اره بابا چرا نميشه هيچي نشد نداره البته ميشه ها
من خودم 67 هستم پارسال هم كنكور دادم ( ري.......دم)
پارسال متولدين 66 سال دومشون بود من خودم دوتا شون رو ميشناسم
ولي ميگن 67 ها بايد درس نگه ميداشتن كه بتونن امسال كنكور بدن نه؟
كسي چيزي ميدونه؟
اره بابا چرا نميشه هيچي نشد نداره البته ميشه ها
من خودم 67 هستم پارسال هم كنكور دادم ( ري.......دم)
پارسال متولدين 66 سال دومشون بود من خودم دوتا شون رو ميشناسم
ولي ميگن 67 ها بايد درس نگه ميداشتن كه بتونن امسال كنكور بدن نه؟
كسي چيزي ميدونه؟
ميگم سعيد جان ضمن تبريك به شما يه چزي هميشه منو آزار ميده.
نميدونم چرا وقتي شما ميخوايد بعد از آزمون بياد اينجا و از اوضاع صبح جمعه تون صحبت كنيد اولش خيلي مايوس و يا شايد مايوس نمايي ميكنيد.دليلش رو بگيد ممنون ميشم.
خلاصه رقابت ديدني شده بدجور.براي هر دوتاتون آرزوي موفقيت ميكنم.
ما كه هنوز تو كورس نيستيم يعني فعلاً از 6500 بالا نرفتم
حالا تازه دارم گرم ميشم اما سعي ميكنم خودمو در طول سال به نزديكاي شما برسونم.(كارنامم هم كه حتماً ميذارم و پيشنهاد مي كنم همه بذارن حتي اين دوست جديدمون Mary Jane.بقيش ديگه...صلاح مملكت خويش خسروان دانند....
منم دیپلم فنی هستم و پشت کنکوری
به امید موفقیت همه و خودم
سلام مارشال
باور کن همش واقعیت بود که گفتم بخدا(غیر از اینکه آزمون شروع شده بودآزمون 2 دقیقه بعد من شروع شد)
باور کن فکر میکردم خیلی داغون کردم و همه حرفام راست بودن(کمبود وقت و بی دقتی)
اما آره راست میگی من همیشه اینجوری بودم دست خودم نیست همیشه پیش خودم فکر میکنم که بدترین حالت برام پیش بیاد که اگه پیش اومد باهاش راحتتر کنار بیام ولی می دونم اشتباهه اما ترک کردنش سخته(سعی می کنم ترکش کنم)(البته بازم میگم فکر نمیکردم خوب امتحان داده باشم)
مرسی منم برات و برا همه بچه ها آرزو موفقیت میکنم![]()
سلام kelpasabidomb جان
باور کن من خودم عمرا ادبیاتم خوب نبوده(هیچ وقت هم فکر نمیکردم بتونم یه روز ادبیات 100 بزنم تا ....)
تا 1 ماه پیش که کتاب سبز گاج رو پیش یکی از دوستام دیدم و کلا دیدم نسبت به ادبیات عوض شد
البته سوالا خیلیاشون برام تکراری بودن و همه نکاتشونو خونده بودم
اما بازم میگم خلاصه نویسی خیلی مهمه واسه همه درسا.
و اینکه قبلا هم گفتم من هر هفته بین 48 تا 50 ساعت درس میخونم(البته فارغ التحصیلم و حتی 1 دقیقه هم کلاس کنکور نمیرم خلاصه اینکه کل خوندنم اینه )
اگه اول هفته زیاد بخونم آخر هفته شل میکنم و اگه اولش کم بخونم آخر هفته به خودم فشار میارم(خلاصه هر کاری میکنم بیشتر از 50 نمیشه که نمیشه)سعی میکنم از اوایل بهمن بیشترش کنم.
![]()
سلام امیر
رفتی اونی که من گفتم بگیری؟
بدرت نخورد؟
بخدا خیلی شرمندم
ولی خیلی کتاب باحالیه که چرا ناراضی هستی ازش؟
امروز با مدیر اصلی کانون (مدیر بهبهان که شهر ما زیر مجموعشه(البته من اهل گناوه هستم از استان بوشهر)و مدیرمون پیش این یارو هیچکارس)صحبت کردم
گفتم آقای ... عکس منو میزنین تو مجله آزمون ؟ گفت آقای ... این چیزا مهم نیست زیاد بخون انشاالله تو ... نتیجتو میبینی
گفتم خوب بگو نمیزنی و خودتو راحت کن. گفت آره نمیزنیم
گفتم چرا؟ گفت نفرات برتر تا حداکثر جمعه ساعت 5 عصر معلوم میشن ولی کارنامه شهر شما تا اون موقه تو سایت نمیره(قابل توجه سهیل (یکی از تفاوتای کوچیک اینجا با تهران و ...)).
گفتم یعنی هیچ امیذی نیست؟ حتی اگه دوباره ... که پرید وسط حرفم گفت روزی چقد میخونی و از این سوالات
پس من رو نخواهید دید( سهیل - امیر - مارشال - و بقیه پس شماها بیاین من عکستونو ببینم که اینجا ...)
بای
شما نیمه دومی یا اول ؟
من نیمه اول هستم خرداد 67
آقا یکی بیاد ما رو از نگرانی در بیاره چیکار کنیم ؟
وضعیت خدمتمون چه جوری میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)