کسی بلد نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟
کسی بلد نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟
بابا یکی بگه دیگه .
آقا بهراد ! بیقه .....![]()
سلام،
بعد از گشت و گذار های فراوان بالاخره توی یک فروم خارجی روش این کار رو به صورت ساده با XS++ آموزش داده بود پیدا کردم و با XS++ این کار رو انجام دادم. مطلب خیلی کوتاهی هست اگه وقت کردم ترجمه می کنم همینجا می گذارم (اگه جاش اینجا بشه) تا بقیه هم استفاده کنند.
در ضمن هر منوی 220*176 روی گوشی ریختم مشکلی نداشت.
بابا جون با ستول هم میشه ، اما انگار من و تو بد شانسی آوردیم ، بلد نیستیم ، کسی هم وقت نمی کنه که برامون مبسوط توضیح بدهچرا راه دور می ری با ستول خیلی راحت میشه این کار رو کرد .... اگه بلد باشیم .
![]()
آموزش تصویری تعویض منو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی توحید جان ، مشکل ام حل شد ، اما راستش مشکل من این نبود ، با فلش مشکل داشتم که حل شد .
به هر حال ممنونم
سلام .
دوستان ، یه سوال داشتم ، اون هم این که منوی فلشی رو که رو گوشیم ریختم ، کجا می ره ، یعنی جایی که اشغال می کنه از کجاست ؟ دوم این که چجوری می تونم پاکش کنم ؟ نمی شه همین جوری هی بریزم که ....
مرسی ، یا حق
سلام
1-خوب توی اف اس میشینه دیگه
2-واسه چی پاک کنی؟اگه دبلیو 810 داری که نیاز نیست پاک کنی.یه پچ هست میریزی.یه تم هم به اسم ست هست میریزی.بعد منو فلش ها رو هر چند تا که دوست داری تو یه فایل تو ادر گوشی میریزی.هر وقت هر کدوم رو خواستی از تو گوشیت میاری
اموزشش رو فکر کنم گذاشته باشم
شاد باشید![]()
کسی میدونه اون منویی که تو پست 633 هست چجوری بریزم jتو k810? آخه با منو های دیگه فرق داره
شرمنده که نمیتونم نقل قول کنم مشکل از اینترنتم هست
سلام مصطفی خان جان
مرسی از محبت ات ، اما منظورم این بود جایی که اشغال می کنه ، پر میشه یا نه ؟
w610 @ k550 دارم .
مرسی![]()
Last edited by akhoond; 25-04-2008 at 18:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)