سیستم من یه هویی قفل می کنه. یعنی هم موس و هم کیبورد قفل میکنه و تنها راهش reset کردنه. که البته بعد بالا اومدن میبینی بعد چند دقیقه دوباره اینجوری میشه.در ضمن سیستمم رو تازه ارتقا دادم. فکر می کنین اشکال کار کجاست؟![]()
سیستم من یه هویی قفل می کنه. یعنی هم موس و هم کیبورد قفل میکنه و تنها راهش reset کردنه. که البته بعد بالا اومدن میبینی بعد چند دقیقه دوباره اینجوری میشه.در ضمن سیستمم رو تازه ارتقا دادم. فکر می کنین اشکال کار کجاست؟![]()
با سلام
من به تازگی سیستمم روعوض کردم که قطعات خوبی داره
مشکلی که دارم اینه که وقتی بازیهایی مثل test drive یا nfs pro street رو اجرا میکنم
سی پی یو 100 در 100 کار میکنه یعنی توی tesk masenger اینجوری نشون میده ولی برای crysis اینجوری نیست
قطعات:
CPU: amd athelon +4000
VGA: geforce biostar 8600 gt
RAm: 2x1gig apacer 667
hdd: maxtor 250 gig
DVD-RW: farrasso
ممنون میشم جواب بدین
سلام..
galaxi_za من فکر میکنم قطعاتتون به هم نمیخوره، میتونه این مشکل رو یه قطعه به وجود آورده باشه یا چند قطعه. اگه امکانش هست مدل قطعاتتون رو بنویسید تا دوستان متخصص در این زمینه کمکتون کنن.
موفق باشید![]()
سلام من یه مشکلی با کیبوردم پیدا کردم کلید پرینت اسکرپ از کار افتاده و نمیتونم از صفحه دسک تاپ عکس بگیرم چی کار کنم
کیبوردم فراسو هستش برنامه کیبوردم نصب کردم همه کلیدها فعاله غیر اینی که گفتم
دوست عزيز شما قطع اي رو كه ارتقا داديد رو عنوان نكرديد
اگر رم سيستم رو عوض كرديد بهتره بايك نرم افزار تست رم اونرو تست كنيد
يك احتمال هم اينكه شايد از پاور شما باشه كه توانايي لازم قطعات ارتقاع داد ه شده رو نداره
خوب مشكل كجاست؟
اين كه مشكلي نيست يك بازي احتياج به پردازش بالا داره ويكي نه
سلام دوست عزيز
اگر مشكل سخت افزاري باشه ومربوط به اين دكمه باشد بايد به يكي از نمايندگيهاي فراسو ببري تا برات تعمير كنند نگران نباش خرجي نداره
اگر نرم افزاري شما بيبن با برنامه كيبورد ويندوز كه در قسمت Accessories وبا نامOn-Screen Keyboard موجود است ميتوني عكس بگيري يا نه اگر تونستي مشكل سخت افزاري است
در ضمن نصب كردن درايور كيبورد تاثيري بر روي اين دكمه نداره
موفق باشيد
سلام دوستان.
من اخیرا سیستمم رو ارتقا دادم و از اون موقع درحین نصب نود درصد بازی ها و تعدادی از نرم افزار ها با این Error مواجه می شم:
البته برای کپی کردن فایل از مدیا به روی هارد دیسک و همچنین جابجایی اطلاعات روی هارد با هیچ اروری مواجه نمی شم و این خطا فقط موقع نصب بازی و بعضی نرم افزار ها نشون داده می شه حتی اگه فایل های نصب روی هارد دیسک باشن.
مشخصات سیستم من:
Hdd 250 maxtor sata
Ram ddr2 667 1gig
MB abit nf-m2sv
CPU 2.4 GHz LE-1620
این مشکل با نصب مجدد ویندوز هم برطرف نشد.
یه نکته دیگه هم اینکه اگه چند بار برای نصب یه بازی تلاش کنم، این ارور هر بار در یک نقطه از نصب اتفاق نمی اوفته بلکه یه بار اول نصب، یه بار وسط نصب، یه بار آخر نصب و روی فایل های مختلف این ارور ظاهر میشه.مثلا یه بار دارم بازی رو نصب می کنم، بازی در یک چهارم اول نصب ارور میده و یه بار دیگه که همون بازی رو می خوام نصب کنم، سه چهارم نصب کاملا میشه و بهد ارور میده.
شدیدا منتظر راهنمایی دوستان هستم.ممنون.
ممنونم حسین جان مشکلم سخت افزاریه
با نرم افزار کیبورد عکس گرفتم .شدش
همین جوری سر میکنم چون حوصله نمایندگی بردن ندارم
چون وقت ندارم
بازم ممنون
موفق باشی
من تازه سیستممو بستم
وقتی ویندوز بالا میاد یک اررور میده که نمیدونم چی هست
دوستان کسی میتونه کمکم کنه ؟
این اروره
Sockt Error # 11004
توی یک پنجره کوچک ، هیچ توضیح دیگه ای هم نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)