفی کنید و قیمت بدین .
اگه یه DvDrom ساتا باشه و یه DvDwriter معمولی(Ide) باشه اشکالی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)