تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 413 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا یه 10-12 نبودم ببینین تاپیک 5-6 صفحه رفته جلو.

فکر کنم با چت رو اشتباه گرفتین اینجارو.

آقایان من کی گفتم که درمورد رایکارد چیزی نگین؟من فقط گفتم دوسش دارم همین.

شما هر چی می خواین میتونین به رایکارد بگین.من که ناراحت نمیشم.

آقای messi_283 کی گفته فقط شما طرفداره رایکارد هستین؟

راستی حذف رئال رو هم تبریک میگم.

ولی فکر کنم ما 3 بار قهرمان اروپا شدیم.

منم حذف رئال پر مدعا ولي تو خالي رو به بارسايي هاي عزيز تبريك مي گم

hpk34 جون ببخشيد از اين كه تو هم حامي ريكارد هستي خيلي خوشحالم (پاك فراموش كرده بودم)

در باره تعداد قهرماني ديگه از يه بارسايي بعيده بارسلونا در فصول 1991-92 و 2005-6 دو بار قهرمان اروپا شده

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

شما بريد منچستر رو حذف كنيد
    خب معلومه واسه بارسا که قهرمان میشه منچستر و فنر نداره دیگه

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقای messi_283 حق با شماست.

خوب منظورم با این دوره بود.این جام رو میبریم میشه 3 بار.

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بارسلونا يكشنبه 19 اسفند در ورزشگاه نيو كمپ با ويارئال بازي داره
    پيشنهاد مي كنم از امروز درباره اين بازي و اخبار و اتفاقاتش بحث كنيم

نترجم: سعید ایمنی / FCBarcelona.ir

حریف بعدی بارسا در لیگ، آمار شگفت انگیزی دارد: سومین تیم جدول لیگ، چهارمین تیم گلزن لیگ، اولین تیمی که بارسا را این فصل شکست داد و یک حریف قدرتمند در یک چهارم نهایی جام حذفی.

روز بیست و هفتم لالیگا، اف سی بارسلونا و ویارئال را برای چهارمین باز در این فصل - دو بار در لیگ و دو بار در جام حذفی - رو در روی یکدیگر قرار می دهد. هر دو سمت، یکدیگر را به خوبی می شناسند اما در دنیای پر جنب و جوش فوتبال، ارزشمند است که نگاهی به این بیندازیم که ویارئال، در این روزها چطور عمل می کند.

تلاش برای لیگ قهرمانان

در این لحظه، ویارئال با 47 امتیاز از 14 پیروزی، 5 تساوی و 7 شکست، در رده سوم لالیگا قرار دارد. آنها در جدول تعداد گلهای زده، با 43 گل چهارم هستند، که حدود نیمی از آنها خارج خانه به ثمر رسیده اند. رکورد خارج از خانه این تیم که توسط مربی شیلیایی، پلگرینی بدست آمده است، با 21 امتیاز از 12 بازی، دومین رکورد برتر لیگ است.

در فرم خوب

ویارئال موقعیت ارزشمند کنونی اش را مدیون نتایج خوب اخیر است. پس از نیم فصل، آنها 3 پیروزی، 3 تساوی و تنها یک شکست، بیرون خانه به رئال مادرید (3-2) کسب کرده اند. امتیاز حمله آنها به شکل عجیبی، به تنها 9 گل در 7 بازی سقوط کرده است، با وجود خط حمله قوی با حضور نیهات و روسی، که 11 و 10 گل به ترتیب به ثمر رسانده اند.

متمرکز بر روی لیگ

ویارئال فصل را در 3 رقابت آغاز کرد: لیگ، جام یوفا و جام حذفی. آنها توسط زنیت سنت پترزبورگ از جام یوفا حذف شدند و سپس در یک چهارم نهایی، توسط بارسا از جام حذفی کنار رفتند. تلاش آنها اکنون به طور کامل بر روی لیگ متمرکز است، جایی که آنها تلاش می کنند آن را در یکی از 4 رتبه اول به پایان برسانند تا بتوانند سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد را بدست آورند.

