باید خودت نقشه بسازی....من الان ساختم دارم بازی میکنمدوستان این عکس رو الان گرفتم اصلا هیچ مپی نیست برای انتخاب !
![]()
باید خودت نقشه بسازی....من الان ساختم دارم بازی میکنمدوستان این عکس رو الان گرفتم اصلا هیچ مپی نیست برای انتخاب !
![]()
بخش مالتی پلیر بازی یکی از بهترین مالتی هاییه که تو عمرم بازی کردم ! و هر روزم دارم بازی می کنم چون فوق العاده معتاد کننده است
AI رو ولش کن باو
اسم مالتی پلیر میاری و بعد میگی AI ؟
اصلا قبل از این که مینرالت تموم بشه باید بری جاهای دیگه Base بسازی نه اینکه فقط به همونجا بسنده کنی
احتمالا چون هنوز دستت راه نیفتاده و سرعتت در حد بازی نیست میگی مالتیش جالب نیس
پیشنهاد می کنم این دو تا ریپلی رو ببینی ، اولی که الان خیلی سر و صدا کرده و به عنوان Epic ترین بازی شناخته شده
بازی دوم هم که بازی منو و یکی از رفقا است بازی رو با ناامیدی شروع کردیم ولی خیلی باحال بردیم :دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شات تقبلی نیست. یکی از اولین شات های بازیه, مربوط به نسخه آلفا / پیش آلفا که تو جریان BlizzCon 2008 نمایش داده شد.
خیر. امکان ساخت Hero وجود نداره.
از چند سیو عقب تر می تونین اگه پاکشون نکرده باشین.
درسته. تو قسمت کمپین تعدادی نیروی مهمون وجود داشت که نیروهای دو بازی قبلی بودن.
لیست کامل نیرو ها در بخش چند نفره رو از آدرس زیر می تونین بینین:
__________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود من در حالت Hard بازی رو شروع کردم و لذتش هم به همین بود!
مرحله آخرش خوب پدری درآورد از من... وجود مرحله مخفی هم بسیار جالب بود.
عزیز من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی الان فکر نمیکنم چه AI و چه توی Multiplayer کسی بتونه منو شکست بده...
اینو جهت اطلاعت گفتم و در مورد اون چیزی که شما گفتید که mineral قبل اونکه تمام بشه برم و base دیگه ای بسازم باید بگم که مشخص شد شما هنوز دستت کنده چون منظور من تمام map بوده... هر map که شما بگی این اتفاق توی حداکثر 40 دقیقه میوفته و اگه تعداد player ها بیشتر بشه که دیگه بدتر....
واسه شما چند تا از replay های خودم رو میزارم که بری باهاش حال کنی... البته 20-10 صفحه پیش هم چندتا واسه برو بچ گذاشته بودم حالا یه چندتا دیگه واسه شما آپ میکنم...
البته حرف شما درست که نمیشه AI رو با Multiplayer مقایسه کرد ولی در هر صورت تمام کارایی که شما میکنید هیچ فرقی نمیکنه که با AI بازی کنی یا با یک Human بازی کنید....
Last edited by plsboy; 20-08-2010 at 12:54.
عزیز من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی الان فکر نمیکنم چه AI و چه توی Multiplayer کسی بتونه منو شکست بده...
اینو جهت اطلاعت گفتم و در مورد اون چیزی که شما گفتید که mineral قبل اونکه تمام بشه برم و base دیگه ای بسازم باید بگم که مشخص شد شما هنوز دستت کنده چون منظور من تمام map بوده... هر map که شما بگی این اتفاق توی حداکثر 40 دقیقه میوفته و اگه تعداد player ها بیشتر بشه که دیگه بدتر....
واسه شما چند تا از replay های خودم رو میزارم که بری باهاش حال کنی... البته 20-10 صفحه پیش هم چندتا واسه برو بچ گذاشته بودم حالا یه چندتا دیگه واسه شما آپ میکنم...
البته حرف شما درست که نمیشه AI رو با Multiplayer مقایسه کرد ولی در هر صورت تمام کارایی که شما میکنید هیچ فرقی نمیکنه که با AI بازی کنی یا با یک Human بازی کنید....شرمنده ولی زهی خیال باطلعزیز من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی الان فکر نمیکنم چه AI و چه توی Multiplayer کسی بتونه منو شکست بده...![]()
![]()
من که هستم می تونی پاشی بیای بازی کنیم :دي
بازی بوده 1 ساعت طول کشیده اینطوری که شما میگی نشده ! به هر حال من یه بار بیش تر با AI بازی نکردم چون اصلا حال نمی ده و خیلی مصنوعیه ، بعلاوه ی این که توی همون ریپلی بازی خودمون که 2v2 بود برو ببین باید بتونی expand کنی مثلا همون وسط نقشه ببین ما کلی نیرو خالی کرده بودیم ، بعد هم اینکه کلا چند تا بازی ممکنه مینرال تموم بشه ؟ اصلا این مشکلی در بازی به حساب نمی آد چون تا حالا خود من که باهاش برخورد نکردم ، شما به جای این که بیای یه ایراد درست بگیری از بخش مالتی (که عمرا نتونی ) اومدی به یه همچین چیزی گیر دادی و میگی بخش مالتی چرته !
