آقا اگه برنامه updater رو بگیری ولی pc suite نصب نباشه نمیشه آپدیت کرد؟
راستی مگه چند نرم افزار updater هست؟ من یکی دیدم با حجم 22مگ و یکی دیگه 15 مگ ، کدوم رو بگیرم؟
سوال دیگه اینه که من طبق مراحل رفتم جلو و پیغام زیر اومد چیکار کنم؟
![]()
آقا اگه برنامه updater رو بگیری ولی pc suite نصب نباشه نمیشه آپدیت کرد؟
راستی مگه چند نرم افزار updater هست؟ من یکی دیدم با حجم 22مگ و یکی دیگه 15 مگ ، کدوم رو بگیرم؟
سوال دیگه اینه که من طبق مراحل رفتم جلو و پیغام زیر اومد چیکار کنم؟
![]()
اره فکر کنم بشه
22 مگه اما تو سایت نوکیا زده 15 مگ
ارور هم بخاطر اینه که برای پروداکت کد گوشیت ورژن جدید نیست صبر کن تا کد بهت بدم
دوستان خبر دارین که گوشیهاتون رو میتونید خیلی راحت با GPRS ایرانسل و با حجم پایین آپدیت کنید؟ (البته گوشی هایی که این قابلیت رو پشتیبانی میکنن)
توی ایران که اینترنت ها افتضاحه ، این روش بهترین روشه آپدیته که حجم آپدیت بیشتر از 1-2مگ نیست.
اینم یک نمونه برای آپدیت N96
و این هم فیلم مربوطهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم برنامه updater که توی pc suite هست با این برنامه چه فرقی داره
منظورم اینه که با pc suite به تنهایی نمیشه آپدیت کرد؟ که دیگه نریم 22 مگ بگیریم؟
حالا این جمله ای که گفتین " برای پروداکت کد گوشیت ورژن جدید نیست " یعنی چی؟ و شما از کجا کد میارین؟
تو پی سی سوئیت اپدیتر نیست...فقط لینک دانلودشه...
هر گوشی یه پروداکت کد داره که طبق اون مشخص میشه مال کدوم منطقه س و چه زبانهایی رو ساپورت میکنه...یکم بگردی خودتم میتونی پیدا کنی
درسته میشه...اما با این تعرفه فضایی...تازه حجمش هم مشخص نیست ولی راحت و بی دردسره..
سلام قربان
من اونجایی که از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم بعد از وارد کردن نام سایت یوزر نیم و پس ازم می خاد
میگم میشه علت اومدن پیغام عدم اتصال
به خاطر همین باشه
ممنونم
خب بی زحمت یه کم توضیح بدین...
من توی گوگل یه سرچ زدم چند تا کد برای گوشیم توی یه سایتی پیدا کردم
حالا این کدها مطمئن هستن؟
اصلا این کدها رو کجا باید وارد کنم ؟ و چه ربطی به اون پیغامی داره که موقع آپدیت میادش؟
Last edited by nakhle007; 24-11-2008 at 15:49.
سلام
ایا با اپگرید گوشی n82 روی دوربین و صدا و سرعت گوشی هم تاثیر میذاره و بهترش میکنه یا این اپگرید که میگن فقط واسه برنامه های پیش فرض نوکیا هست که روی گوشی هست مثل Flash و Adobe ؟؟؟
ورژن گوشی من این هست آیا واجب هست من گوشیم رو اپگرید کنم ؟؟؟
V 10.0.046
24-10-07
RM-313
NOKIA N82 23.01
سلام . اگه همچین امکانی برای e65 هم هست لطفا بگین چه شکلی و امکان روشن نشدن گوشی چقدره.
آخه با کامپیوتر که همیشه همون پیغام معروف رو میده. با وای فای هم میشه آپدیت کرد دیگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)