دوستان یه سوال اگه بخواییم مثلا گزارش یه تخلف نسبت به یه پست رو بدیم باید چه دکمه ای رو و کجا فشار بدیم!![]()
دوستان یه سوال اگه بخواییم مثلا گزارش یه تخلف نسبت به یه پست رو بدیم باید چه دکمه ای رو و کجا فشار بدیم!![]()
در زیر نشان و مشخصات شخص مورد نظر، یک علامت کوچیک می بینی که شکل یک تابلوی راهنمایی - رانندگی هست. یک سه گوش سفید و دور قرمز که وسطش یک علامت تعجب هست (ببخشیدنام تابلو یادم رفته . وگرنه سرتون رو درد نمی آوردم). روش کلیک کن و علت تخلف رو بنویس. همین
![]()
منظور پست 647 اینه »![]()
من وقتي تو صفحه اول انجمن هستم دم انجمن متفرقه نوشته اين انجمن موقتا بسته شده ولي ميبينم نوشته تاريخ فلان پست ديروز هست
نكنه فقط من اينجوريم
چند وقتیه برای ابعاد و حجم امضا ها محدودیت بیشتری گذاشتن،
عکس های بالای 350*150 یا 50*600 رو نمیشه گذاشت.
اگرم حجم عکس بالای 30 کیلوبایت باشه بازم نمیشه،
در حالی که خیلی از امضا ها با ابعاد بزرگ هنوز هست!!!
پس چرا من نمیتونم؟
سلام
بعضی ها هنوز امضاشون از قدیم هست و هنوز تغییری ندادن
امضای همه شامل همین قانون میشه جز ادمین و سوپر مدیر
مثلا مال منم الان همینطوره![]()
خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟![]()
این که یه محدودیتی باشه که خوبه فکر کنم، دیگهامضاهای فلان در فلان نمیبینی، اون قالب کلی فروم هم به هم نمیریزه. ولی اینجا فکر کنم یه کم محدودیته خیلی محدودیته![]()
دوست عزیز شما توی کدوم فروم اینطور آماری میبینی ؟خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟
تاپيک ها: 286,210, پست ها: 3,580,997, کاربران: 382,789
تو بعضی از بخش ها اگر ببینن تاپیک ها مرتبط با متفرقه است می فرستن انجا ...بخاطر همین تاریخ ها جدید بنظر میان
دوستان عزیز علت محدودیت امضا بخاطر این بود که چون بسیاری از کاربران اینترنت از دایل اپ های بسیار بی کیفیت و اینترنت های حجمی استفاده می کنن در صورت دیدن هر صفحه از تاپیک ها باید چندین دقیقه وقت یا حجم مصرف کنن ..بخاطر همین این مورد محدود شد تا صفحات سبکتر باشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)