تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 145 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1443

نام تاپيک: كلوپ D900 و D900i

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان سلام پدرمن یه d900i خریده خیلی هم راضیه . میخواستم بدونم هنزفری بلوتوث خیلی خوب برای این
    گوشی چه مدلیه ؟ با چه قیمتی . اگه عکسی هم از هدسته دارید لطفا بزارید . ممنون

یه سوال دیگه این گوشی رم نامحدود ساپورت میکنه ؟ 4 گیگ بهش میخوره ؟ 4 گیگ micro sd چنده ؟ اگه 4 گیگ نداره پس لطفا بگید رم میکرو اس دی تا چند گیگش در بازار هست . بازم ممنون
    Last edited by Ssarshar; 11-10-2007 at 20:31.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو سایت GSMArena باتری هردو مدل رو 800 میلی آمپر نوشته، ولی زمان مکالمه و استندبای با هم فرق داره، تقریبا خیلی هم فرق داره... حالا سوال من اینه که اولا دلیل این تفاوت چیه و ثانیا در عمل باتری کدوم مدل بهتر عمل میکنه؟ یکی از دوستان گفته بود که مدل i با حدود 5 ساعت به صورت مداوم مکالمه داشته تا باتری تموم شده، در صورتی که GSMArena زمان مکالمه رو 3:30 ذکر کرده. اگه لطف کنید و این تناقض ها رو برطرف کنید، ممنون میشم. در ضمن کسانی که هر دو گوشیو امتحان کردن لطفا بگن که تحت چه استفاده ای، باتری چقدر دوام میاره؟
    من به خاطر باتری X820 از سامسونگ زده شدم و حالا میخوام ببینم اینا چه جورین؟

داره خودمونی میشه BOBO_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها u600 من فقط اسم می ندازه نه شماره می ندازه نه مشخص می کنه موبایل یا خونه یا .......

می تونه مشکل نرم افزاری باشه
    به فلش احتیلج داره

نمایندگی سامسونگ جواب میده
    کسی اگه آدرس نمایندگی داره بده (تهران)

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

ُسلام بچه‌ها،من چکار کنم مسيجهاي ديرافتي و ارساليم مستقيم برن تو مموري؟
    يا حداقل مسيجاي ارساليم ديده بشه تو صفحهه معمولي بتونم پاکش کنم؟!

پيشاپيش ممنون

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

ُسلام بچه‌ها،من چکار کنم مسيجهاي ديرافتي و ارساليم مستقيم برن تو مموري؟
    پيشاپيش ممنون
    منظورت که مموری کارت نبود
    اگه هم منظورت خود گوشی هست که نمیشه باید اول حافظه سیمکارت پر بشه تا بعد بره رو گوشی

يا حداقل مسيجاي ارساليم ديده بشه تو صفحهه معمولي بتونم پاکش کنم؟!
    من که از این سوالت هیچی نفهمیدم

تو سایت GSMArena باتری هردو مدل رو 800 میلی آمپر نوشته، ولی زمان مکالمه و استندبای با هم فرق داره، تقریبا خیلی هم فرق داره... حالا سوال من اینه که اولا دلیل این تفاوت چیه و ثانیا در عمل باتری کدوم مدل بهتر عمل میکنه؟ یکی از دوستان گفته بود که مدل i با حدود 5 ساعت به صورت مداوم مکالمه داشته تا باتری تموم شده، در صورتی که GSMArena زمان مکالمه رو 3:30 ذکر کرده. اگه لطف کنید و این تناقض ها رو برطرف کنید، ممنون میشم. در ضمن کسانی که هر دو گوشیو امتحان کردن لطفا بگن که تحت چه استفاده ای، باتری چقدر دوام میاره؟
    من به خاطر باتری X820 از سامسونگ زده شدم و حالا میخوام ببینم اینا چه جورین؟
    در مورد D900 معمولی که متحان نکردم ولی I رو با پخش موزیک تا دقیقا 3:25 دقیقه با بلندترین درجه صدا باتریش دوم آورد ((اگه مکالمه با موزیک فرق میکنه من دیگهمکالمه رو امتحان نکردم 5 ساعت بعیده ))
    با هدفونش هم تا 5:20 دقیقه مداوم با بلندترین درجه صدا برام خوند
    امیدوارم کمکت کرده باشم

سلام دوستان خوبم

تاييد ميشه

جوابت همينه رفيق .... اگه شمارت موبايل باشه كنارش عكس موبايل ميفته اگه خونه خونه اگه دفتر ساختمون فقط نبايد جابه جا بدي يعني شماره ي خونه ي يكي رو به جاي موبايلش بدي

شرمنده هيچ كدوم هيچ راهي نداره هك هم نداره
    ولي ميشه والپیپرهای متحرک ريخت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله همينطوره ولي خوبن ها راضي باشين بهشون

اولا اين بار صدم به روي دي 900 آي برنامه درست و حسابي نصب نميشه يعني اگه هم بشه من نديدم مثلا كي تا حالا از رفقا يه برنامه txt خون رو نصب كرده كه شما دوميش باشي؟ پيكسل ويوور كه جاي خود دارد

