سلام دوستان خوبم
تاييد ميشه
جوابت همينه رفيق .... اگه شمارت موبايل باشه كنارش عكس موبايل ميفته اگه خونه خونه اگه دفتر ساختمون فقط نبايد جابه جا بدي يعني شماره ي خونه ي يكي رو به جاي موبايلش بدي
شرمنده هيچ كدوم هيچ راهي نداره هك هم نداره
ولي ميشه والپیپرهای متحرک ريخت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله همينطوره ولي خوبن ها راضي باشين بهشون
اولا اين بار صدم به روي دي 900 آي برنامه درست و حسابي نصب نميشه يعني اگه هم بشه من نديدم مثلا كي تا حالا از رفقا يه برنامه txt خون رو نصب كرده كه شما دوميش باشي؟ پيكسل ويوور كه جاي خود دارد
1. كشوي گوشي درصورتي كه به خوبي باز نشود احساس سفتي ميدهد. به قول داش حسين اگه شصتت رو بذاري رو ال سي دي راحتتر باز ميشه ولي اگه ميخواي به راحتيي هرچه تمام باز شه بايد شصتت رو روي فلز كناريي ال سي دي به طرف بالا به طور مايل و با زاويه مناسب فشار بدي. همه به اين اذعان دارند كه سامسونگ استاد گوشيهاي كشويي هستش و هيچ شركتي تا حالا محصولاتي به خوبي كشوهاي سامسونگ عرضه نكرده تا جايي كه كشوي ان 95 كه همه شاهكار نوكيا تصورش ميكنن (كه اينطور نيست و
.gif)
حرف بهتري براي ان 95 است باز ان 93 و آي يه چيزي) در برابر دي 900 وآي آشغالي بيش نيست
2. تجربي ياد بگير اينجا حالا حالا عكاس حرفه اي نمياد
3. من فكر نميكنم كه دي 900 و آي براي عكاسي در شب گزينه خوبي باشند به اين معني كه فلاش بدي دارد ولي در روز تاحد ان 73 ميتواند پيش برود البته ميزان تفكيك تاريك روشن دي 900 آي كمتر از ساير گوشي ها است.
4. منم نميدونستم ممنون داداش حسين
البته براي من تا حالا اين مورد برام مصرف نداشته
تا هفته بعد
(نكته: من هر5شنبه ميام)