من تو تاپیک زیر برای یکی از دوستان راجب هک s5is توضیح داده بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو تاپیک زیر برای یکی از دوستان راجب هک s5is توضیح داده بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به نتيجه اي رسيدم:
90 درصد يا شايد بيشتر عكاسهاي حرفه اي از كنون - نيكون و فوجي استفاده ميكنن . بنابر اين بهترينها همينها هستن . به نظر من . حالا نميدونم نيكون هم Slrlike داره يا نه ؟؟؟
سلام دوستانراستش دوستان من يه مدت بود تصميم گرفته بودم يه Canon a650is بگيرم.چند روز پيش يه دوربين Fujifilm FinePix F100fd ديدم.عكس هاش بدجور چشممو گرفت.كيفيتش خيلي عالي بود.مي خواستم نظر بزرگان عكاسي رو بدونم كه آيا اين مدل فوجي نسبت به a650is بهتره؟ و آيا ارزش خريد نسبت به اونو داره؟با توجه با اينكه قيمتشون هم تقريبا نزديكه.اگر مدل ديگه اي هم حول و حوش 330 تومن سراغ داريد و از اينا بهتره لطفا معرفي كنيد ممنون ميشم.
دوست عزيز تو دوربينهاي كامپكت اين جزو بهترينهاست . با سنسور بزرگتر نسبت به بقيه هم رده هاش . البته بهتر بود كاربريت رو هم ميگفتي تا دوستان بتونن بهتر راهنماييت كنن .
اما نظر من رو ميخواي واقعا عاليه .
نیکون نیمه حرفه ای داره ... کیفیتش هم بدک نیست ... اما اینکه 90 درصد حرفه ای ها از این مدلهایی که گفتی استفاده میکنن درست نیست ... حداقل اگه بخوایم از رنج دوربین های کمپکت تا اس ال آر حساب کنیم کانن تو رتبه ی اوله و نیکون هم همینطور (تو اس ال آر این دوتا سرن) و سونی و پانا تو نیمه حر فه ای ها و کامپکت ها . فوجی و المیوس کمتر خریدار دارن .
در مورد مقایسه این دوتا دوربین بازم این دوتا مزایا معایب خودون رو دارن .
مدل فوجی اون چیزی که من حساسم یعنی رنج نوردهی بالا رو نداره ( حداکثر 4 ثانیه) که شاید محدودتون کنه ... زوم پائینتر ... فلاش ضعیفتر هست .
و مدل کانن هم فلاش کمی قوی تر از فوجی داره که بازم جوابگوی همه جا نیست . ال سی دی بی کیفیت تر نویز بالا در ایزو 400 به بالا هم بدی های اونه و + باطری نچندان خوب .
اما خوبی فوجی تو رنج دیافش هست که اگه اطلاعاتم درست باشه فوق العادست .
F3.3 – F14.4
شاید نداشتن 2.8 بد باشه اما داشتن 14 یه چیز دیگست که خیلی ارزشمنده .
در مورد سی سی دی هر دو باید بگم یه سایز رو دارن . از این لحاظ مساوین . مگا پیکسل هر دو هم برابره . فقط سنسور فوجی یکم با کیفیت تر به نظر میرسه .
در کل من میگم با توجه به قیمتی که شما گفتی هیچ کدوم رو نگیر و s5is از هر دوشون بهتره چون slr-likث هستش .
موفق باشید .
راستش من كاربردم بيشتر عكس هاي خانوادگي و سفر و ....... است(كاربرد عادي)ولي اين عكس هايي كه من از اين دوربين فوجي ديدم يه سرو گردن از دوربين هاي Slr-like هم بالاتره.پيشنهاد ميكنم يه نگاه به اين عكس ها بندازيد اونوقت حرف منو تاييد ميكينيد.
اشتباهي دوتا پست اومد.......
عكس ها رو حتما ببنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ebi66_boukan; 10-09-2008 at 09:45.
من الان مدتی هست میخوام دوربین بخرم و سرگردونم من دوتا مشکل دارم:
1-بین t300 و w300 سونی موندم کدوم رو بگیرم
2-من الان درمدت 2ماه منتظرم که این دستگاه ها با گارانتی اصلی وارد بازار بشن ولی نمیان ولی بدون گارانتی تو بازار فراونن....چکار کنم بدون گارانتی بگیرم؟
fz28 دوربين فوقالعاده ايه!فك نكنم چيزي كم داشته باشه!لنز وايد !raw !زوم بالا و....... يه slr-like كامله!فك كنم تو بازار ايران اومده!البته دوربيناي پاناسونيك يه عيبي دارن كه كاهش قيمتشون خيلي كنده!خيلي!
به نظرمن هم اگه اندازه برات مهم نيست برو سراغ s5is! يه دوربين كامپكت هر چند اگه كيفيت خوبي داشته باشه ولي خيلي جاها نميتونه جوابگو باشه!
بين دو دوربيني كه گفتي خيلي اختلافي ندارن!
fuji f100 يه سري مزايا داره و a650 هم يه سري!
f100 لنز وايد!كمي پيكسل دنسيتي پايينتر كه به كاهش نويز كمك ميكنه!كمي سنسور بزرگتر!و باتري ليتيوم كه ميتونه يه حسن باشه وميتونه نباشه(با توجه به نيازت)
a650 هم زوم بيبشتر!ماكرو يك سانتمتري!دياف بازتر!سرعت شاتر بيشتر!و از همه مهمتر تقدم شاتر وديافراگم!فوكوس دستي وتنظيمات منوال!
اگه ميخواي باز بين اين دوتا انتخاب كني فك كنم به خاطر نزديك تر بودن a650 به هي slr-like انتخ0اب خوبيه!البته من تو بعضي از فروما ديدم بعضي از دوستان كه خريده بودند از تفكيك رنگش راضي نبودند!
ولي به هر حال s5is توصيه ميشه!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)