خیلی ممنان mr.k2 جان
راستی فرق این دو نسخه در چیه؟
خیلی ممنان mr.k2 جان
راستی فرق این دو نسخه در چیه؟
خواهش میکنم
فایل زبانشون فرق میکنه. و....
..نسخه جدیده بالاخره جدیده و ممکن هست در اینده اضافات بیشتری براش ساخته بشه..در ضمن من با نسخه جدید که کار کردم به نظرم کار کردن باهاش ساده تر هست..
Last edited by Mr.K2; 17-02-2008 at 19:14.
بازم مُمنانخواهش میکنم
فایل زبانشون فرق میکنه. و....
..نسخه جدیده بالاخره جدیده و ممکن هست در اینده اضافات بیشتری براش ساخته بشه..در ضمن من با نسخه جدید که کار کردم به نظرم کار کردن باهاش ساده تر هست..
منظورتون از نسخه جدید 1.5 هست دیگه
میشه یه مقایسه از روی امکانات بکنید و بگید کدومش بهتره؟
من یه راهنمائی میخواستم
من میخواستم یه سایت خبری راه بندازم.میشه راهنمائیم کنید
راستش
من میخواستم سایتم 10 تا نویسنده داشته باشه
که هر موقع یکی از این 10 نفر خواست مطلبی رو اضافه کنه ، این مطلب به اسم اون ثبت بشه.9 نفر دیگه نتونند چیزهایی که اون نوشته دستکاری کنند.
برای آرشیو شدن هم ، همه مطالب با هم آرشیو نشند.هرکدوم از این 10 نفر کلیه مطالب آرشیویش در یک بخش جمع بشه.
به غیر از این
کلیه بازدید کننده گان هم بتونند خبر ارسال کنند، اما بایستی بعد از تائید،ثبت بشه.
و این مطالب هم در قسمت مخصوص خودش آرشیو بشه
اگه ممکنه راهنمائیم کنید چیکار باید انجام بدم. فکر میکنم جوملا در حالت عادی این قابلیت رو نداشته باشه
سلام دوستان عزیز !
من دارم یه سایته درس می کنم تا چند وقت قبل از ورد پرس رو نصب کردم اما به دلایلی به مرحله انتشار نرسید تا حالا و حالا هم تصمیم گرفتم که کار رو گسترش بدم و با مامبو کار کنم با جوملا !
ولی اول یه سوال دارم اونم اینه برای مامبو هم مثل جوملا ماپول هست یا اون به جای ماژول امکاناته دبگه ای ارائه میده ؟
سلام خسته نباشید به همه دوستان حاضر در این انجمن
ببخشید یک سوال داشتم من جوملا رو نصب کردم و الان کامپوننت فروشگاه هم دانلود کردم و نمیدونم باید چکارش کنم آیا این امکان وجود داره که جوملا رو کلا برای فروشگاه نصب کرد یعنی در صفحه اول هم محصولات نمایش داده بشه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون میشم پاسخ بدید
با جوملا میشه این کارو کرد...
تعیین سطح دسترسی برای افزاد مختلف...
ارسال کامنت های بازدید کنندگان بعد از تایید مدیر...
و...
این سایت من نوشته آفلاینه با مامبوهستش ! میشه بگین چجوری از افلاین می تونم خارجش کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستاناین آدرس سایت منه و این ارورها رو دارم باید چکار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Warning: require_once() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/moshtari/public_html/site../includes/version.php) is not within the allowed path(s): (/home/moshtari/:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/moshtari/public_html/site/includes/mitra.php on line 71
Warning: require_once(/home2/moshtari/public_html/site../includes/version.php) [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/moshtari/public_html/site/includes/mitra.php on line 71
Fatal error: require_once() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Failed opening required '/home2/moshtari/public_html/site../includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/moshtari/public_html/site/includes/mitra.php on line 71
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)