تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 97 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوستانی که توی این تاپیک راهنمایی میکنن مخصوصا جناب شنهای زمان و AB ...
    خوشحالم که اینجا رو دیدم.تمام 65 صفحه رو به تدریج خوندم که با توجه به توضیحات دوستان نهایتا آپشن های زیر مد نظرمه:

پلاسما :

پاناسونیک -
    42- M/MR PV 700 - این ام و ام آر نمیدونم چیه- قیمت این هفته 2 و 200 و خورده ای

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    PV70 اش قیمت اش مناسب تره ( یک و هشتصد و پنجاه ) ولی مطمئن نیستم کاراییش تا چه حد به مدل بالاتر نزدیک باشه - از شکل اش هم خیلی خوشم نمیاد

هیتاچی:
    42- سری 9800 - R:1024*1080 قیمت و مشخصات بیشتر ندارم

........................................

LCD

Sony:
    40 D 300a - آخرین بار که قیمت گرفتم : 2 و 240

40 - V300a - دو و سی

Samsung:
    40 R81 - دو و چهل با اون سینمای خانگی کذایی! بدون اون نمیدونم گارانتی دار میفروشه جایی یا نه ؟

.................................................. .....

دوم : سینمای خانگی
    یا
    دیویدی رکوردر یا پلیر که تمام فرمت های موجود رو ساپورت کنه با سیستم صوتی جدا

چند جا دیدم که نظر دوستان به خرید مارک یکسانه تلویزیون و پلیر بود.
    از مدل های سینمای خانگی پاناسونیک و سامسونگ و بطور کل بلندگوهای بلند خوشم نمیاد. توی سونی یه مدل DAV-FXG9 قابل تحمل بود! با قیمت 600 و خورده ای. بخاطر همین به این فکر افتادم که چون سیستم صوتی و آلودگی صوتی! به نسبت برام مهم نیست شاید با این مبلغ یا مناسبتر بشه پلیر یا دیویدی رکوردر و بلندگو جدا گرفت که از نظر زیبایی و احیانا ساپورت فرمت ها کارایی یا امکانات بهتری بده

بیشترین استفاده از تلویزیون و پلیر یا سینمای خانگی :
    - ماهواه
    - دیویدی
    - فرمت های avi و ...مخصوصا دایو ایکس با ساپورت زیرنویس

سقف بودجه هم برای تیوی و سینماخانگی یا رکوردر با توجه به کیفیت اجناس مخصوص جهان سومی! سه تومن بیشتر فکر نکنم لازم باشه

میز؟ نه بدون میز

پیشاپیش از راهنمایی مبسوط! شما تشکر مینمایم
    اول از همه بگم که ما جهان سومی ها از همه جا گرونتر می خریم ولی متاسفانه یکی از هدف های عمده بازار های چین هستیم
    زوی کاغذ با این هزینه پلاسما بهتر از همه به نظر میرسه
    خوب بود چند مدل پاییونیر رو هم یه نگاه می کردی البته پاناسونیک نمایندگی قوی تری توی ایران داره
    پیشنهاد می کنم کمی سایز رو کوچیک کن ولی مدل جدید تر و بهتر رو بخر
    اینجوری میتونی فول HD هم بخری که این آپشن رو به سامسونگ و سونی ترجیح میدم
    سینما رو هم مارک پلاسما بخر
    سعی کن میز رو هم بخری
    الان بیشتر پلیر های توی مارکت Dvix رو ساپورت میکنن ولی قبل ها اینجور نبود
    اونم بیشتر به خاطر کپی رایت بود mp3 هم اون اوایل ساپورت زیادی نمیشد
    سونی موزیک سر این قضیه mp3 خیلی جنجال راه انداخت ولی بعدا خود کمپانی این فرمت رو ساپورت کرد
    Last edited by shenhaye_zaman; 27-04-2008 at 22:38.

2. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض چرا Full HD ؟

شاید قبلا توی این تاپیک صحبت شده باشه، نمی دونم. به هر حال حوصله خوندن 66 صفحه رو نداشتم! خصوصا که خودم خرم از پل گذشته! 40 اینچ سونی V300 گرفتم. پس اطلاعاتی که از سایت های خارجی به دست آوردم در اختیارتون می ذارم: (اگر تکراریه ببخشید):

تلویزیون های Full HD قابلیت نمایش 2 میلیون پیکسل رو دارن (در مقابل حداکثر 1 میلیون پیکسل برای LCD های معمولی)