اطلاعات بازی

این بازی بین اف سی بارسلونا و ویارئال، ساعت 21:30 یکشنبه (به وقت ایران) آغاز خواهد شد. داور مسابقه، پرز بوررول است و بازی از کانال + و همچنین در شبکه اینترنت، از رادیو بارسا پخش خواهد شد
    Last edited by messi_283; 07-03-2008 at 12:36.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نظر من که نباید دست کم بگیریمش. ولی تیم آنچنانی هم نیست.خدا کنه دیگه باخت و مساوی نیاریم.

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پیشاپیش قهرمانی اروپا را تبریک می گم....

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

تایپیک چلسی اون یکی هست اشتباه اومدی ....

تاپیک رئال هم اینجا نیست دوست عزیز.

بابا چند بار بگیم تو این تاپیک فقط طرفداراش بیان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من بعد دوستان جواب کسایی که تخلفی میکنن رو ندن : لطفااگه واقعا تخلف از قوانین بود گزارش بدن به مدیرانم م نون

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

fcbarcelona.ir

خوان گمپر

موسس اف سی بارسلونا در 29 نوامبر 1899 و پنج دوره رئیس باشگاه بین 1908 و 1925

این مرد سوئیسی نمونه کاملی از آنچه بود که یک انسان ورزشی باید باشد؛ خوان گمپر (وینترتور، سوئیس، 1877 - بارسلونا، 1930) موفقیت هایی در شنا، راگبی، دوچرخه سواری، ورزش باستانی و فراتر از همه اینها، در فوتبال داشت. او در سال 1898 به بارسلونا آمد و ورزش را در خیابان های سنت گرواسی تمرین کرد و در 1899، فوتبال در بارسلونا متولد شد.

او باشگاه را تاسیس کرد و کاپیتان تیم بود، اگرچه، او پست مدیریتی را تا 9 سال بعد دریافت نکرد. سطح او به نسبت مابقی در آن زمان ممتاز بود و مردم را از توانایی های خود به شگفت آورده بود. او یک بازیکن مهاجم بود و شماری از گلهایی را به ثمر رساند که در زمان جدید، قابل تصور نیستند.

آمار و اطلاعات:

حضور در باشگاه: 1899-1903
    تعداد بازی: 51
    گل زده: 120

افتخارات:

جام ماکایا: 1901-1902
    جام بارسلونا: 1902-1903

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب همه اینایی که به من گفتی ندید می گیرم اما امیدوارم بلاخره روزی بفهمی که این رایکارد احمقی بیش نیست ابی خان!
    اره , حق با توئه , همینی که قبلا یه بار گفتی انری ستاره مربی بعدیه (دقیق یادم نیست ولی یه چیزی شبیه این) معلومه چقدر می فهمی باهوش و می دونی مشکل از کجاست, برای nمین بار هم بهت می گم من کاری به تواناییاش ندارم و فقط به خاطر علاقم بهش بوده حرفایی که بهت می زدم و هر چی بحث هم باهات کردم الکی بود , و این شاید عیب من باشه والا اشتباهات زیادی داشته و تیم خیلی بد بازی میکنه
    کلا یه چند وقتی هست که دیگه با بردهای بارسا حال نمی کنم (از بعد ال کلاسیکو) اما از حالا به بعد با باختهای بارسا خوشحال خواهم شد، چون هر روز به اخراج این احمق نزدیکتر می شیم
    انقدر هم لازم نیست با برد و باخت های بارسا حال بکنی یا نکنی! برو خوشحال باش که مورینیو از همین حالا واسه نیمکت بارسا برای فصل بعد جا رزرو کرده , رایکارد هم میره و جام های زیادی با این مردک در انتظار بارساست!! ولی حیف که زنده نیستم و ببینم
    جالبه اول که به هر مربی راضی بوده بعدش هم که به قول خودت به هر نامربی ای, بعد که با برد های بارسا حال نمی کردی حالا هم که با باخت هاش خوشحال میشی!! نمی دونم در اینده چه جوری می خوای بشی
    ولی یه چیزم بهت بگم که بعضی موقع ها ادم با حرفاش, بیشتر از این که حرفش رو زده باشه خودش رو نشون می ده جناب اقای فوتبال زیبا!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •