محمد جان اگر ممکنه به مشکل من هم رسیدگی کنید. تشکر
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
محمد جان اگر ممکنه به مشکل من هم رسیدگی کنید. تشکر
سلام دوستان عزیر
سوالات من ممکنه خیلی ابتدایی باشه . متاسفانه زمینه کاری من برنامه نویسی نیست و باید برنامه ای برای محل کارم بنویسم ممنون می شوم دوستان عزیز منو راهنمایی کنند . متشکرم
1- چندتا combo box دارم فیلد های داخل آنرا چطور پر کنم . مثلاً فیلد جنسیت تا وضعیت تاهل و یا شهرهای ایران و..
2- 24 سوال دارم که شخص پاسخگو 3 انتخاب دارد table آنرا چطور در نظر بگیرم .
3- برای قسمت سوابق کاری و یا سوابق تحصیلی چطور grid در نظر بگیرم که سطر اضافه شود
سلام،
در 2007، ساخت یک شی از زبانه Create انجام میشه. جداول که قسمت مخصوص خودشون رو دارن ( که دیگه کاملا معلومه) و کوئری ها هم در قسمت Other این زبانه هستند.
در باره دومی هم:
Office Button => Manage => Compact and Repair Database
البته گزینه زیر هم میتونه فعال بشه:
Office Button => Access Options => Current Database => Compact on Close
سلام،
1- فیلدهای یک کمبوباکس میتونن مقادیر از پیش تعیین شده (ثابت یا قابل ویرایش) باشن، مقادیر یک جدول یا کوئری باشن و یا نام فیلدهای یک جدول. اگر گزینه استفاده از ویزارد ساخت کمبوباکس، فعال باشه و هنگام ساخت از اون استفاده بشه کار خیلی ساده خواهد بود( مگرنه قسمت Row Source باید به شکل خاصی پر بشه).
2- یه فیلد جدول میتونه مربوط به شماره سوال باشه و دیگری مربوط به شماره پاسخ (یعنی 1، 2 و 3)
3- منظور از Grid چیه؟ در این جور موارد (قسمت سوابق کاری و یا سوابق تحصیلی) اطلاعات رو میشه توسط یک ساب-فرم در جدول مربوطه قرار داد.
سلام
به نظر شما در مورد سوال دوم اگر یک جدول با 24 ستون برای سوالات و یک ستون هم id شخص پاسخگو برای لینک به جدول id باشه کار اشتباهیه ؟
سلام،
تا اینجا این چیزا به نظرم میرسه:
- جدول سوالات : با فیلدهای، شماره_سوال و شماره پاسخ صحیح .
- جدول پاسخ ها: با فیلدهای، آی دی مخصوص این جدول، آی دی شخص پاسخگو، آی دی سوال و آی دی پاسخ.
Last edited by mohammad96; 05-02-2009 at 14:21.
فقط compact and repair رو متوجه نشدم کجاست...
دکمه آفیس رو که در بالا و سمت چپ هست میزنیم، در منوی باز شده موس رو روی گزینه Manage قرار میدیم که باعث پدیدار شدن چند گزینه در سمت راست منو میشه. اولین گزینه از بالا هم همونی هست که ما میخوایم، یعنی compact and repair database.
ممنون کارم راه افتاد خیلی آقاییییییییییییییی![]()
اين چه اروريه كه به من نازل شده :(
واسه يه كار واجبه ! ولي كار نمي كنه !
از تيبل اصليم يه كروستب گرفتم ، از كروستب مي خوام رپورت بگيرم ،ميگه تيبل اصلي فلان فيلد رو تشخيص نمي دم !!!
تو كروس تب اصلا كاري با f_name ندارم ! جالبيش اينجاس كه f_name رو كلا پاك كردم از فيلدا ! ولي بازم اين ارورو ميده :(
من چه كنم !!!!
![]()
Last edited by farshad_4017; 10-02-2009 at 17:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)