مشکلت همین جاست ، بازی نکردی نمی دونی چقدر فرق داره !هیچ فرقی نمیکنه که با AI بازی کنی یا با یک Human بازی کنید....
دوستان شما چطور مولتی پلیر بازی میکنید به بتل نت وصل میشید یا لن آفلاین هم داره ؟
عزیز تو منظور حرف منو نمیگیری و بهت هم برخورده...
حالا شانس ما این patch جدیده رو update کردیم کرک بازی دیگه کار نمیکنه...
باید صبر کنیم تا واسش کرک بیاد و بتونم یه 10-8-7 تایی واست replay خوشکل میزاشتم که ببینی بازی چه شکلی انجام بشه که بگیری منظورم از تمام شدن Mineral چیه...
AI و Human از این نظر فرق نمیکنه که شما ریتم بازیتون هیچ وقت فرق نمیکنه نه اینکه AI با Human فرق نمیکنه...
در ضمن اگه شما 2 تا Skirmish با AI بازی کنی و نرمال یا easy بازی نکنی-مثلا بیای Insane بازی کنی میفهمی که Multiplayer بازی کردن 90% اوقات خیلی سهل هستش....
شما یه map 2*2 رو 1 ساعت بازی کردی و mineral تمام نکردی؟؟؟؟؟
مشخص که هر 30 دقیقه یک بار base جدید میسازی عزیز!!!!!!!![]()
بحث سر اینه که من دارم از روی آگاهی حرف می زنم و تجربه دارم تو بازی مالتی پلیرعزیز تو منظور حرف منو نمیگیری و بهت هم برخورده...
حالا شانس ما این patch جدیده رو update کردیم کرک بازی دیگه کار نمیکنه...
باید صبر کنیم تا واسش کرک بیاد و بتونم یه 10-8-7 تایی واست replay خوشکل میزاشتم که ببینی بازی چه شکلی انجام بشه که بگیری منظورم از تمام شدن Mineral چیه...
AI و Human از این نظر فرق نمیکنه که شما ریتم بازیتون هیچ وقت فرق نمیکنه نه اینکه AI با Human فرق نمیکنه...
در ضمن اگه شما 2 تا Skirmish با AI بازی کنی و نرمال یا easy بازی نکنی-مثلا بیای Insane بازی کنی میفهمی که Multiplayer بازی کردن 90% اوقات خیلی سهل هستش....
شما یه map 2*2 رو 1 ساعت بازی کردی و mineral تمام نکردی؟؟؟؟؟
مشخص که هر 30 دقیقه یک بار base جدید میسازی عزیز!!!!!!!![]()
شما وقتی میای اینطوری درباره ی مالتی پلیر نظر می دی که بازی هم نکردی معلومه به من بر می خوره
تو همون یه بازی که با AI کردم هم فهمیدم چطوریه و بخاطر همین میگم مصنوعیه ، چون همیشه اون AI یه طوری بازی می کنه و شما هم همیشه یه طور بازی می کنی ولی تو بازی با Human هر کی یه جور بازی می کنه و شما هم مجبوری تو هر بازی یه جور بازی کنی !
منم از این نظرات رو هوا راحت می تونم بدم عزیز جان ، هر موقع بازی کردی و تجربه کردی و دیدی "خیلی سهله" بیا بگو و منم حرفت رو می زارم رو چشمام !میفهمی که Multiplayer بازی کردن 90% اوقات خیلی سهل هستش....
جالبه اصلا شما نگرفتی من چی گفتم ! فک کنم expand نمی دونی یعنی چیشما یه map 2*2 رو 1 ساعت بازی کردی و mineral تمام نکردی؟؟؟؟؟
مشخص که هر 30 دقیقه یک بار base جدید میسازی عزیز!!!!!!!
شما هر چقدر هم expand بکنید....
Population cap شما 200 تاست...
خوب من هم برای استفاده از Mineral جاهای دیگه Base میسازم... -البته بیشتر با teran بازی میکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)