در نگاه اول این امکان خیلی عالی به نظر می رسه چون کیفیت تصویر 2 برابر می شه. ولی نکته قابل توجه اینه که کیفیت فیلم هایی که روی دی وی دی ضبط می شه و به فروش می رسه، کمتر از 1 مگاپیکسل هست.
    درسته که تلویزیون FULL HD قابلیت نمایش تصاویر 2 مگاپیکسلی رو داره ولی فقط در صورتی که فیلمی با کیفیت 2 مگاپیکسل داشته باشیم، این تلویزیون می تونه با کیفیت عالی نمایشش بده. ولی اگر فیلمی با کیفیت 1 مگاپیکسل رو در تلویزیون Full HD تماشا کنیم هیچ تفاوتی با یک تلویزیون غیر Full HD نخواهیم دید. حتی کیفیت نمایش در تلویزیون های Full HD بدتر هم هست.
    چون نصف پیکسل های این تلویزیون ها عملا در هنگام تماشای فیلمی که با کیفیت 1 مگاپیکسل ضبط شده خاموش می مونن. پس اگر می خواهید شبکه های تلویزیونی خودمون رو خوب بگیرید و یا فیلم های روی دی وی دی رو توی تلویزیونتون تماشا کنید... تلویزیونی با کیفیت 1 مگاپیکسل نتیجه بهتری رو در بر خواهد داشت.*

فیلم های دو مگاپیکسلی (Full HD) که روی دیسک های Blue-Ray ذخیره می شن تا جایی که من می دونم هنوز توی کشورهای پیشرفته هم رایج نشدن و تا بخوان به بازار ایران وارد بشن و جای دی وی دی های کنونی رو بگیرن اقلا 2 سال طول می کشه.

اگر بدونید قیمت LCD ها در یک سال گذشته چقدر پایین اومده، (مدل 40V300 سونی رو که من قیمتش رو دنبال می کردم در طول یک سال از 2/750 به 2/050 کاهش پیدا کرد.) به جای اینکه پولتون رو صرف چیزی کنید که در طول 2 سال آینده ازش استفاده نخواهید کرد، یه LCD معمولی می گیرید.

سوال1: شبکه های ماهواره ای هستند که با کیفیت Full HD پخش بشن؟

سوال2: دوستانی که خرید LCD های Full HD رو توصیه می کنند(توی همین فوروم دیدم) لطفا برای من توضیح بدند با توجه به این صحبت ها دلایلشون چیه... (شاید من چیزی رو از قلم انداختم یا چیزی رو اشتباه متوجه شدم. اگر این طوره لطفا بفرمایید.)

*- پاورقی: توی یه سایت معتبر بررسی محصولات صوتی و تصویری آزمایشی برگزار کرده بودند... یه دی وی دی معمولی رو توی 2 تا LCD (یکی معمولی و دیگری Full HD) نمایش دادند و از بینندگان خواسته بودند حدس بزنند کدام LCD کیفیت بالاتری داره و 2 مگاپیکسلی هست؟ جالبه که بیش از نصف افراد اشتباه حدس زدند، و تعداد زیادی هم هیچ تفاوتی بین دو تصویر قایل نشدند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه منظورم این نبود.منظورم اینه که مدت زیدیه که این محصول تو بازار عرضه میشه و تکنولوژی ساخت این محصول به تکامل رسیده. بیشتر برند های معروف مدل های خوبی زدن.ظاهرا نظر بیشتره دوستان رو سونیه.امروز کاتالوگشو رو که نگاه می کردم مدل های خیلی جالبی دیدم مخصوصا یه مدل 14 اینچ که بد جوری چشمو گرفت.طراحیش خیلی شیک و زیبا بود.مخصوصا اون سوراند و ساب جالبی که روی بالای تی وی نصب کرده بودند. معمولا بیشتر کمپانی ها رو 14 اینچ زیاد مانور نمیدن
    دوست عزیز توی کاتالوگ نوروزی سونی اصلا 14 اینچ نیست . از خود فروشگاه مرکزی هم که سوال کردم گفتن که سونی 14 اینچ نداریم ولی توی یکی از مغازه های جمهوری یک 14 اینچ سونی دیدم طرحش نقره ای بود پائین اون هم به صورت مستقیم نبود حالت منحنی داشت در ضمن وگا هم بود . این همونی هست که شما میگی توی کاتالوگ دیدی ؟ به نظر شما من این رو که توی مغازه دیدم بگیرم ؟ می خوام مطمئن باشم که سونی اصل هست ، چون خود سونی مرکزی می گفت ما 14 اینچ نداریم . در ضمن قیمتش رو هم می داد 155 تومن ، می گفت تولید 2007 هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

شاید قبلا توی این تاپیک صحبت شده باشه، نمی دونم. به هر حال حوصله خوندن 66 صفحه رو نداشتم! خصوصا که خودم خرم از پل گذشته! 40 اینچ سونی V300 گرفتم. پس اطلاعاتی که از سایت های خارجی به دست آوردم در اختیارتون می ذارم: (اگر تکراریه ببخشید):

تلویزیون های Full HD قابلیت نمایش 2 میلیون پیکسل رو دارن (در مقابل حداکثر 1 میلیون پیکسل برای LCD های معمولی)

در نگاه اول این امکان خیلی عالی به نظر می رسه چون کیفیت تصویر 2 برابر می شه. ولی نکته قابل توجه اینه که کیفیت فیلم هایی که روی دی وی دی ضبط می شه و به فروش می رسه، کمتر از 1 مگاپیکسل هست.
    درسته که تلویزیون FULL HD قابلیت نمایش تصاویر 2 مگاپیکسلی رو داره ولی فقط در صورتی که فیلمی با کیفیت 2 مگاپیکسل داشته باشیم، این تلویزیون می تونه با کیفیت عالی نمایشش بده. ولی اگر فیلمی با کیفیت 1 مگاپیکسل رو در تلویزیون Full HD تماشا کنیم هیچ تفاوتی با یک تلویزیون غیر Full HD نخواهیم دید. حتی کیفیت نمایش در تلویزیون های Full HD بدتر هم هست.
    چون نصف پیکسل های این تلویزیون ها عملا در هنگام تماشای فیلمی که با کیفیت 1 مگاپیکسل ضبط شده خاموش می مونن. پس اگر می خواهید شبکه های تلویزیونی خودمون رو خوب بگیرید و یا فیلم های روی دی وی دی رو توی تلویزیونتون تماشا کنید... تلویزیونی با کیفیت 1 مگاپیکسل نتیجه بهتری رو در بر خواهد داشت.*

فیلم های دو مگاپیکسلی (Full HD) که روی دیسک های Blue-Ray ذخیره می شن تا جایی که من می دونم هنوز توی کشورهای پیشرفته هم رایج نشدن و تا بخوان به بازار ایران وارد بشن و جای دی وی دی های کنونی رو بگیرن اقلا 2 سال طول می کشه.

اگر بدونید قیمت LCD ها در یک سال گذشته چقدر پایین اومده، (مدل 40V300 سونی رو که من قیمتش رو دنبال می کردم در طول یک سال از 2/750 به 2/050 کاهش پیدا کرد.) به جای اینکه پولتون رو صرف چیزی کنید که در طول 2 سال آینده ازش استفاده نخواهید کرد، یه LCD معمولی می گیرید.

سوال1: شبکه های ماهواره ای هستند که با کیفیت Full HD پخش بشن؟

سوال2: دوستانی که خرید LCD های Full HD رو توصیه می کنند(توی همین فوروم دیدم) لطفا برای من توضیح بدند با توجه به این صحبت ها دلایلشون چیه... (شاید من چیزی رو از قلم انداختم یا چیزی رو اشتباه متوجه شدم. اگر این طوره لطفا بفرمایید.)

*- پاورقی: توی یه سایت معتبر بررسی محصولات صوتی و تصویری آزمایشی برگزار کرده بودند... یه دی وی دی معمولی رو توی 2 تا LCD (یکی معمولی و دیگری Full HD) نمایش دادند و از بینندگان خواسته بودند حدس بزنند کدام LCD کیفیت بالاتری داره و 2 مگاپیکسلی هست؟ جالبه که بیش از نصف افراد اشتباه حدس زدند، و تعداد زیادی هم هیچ تفاوتی بین دو تصویر قایل نشدند.
    در این مورد قبلا زیاد بحث شده.چون شما نخوندید ظاهرا از قضایا زیاد با خبر نیستید.دوست عزیز فیلم های HD همین الان براحتی توی ایران در دسترس هستند.نیازی به خرید BD نیست.روی چند تا DVD زده میشه و هر DVD رو 1000 تومن میفروشن. کافیه یه سرچ کنی تا متوجه بشی.
    آرشیو سایت های روسی هم که از 300 400 گیگ بیشتر شده

