تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 165 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1649

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث در مورد Play Station 2 (فقط در اینجا)

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام
    من باز هوس کردم ps2 بگیرم قبلا داشتم ولی فروختم سوالی داشتم هنوز ps2 زنده هست؟ من شنیدم میگن تا وقتی که wii , psp .ds هست ps2 هم هست البته pc فول هست ولی میخوام ps2 هم بیگرم ایا ارزش داره؟ قیمتش چنده؟

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    من باز هوس کردم ps2 بگیرم قبلا داشتم ولی فروختم سوالی داشتم هنوز ps2 زنده هست؟ من شنیدم میگن تا وقتی که wii , psp .ds هست ps2 هم هست البته pc فول هست ولی میخوام ps2 هم بیگرم ایا ارزش داره؟ قیمتش چنده؟
    آره زنده زنده هست.. این چند وقته هم بازی ها خوبی براش آمده ولی خوب میدونی که دیگه داره از رده خارج میشه و اون انتظارهای که از pc رو داری برآورده نمی کنه..

قیمتشم خیلی ارزون شده بین 130 تا 150 تومن ...

3. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

مي شه برنامه اي بدين كه بازي هاي ps2 رو با كامپيوتر اجرا كنم؟

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

با سلام
    آره زنده زنده هست.. این چند وقته هم بازی ها خوبی براش آمده ولی خوب میدونی که دیگه داره از رده خارج میشه و اون انتظارهای که از pc رو داری برآورده نمی کنه..

قیمتشم خیلی ارزون شده بین 130 تا 150 تومن ...
    با سلام؟

این 100 بار صفحه ی اول این تایپک رو یه نگاه کنید ؟!

قیمتها و همه چیز رو در مورد ps2 نوشتم عزیزان.

موفق و پیروز باشید.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مي شه برنامه اي بدين كه بازي هاي ps2 رو با كامپيوتر اجرا كنم؟
    Emulator قوی برای اجرای بازی های PS2 وجود داره به نام:PCSX2
    اینم یه کینک دانلود حجمش حدودا 4.1 mb هست که بروبچس p30world هم زحمت لینکش رو کشیدن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه ps2 بخرم .رفتم لاله زار.دیدم از 120000 -180000 تومان هست که این تفاوت قیمت به خاطر آداپتور و بعضی لوازم بود.
    یه سری از این ps2 بزرگ که قبلا اصل ژاپن بود رو چین زده بود و با made in china تو بازار موجود بود که میگفتن اگه لنزش خراب شه باید 80000 تومن پیاده شی ولی ps2 کوچیک لنزش 12000 تومن هست.
    حالا سوال اینجاست که به نظر شما کوچیک بخرم یا بزرگ رو.اصلا تفاوت بین این دو چیه؟(و هر دو تاشون چین هستند و بزرگ 10000 تومن گرون تر بود شاید به خاطر فنش باشه)
    در ضمن میگفتن اصلا طرف ps3 نرو که قیمتش 380000 تومن بود (چین)چون کپی رو اصلا نمیخونه
    Last edited by ali_khoshtip; 25-12-2008 at 16:14.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه ps2 بخرم .رفتم لاله زار.دیدم از 120000 -180000 تومان هست که این تفاوت قیمت به خاطر آداپتور و بعضی لوازم بود.
    یه سری از این ps2 بزرگ که قبلا اصل ژاپن بود رو چین زده بود و با made in china تو بازار موجود بود که میگفتن اگه لنزش خراب شه باید 80000 تومن پیاده شی ولی ps2 کوچیک لنزش 12000 تومن هست.
    حالا سوال اینجاست که به نظر شما کوچیک بخرم یا بزرگ رو.اصلا تفاوت بین این دو چیه؟(و هر دو تاشون چین هستند و بزرگ 10000 تومن گرون تر بود شاید به خاطر فنش باشه)
    در ضمن میگفتن اصلا طرف ps3 نرو که قیمتش 380000 تومن بود (چین)چون کپی رو اصلا نمیخونه
    1- اگر پولشو داری .. حتما ps3 بخر و نیاز خودتو حداقل تا 4 سال برطرف کن.. (البته xbox 360 هم هست که کپی خور شده)

2-مدل های کوچک یا اسلیم مشکلی ندارن و بنظر من همین اسلیم رو بخر..

من خودم از این بزرگها (فت) دارم که الان یکمی لنزش اذیت میکنه و حتما باید بازی کاملا نو توش بگزاری تا بخونه.. البته مال من خیلی قدیمی هست..

3- چین و ژاپن هیچ فرقی با هم ندارن و همشون یکی هستن .. (یک وقت پول اضافی برای مدل ژاپنی ندی)

صفحه اول تاپیک رو خون همه چی میاد دستت.

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با تشکر از Terova
    شما چند وقته که از ژاپنیش استفاده میکنی؟این رو از این لحاظ میپرسم که میگن ژاپنی هاش خر کارند و دیرتر خراب میشن
    بهترین مدل اسلیم هاش کدومه؟ به نظر شما آداپتوردار بخرم یا برق سرخود؟ چون اونهایی که برق سرخود هستند احتمال سوختن دارند.بد مصب این بزرگ هاش خیلی آدمو وسوسه میکنن.به نظر شما عمر کارکرد هر دو یکی هست؟
    بدمصب ps3 کپی رو نمیخونه.اون وقت باید کلی پول بابت بازی هاش بدی.لاله زاری ها هم میگفتن اگه پولت به 500000 تومن میرسه xbox بگیر که کپی هم میخونه(منتها پولش بدجور خفنه)
    در ضمن من یه ps1 داشتم ژاپنی که الان 7-8 سال از عمرش میگذره و خیلی هم باهاش کار کردم و الان به کسی که دادم بهش راضیه و تا حالا هیچ خرابی نداشته.واسه همین ژاپنی وسوسه کننده است.
    لطفا اگر بقیه دوستان اطلاعاتی دارند مطرح و راهنمایی کنند.
    Last edited by ali_khoshtip; 25-12-2008 at 23:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با تشکر از terova
    شما چند وقته که از ژاپنیش استفاده میکنی؟این رو از این لحاظ میپرسم که میگن ژاپنی هاش خر کارند و دیرتر خراب میشن
    بهترین مدل اسلیم هاش کدومه؟ به نظر شما آداپتوردار بخرم یا برق سرخود؟ چون اونهایی که برق سرخود هستند احتمال سوختن دارند.بد مصب این بزرگ هاش خیلی آدمو وسوسه میکنن.به نظر شما عمر کارکرد هر دو یکی هست؟
    بدمصب ps3 کپی رو نمیخونه.اون وقت باید کلی پول بابت بازی هاش بدی.لاله زاری ها هم میگفتن اگه پولت به 500000 تومن میرسه xbox بگیر که کپی هم میخونه(منتها پولش بدجور خفنه)
    در ضمن من یه ps1 داشتم ژاپنی که الان 7-8 سال از عمرش میگذره و خیلی هم باهاش کار کردم و الان به کسی که دادم بهش راضیه و تا حالا هیچ خرابی نداشته.واسه همین ژاپنی وسوسه کننده است.
    لطفا اگر بقیه دوستان اطلاعاتی دارند مطرح و راهنمایی کنند.
    اول بگم که با حداکثر 400 تومن هم میتونی یک xbox 60 'gig بخری البته مدل های ارزونترم هم هست.. خاصتی آدرس بدم..

حقیقت من از دبی برام اوردن .. فکر کنم 5 سالی هست که دارمش ولی خوب بجز یک سال که خفنی باهاش بازی میکردم بقیه موقعه ها مثلا میانگین روزی 2 ساعت بازی میکردم..

الان هم یک 5 ماهی هست که لنزش مشکل داره..

مال من مستقیم به برق وصل میشه و از این بابات هیچ مشکلی نداره..

کلا محصولات سونی چه ژاپن چه چینی خر کار هستند.. و خیالت راحت به این زودی ها خراب نمیشن.. یکی از آَشنا ها از این مدل اسلیم داره که الان حدود 2 سالی هست خریده و یک کله داره بازی میکنه و مشکلیم براش پیش نیومده.

11. این کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام....دوستان....میبینم که دارین رد مورد مدل های اسلیم و فت صحبت می کنین......باید بگم تنها فرقشون این هست که مدل فت H.D.D ساپورت میکنه(برای بازی هایی که DVD9 هستن مثل FINAL FANTESY) هاردش هم 40 گیگ هست و ربطی به عمر دستگاه نداره _همینطور کهTerova اشاره کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •