شايد بدآموزى داشته!
شايد بدآموزى داشته!
ممنون از جوابت!نوشته شده توسط WooKMaN
.It's ok
شاید مدیران احساس کردن دیگه کافی هست چون اگه شما نیگا کرده باشید تایپک اس ام اس های لطیفه هم بسته شده...نوشته شده توسط maryam1987
تاپيك اس ام اس ها هم خيلي وقته كه آرشيو شده .. چون توش زياد از حد تكراري مي زنند در واقع يه نوع اسپمه طظرف ميره صفحه 21 رو نگاه مي كنه كپي مي كنه بعد مي گه ااا اينو قبلا داده بوديد ! ببخشيد ! اين يه دليلش بود ..
دوست عزيز مثل اينكه شما به آخرين پست اون تاپيك توجه نكردي :نوشته شده توسط maryam1987
نوشته شده توسط MaFia
دیگه فکر کنم هر چی اس ام اس تو این دنیا بوده در این تاپیک هست پس هر چه از این به بعد دوستان قرار بدن میشه تکراری
فکر کنم برای نگه داشتن این مرجع خوب باید قفل و آرشیو کرد
سلامنوشته شده توسط WooKMaN
من همونطور که گفتم مدتی نبودم و وقتی اومدم دیدیم بسته شده و نمی دونم چی شد که بسته شد؟؟؟
البته طبق نظر MaFia جان در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپيك ، انشالله بزودي بعد از اصلاح باز ميشه ...نوشته شده توسط maryam1987
![]()
من وقتي روي اختيارات تاپيک گزينه ي فرستادن اين صفحه كليك ميكنم Not Found ميده
به قول معروف مشكل از فرستنده هستش يا گيرنده
اين دفعه فكر كنم از فرستنده باشه ؛ داره برفكي پخش ميكنه ...
منم همين الان تستيدم ... ارور not found ميده !نوشته شده توسط Wisdom
![]()
احتمالا اين فايل مربوطه از سرور قديم به جديد منتقل نشده.... البته شايدم اشتبي پاك شده
...
سلام. شايد اين بهترين كاري بود كه به نظر دوستان رسيده
ميشه به من جواب بدين كه چرا تعداد پست هاي من تا 400رسيده بود در حد دو هفته پي سي سر نزدم ولي الان تعداد پست هام زير 100 تا شده ؟
در ضمن چرا امضاي من نيست؟ چرا تصويري كه انتخاب كردم نمي ياد؟
ميشه جواب اينا رو بهم پيام خصوصي بديد؟
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)