البته در مورد BD:
    شاید اگر کمی پیگیر فرمت وار بین HD DVD و BD بودید متوجه میشدید که چه جنجالی سر این دو براه افتاد
    با شکست HD DVD و تموم شدن فرمت وار، مارکت HD داره به سرعت جای خودشو باز میکنه.
    از طرفی در مورد DVD هم باید بگم که الان بیشتر پلیرها Upscaling رو انجام میدند. پس کسایی که سینما یا پلیر رو با پورت HDMI به LCD متصل کردند با کسی که با یه پلیر معمولی اونو میبینه فرق داره
    حتی بعضی از LCD هاهم این عمل رو انجام میدند.
    حالا چه بهتر که از پلیر های قوی تری مثل PS3 که واقعا Upscaling رو بدرستی انجام میدند استفاده بشه.
    در ضمن برای دریافت شبکه هاب HD نیاز به ----- های HD هست که تو ایران از هیومکس و استرانگ چند مدل
    گیر میاد.
    پ.ن: شما این عبارت رو توی گوگول سرچ کن: فروش فیلم های HD

دوست عزیز توی کاتالوگ نوروزی سونی اصلا 14 اینچ نیست . از خود فروشگاه مرکزی هم که سوال کردم گفتن که سونی 14 اینچ نداریم ولی توی یکی از مغازه های جمهوری یک 14 اینچ سونی دیدم طرحش نقره ای بود پائین اون هم به صورت مستقیم نبود حالت منحنی داشت در ضمن وگا هم بود . این همونی هست که شما میگی توی کاتالوگ دیدی ؟ به نظر شما من این رو که توی مغازه دیدم بگیرم ؟ می خوام مطمئن باشم که سونی اصل هست ، چون خود سونی مرکزی می گفت ما 14 اینچ نداریم . در ضمن قیمتش رو هم می داد 155 تومن ، می گفت تولید 2007 هستش
    نه ظاهرا من اشتباه کردم من کاتالوگی رو که دیدم تبلیغ اون مدل هست ولی توی قسمت فروش نیست.ظاهرا توی سایت سونی هم بساط فروش این مدل تلوزیون ها رو جمع کردند.
    بهتره سراغ برند های دیگه برید یا 21 اینچ وردارید.

6. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

Sony:
    40 D 300a - آخرین بار که قیمت گرفتم : 2 و 240

40 - V300a - دو و سی

............
    و بین سریv& d فقط D

ما با قیمت 2/200/000 با هزار ترسو لرز گرفتیم
    ظاهرا سری D تو ایران فروش زیادی داشته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه ظاهرا من اشتباه کردم من کاتالوگی رو که دیدم تبلیغ اون مدل هست ولی توی قسمت فروش نیست.ظاهرا توی سایت سونی هم بساط فروش این مدل تلوزیون ها رو جمع کردند.
    بهتره سراغ برند های دیگه برید یا 21 اینچ وردارید.
    جالبه خود فروشنده هم می گفت من اگه جای شما باشم به جای این 14 اینچ ، 21 اینچ مدل KV _ LS212M81 رو برمی داشتم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

جالبه خود فروشنده هم می گفت من اگه جای شما باشم به جای این 14 اینچ ، 21 اینچ مدل KV _ LS212M81 رو برمی داشتم .
    منظورم این بود که ظاهرا سونی فروش این نوع تلوزیون های CRT رو قطع کرده و بیشترین تمرکز رو ،روی LCD ،OLED، و پروژکتور های HD گذاشته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منظورم این بود که ظاهرا سونی فروش این نوع تلوزیون های CRT رو قطع کرده و بیشترین تمرکز رو ،روی LCD ،OLED، و پروژکتور های HD گذاشته
    به نظر شما همین مدل 21 اینچ KV-LS212M81 سونی رو برم بگیرم ؟ قیمتش هم 300 تومنه فروشگاه مرکزی . از لحاظ صدا و تصویر همین خوبه ؟

اگه ممکنه یک توضیحی هم در مورد OLED بدین . با این نوع آشنا نیستم
    Last edited by Setareh 2006; 29-04-2008 at 20:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

به نظر شما همین مدل 21 اینچ KV-LS212M81 سونی رو برم بگیرم ؟ قیمتش هم 300 تومنه فروشگاه مرکزی . از لحاظ صدا و تصویر همین خوبه ؟

اگه ممکنه یک توضیحی هم در مورد OLED بدین . با این نوع آشنا نیستم
    من چند مدل دیگه 21 اینچ هم دیدم ولی ظاهرا تفاوت آنچنانی با هم ندارند
    ولی همین KV-LS212M81 ظاهر قشنگ تری داره
    راستی حواست باشه با این مدل اشتباه نگیریش: KV-LS21M81
    ظاهرشون که شبیه همه ولی ظاهرا اولی جدیدتره
    .................................................. .................................................. ........................
    برای OLED هم به Page 34 همین تاپیک یه سر بزن.

12. این کاربر از shenhaye_zaman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

14

CNET Asia
    Screen technology:SED
    Your search resulted in no products
    Please modify the filter and try your search

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •