نه متاسفانه
لااقل من تا حالا ندیدم
عالي
متوسط
ضعيف
نه متاسفانه
لااقل من تا حالا ندیدم
اگه صفحه اول رو خوب مطالعه کنی خودت متوجه میشی![]()
داداش من ثبت نام كردم ولي خيلي اذيت شدم تا ثبت نام كردم چون چندتا شرط داره
1-هنگام ثبت نام از گوگل ترانسليتر(سايت مترجم گوگل)استفاده نكن.
2- يوسر نيم را سعي كن كوتاه انتخاب كني.
3- انتخاب پسورد را تا اونجاييكه ميتوني 6كاراكتري باشه نه بيشتر و نه كمتر.من كه در انتخاب پسورد ديوانه شدم كه 6كاراكتري انتخاب كردم كارم راه افتاد.
4- همزمان تو يه صفحه ديگه سعي كن مترجم گوگل را باز كني و كلمه هاي اين سايت را هنگام ثبت نام ترجمه كني از زبان روسي به زبان انگليسي(خيلي مهمه)
5- بعد از وارد كردن كد و send كردن صفحه دوم مياد كه معرفي ها و توضيحات اضافي است كه بد نيست پر بشن .
6- بعد از ثبت نام لزوميتي نداره به اميل داده شده مراجعه كني چون بعضي سايتها بعد از ثبت نام بايستي به اميل رفته واز انجا رجيستري خودت را فعال كني.
7- قربان همه
يه چيز هم يادم رفت بگم و آن هم اينكه تا اونجاييكه ميتونيد پسورد خودتان را حروفي انتخاب كنيد.
باز هم قربانتان
سلام از همه شما ممنونم ولی تو اون سایتهای که دادین این پچ رو نتونستم پیدا کنم اگه ممکنه از اساتید خواهش می کنم اگر کسی وقت و حوصلشو داره این پچ رو پیداکنه واسم .من که دیگه کف کردم از بس گشتم![]()
این هم پچ قفل برای w700 r1ca021:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام چندتا پچ می خوام واسه z530 با firmWare : r6ba030 با تشکر .
سلام
یه سوال داشتم از خدمت اساتید . می خواستم بدونم می شه پچ های r1bc002 W800 بر روی k750 r1bc002 نصب کرد.
در ضمن پچ رمز رو برای k750 r1bc002 بزارید .لطفا
با سلام از اقایون اساتید هنوز کسی نتوانسته برای w810 پچی ارائه کند که ظرفیت sms را زیاد کند یا اینکه بشود آنها را در مموری کارت ذخیره کرد این موضوع مشکل بسیار از w810 دارهاست ممنون
یکی جواب ما رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)