1. كشوي گوشي درصورتي كه به خوبي باز نشود احساس سفتي ميدهد. به قول داش حسين اگه شصتت رو بذاري رو ال سي دي راحتتر باز ميشه ولي اگه ميخواي به راحتيي هرچه تمام باز شه بايد شصتت رو روي فلز كناريي ال سي دي به طرف بالا به طور مايل و با زاويه مناسب فشار بدي. همه به اين اذعان دارند كه سامسونگ استاد گوشيهاي كشويي هستش و هيچ شركتي تا حالا محصولاتي به خوبي كشوهاي سامسونگ عرضه نكرده تا جايي كه كشوي ان 95 كه همه شاهكار نوكيا تصورش ميكنن (كه اينطور نيست و حرف بهتري براي ان 95 است باز ان 93 و آي يه چيزي) در برابر دي 900 وآي آشغالي بيش نيست

2. تجربي ياد بگير اينجا حالا حالا عكاس حرفه اي نمياد

3. من فكر نميكنم كه دي 900 و آي براي عكاسي در شب گزينه خوبي باشند به اين معني كه فلاش بدي دارد ولي در روز تاحد ان 73 ميتواند پيش برود البته ميزان تفكيك تاريك روشن دي 900 آي كمتر از ساير گوشي ها است.

4. منم نميدونستم ممنون داداش حسين
    البته براي من تا حالا اين مورد برام مصرف نداشته

تا هفته بعد
    (نكته: من هر5شنبه ميام)
    سلام zoro کوچک
    خوب خدا رو شکر حالت که خوبه
    درسها خوب پیش میره ایشالا
    امیدوارم موفق باشی
    Last edited by hossein-p30-f; 12-10-2007 at 00:44.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد D900 معمولی که متحان نکردم ولی I رو با پخش موزیک تا دقیقا 3:25 دقیقه با بلندترین درجه صدا باتریش دوم آورد ((اگه مکالمه با موزیک فرق میکنه من دیگهمکالمه رو امتحان نکردم 5 ساعت بعیده ))
    امیدوارم کمکت کرده باشم

از جوابت ممنونم، ولی من بیشتر نظرم این بود که بدونم مثلا با روزی 1 تا 1.5 ساعت مکالمه و 10 تا sms، باتریش چقدر دوام میاره.

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

از جوابت ممنونم، ولی من بیشتر نظرم این بود که بدونم مثلا با روزی 1 تا 1.5 ساعت مکالمه و 10 تا sms، باتریش چقدر دوام میاره.
    تا جایی که من تو تاپیکها دیدم گفتن شما هر جور هم استفاده کنی بیشتر از 48 ساعت نمی ره
    خوب روزی 1 تا 1.5 ساعت که شما گفتی میشه دو روزی 3 ساعت میشه برای 48 ساعت که بعیده اینقدر هم بره

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

مثله اينکه منظورمو بد رسوندم :دي

خلاصه: من ميسيجهايي رو که ارسال ميکنم انگار نه اگار\نه تو senttbox هست نه تو outbox ! حالا من ميخوام مسيجهاي رو که ارسال کردم بيبنم بايد چه کار کنم؟! چون اصلا انگار هيچي سند نشده

واضحه با واضحتر بگم ؟ :دي

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

مثله اينکه منظورمو بد رسوندم :دي

خلاصه: من ميسيجهايي رو که ارسال ميکنم انگار نه اگار\نه تو senttbox هست نه تو outbox ! حالا من ميخوام مسيجهاي رو که ارسال کردم بيبنم بايد چه کار کنم؟! چون اصلا انگار هيچي سند نشده
    اگه موقع سند گزينه ي سيو اند سيو رو بزني send and save هم تو سند باكس ذخيره ميشه هم ميفرسته
    اگه هم منظورت خود گوشی هست که نمیشه باید اول حافظه سیمکارت پر بشه تا بعد بره رو گوشی
    به شدت تكذيب ميشه
    شما ميتوانيد هم روي گوشي هم روي سيم كارت مسيجهاتون رو سيو كنيد
    به گزينه اپشن مسيج برويد و move to phone رو انتخاب كنيد
    براي من اگه مسيج خوبي بياد ميرم رو آپشن همون گزينه رو ميزنم و بعد ميزنم به ماي فولدر البته اگه مستقيم بزني هم ميره به ماي فولدي ولي من اينطور مطمئنترم

امیدوارم کمکت کرده باشم
    در موقع مكالمه هم درجه صداشو يكم كاهش بديد (چون خيلي زياده)ميتونيد يكم بيشتر صحبت كنيد

رفقا از يو 700 قيمت دارند ؟ من 340 تومن

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

دوستان سلام پدرمن یه d900i خریده خیلی هم راضیه . میخواستم بدونم هنزفری بلوتوث خیلی خوب برای این
    گوشی چه مدلیه ؟ با چه قیمتی . اگه عکسی هم از هدسته دارید لطفا بزارید . ممنون

یه سوال دیگه این گوشی رم نامحدود ساپورت میکنه ؟ 4 گیگ بهش میخوره ؟ 4 گیگ micro sd چنده ؟ اگه 4 گیگ نداره پس لطفا بگید رم میکرو اس دی تا چند گیگش در بازار هست . بازم ممنون
    1.براي هنذفري بلوتوس خوب و مشاهده قيمت ها اين دو سايت رو پيشنهاد ميدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2.بله چهار گيگ هم ميخوره اما گمون نكنم تو بازار پيدا بشه بيشترين مقداري كه ديدم 2 گيگ بوده

================
    عيد فطر بر شما مبارك باد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •