تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 88 اولاول ... 165662636465666768697076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 878

نام تاپيک: StarCraft II: Wings of Liberty

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

دوستان این عکس رو الان گرفتم اصلا هیچ مپی نیست برای انتخاب !
    باید خودت نقشه بسازی....من الان ساختم دارم بازی میکنم

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دیگه نمیشه عزیز...
    مگه همون موقع که میخواستی وارد سیاره chare بشی بهت نگفت که دیگه نمیتونی برگردی...

آقا از نظر من که این بازی فقط میشه روی campaign اون حساب کرد...
    multiplayer بازی که هیچ چیزی برای گفتن نداره...
    و از همه مهمتر اینکه این توی play VS AI بازی خیلی ضعیف هستش...-شما فقط کافیه که یک ساعت مقابل AI با هر Difficulty که هست دووم بیارید بعد از اون تمام Mineral توی اون Map تمام میشه و AI میشه یه بره بدون چوپون که مثل آب خوردن Defeat میشه... همین قضیه در مورد Multiplayer هم صدق میکنه که واقعا یک افتضاح کامل میشه

شما بیاین این بازی رو با C&C 3 مقایسه کنید که Tibrium تمام شدنی نبود و همینطور خودبه خود ساخته میشد و از نظر روال بازی توی skirmish ها شما انواع تاکتیکهای مختلف رو انجام میدادید ولی توی این بازی تمام کاری که انجام میدید همیشه تکراری هستش وبیشتر عین یک بازی role play میشه تا بازی استراتجیک...
    من نمیدونم چرا به Multiplayer این بازی اینقدر نمره بالا دادن...
    بخش مالتی پلیر بازی یکی از بهترین مالتی هاییه که تو عمرم بازی کردم ! و هر روزم دارم بازی می کنم چون فوق العاده معتاد کننده است
    AI رو ولش کن باو
    اسم مالتی پلیر میاری و بعد میگی AI ؟
    اصلا قبل از این که مینرالت تموم بشه باید بری جاهای دیگه Base بسازی نه اینکه فقط به همونجا بسنده کنی
    احتمالا چون هنوز دستت راه نیفتاده و سرعتت در حد بازی نیست میگی مالتیش جالب نیس
    پیشنهاد می کنم این دو تا ریپلی رو ببینی ، اولی که الان خیلی سر و صدا کرده و به عنوان Epic ترین بازی شناخته شده
    بازی دوم هم که بازی منو و یکی از رفقا است بازی رو با ناامیدی شروع کردیم ولی خیلی باحال بردیم :دي

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

3. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این عکسی که دوستمون گذاشتند واقعیه یا با فتوشاپ زنگش دستکاری شده؟
    کد:
    آخه خیلی خوش رنگ و قشنگه
    من روی آخرین تنظیمات بازی میکنم ولی هیچ شباهتی به این عکس نداره
    اسکرین شاتهای دیگه ای هم که از بازی دیدم اصلا شبیه این نیستند
    این شات تقبلی نیست. یکی از اولین شات های بازیه, مربوط به نسخه آلفا / پیش آلفا که تو جریان BlizzCon 2008 نمایش داده شد.

دوستان یه سوال:
    تو بازی نمیشه هیرو داشت؟ من فقط یه مرحله هیرو داشتم بقیه مراحل نمیشه داشت یا یه ساختمونی مثل وارکرافت هست که هیرو میسازه چجورریاس؟
    خیر. امکان ساخت Hero وجود نداره.

یعنی باید از اول برم؟؟؟؟؟
    از چند سیو عقب تر می تونین اگه پاکشون نکرده باشین.

دوستان قسمت اسکریمشش یه سری از یونیت های چمپینو نداره درسته ؟ یا من نمی تونم بیارمشون .
    درسته. تو قسمت کمپین تعدادی نیروی مهمون وجود داشت که نیروهای دو بازی قبلی بودن.
    لیست کامل نیرو ها در بخش چند نفره رو از آدرس زیر می تونین بینین:
    کد:

خود من در حالت Hard بازی رو شروع کردم و لذتش هم به همین بود!
    مرحله آخرش خوب پدری درآورد از من... وجود مرحله مخفی هم بسیار جالب بود.

5. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

بخش مالتی پلیر بازی یکی از بهترین مالتی هاییه که تو عمرم بازی کردم ! و هر روزم دارم بازی می کنم چون فوق العاده معتاد کننده است
    AI رو ولش کن باو
    اسم مالتی پلیر میاری و بعد میگی AI ؟
    اصلا قبل از این که مینرالت تموم بشه باید بری جاهای دیگه Base بسازی نه اینکه فقط به همونجا بسنده کنی
    احتمالا چون هنوز دستت راه نیفتاده و سرعتت در حد بازی نیست میگی مالتیش جالب نیس
    پیشنهاد می کنم این دو تا ریپلی رو ببینی ، اولی که الان خیلی سر و صدا کرده و به عنوان Epic ترین بازی شناخته شده
    بازی دوم هم که بازی منو و یکی از رفقا است بازی رو با ناامیدی شروع کردیم ولی خیلی باحال بردیم :دي

کد:
    کد:
    عزیز من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی الان فکر نمیکنم چه AI و چه توی Multiplayer کسی بتونه منو شکست بده...
    اینو جهت اطلاعت گفتم و در مورد اون چیزی که شما گفتید که mineral قبل اونکه تمام بشه برم و base دیگه ای بسازم باید بگم که مشخص شد شما هنوز دستت کنده چون منظور من تمام map بوده... هر map که شما بگی این اتفاق توی حداکثر 40 دقیقه میوفته و اگه تعداد player ها بیشتر بشه که دیگه بدتر....
    واسه شما چند تا از replay های خودم رو میزارم که بری باهاش حال کنی... البته 20-10 صفحه پیش هم چندتا واسه برو بچ گذاشته بودم حالا یه چندتا دیگه واسه شما آپ میکنم...

البته حرف شما درست که نمیشه AI رو با Multiplayer مقایسه کرد ولی در هر صورت تمام کارایی که شما میکنید هیچ فرقی نمیکنه که با AI بازی کنی یا با یک Human بازی کنید....
    Last edited by plsboy; 20-08-2010 at 12:54.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

عزیز من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی الان فکر نمیکنم چه AI و چه توی Multiplayer کسی بتونه منو شکست بده...
    اینو جهت اطلاعت گفتم و در مورد اون چیزی که شما گفتید که mineral قبل اونکه تمام بشه برم و base دیگه ای بسازم باید بگم که مشخص شد شما هنوز دستت کنده چون منظور من تمام map بوده... هر map که شما بگی این اتفاق توی حداکثر 40 دقیقه میوفته و اگه تعداد player ها بیشتر بشه که دیگه بدتر....
    واسه شما چند تا از replay های خودم رو میزارم که بری باهاش حال کنی... البته 20-10 صفحه پیش هم چندتا واسه برو بچ گذاشته بودم حالا یه چندتا دیگه واسه شما آپ میکنم...

البته حرف شما درست که نمیشه AI رو با Multiplayer مقایسه کرد ولی در هر صورت تمام کارایی که شما میکنید هیچ فرقی نمیکنه که با AI بازی کنی یا با یک Human بازی کنید....
    شرمنده ولی زهی خیال باطل
    من که هستم می تونی پاشی بیای بازی کنیم :دي
    بازی بوده 1 ساعت طول کشیده اینطوری که شما میگی نشده ! به هر حال من یه بار بیش تر با AI بازی نکردم چون اصلا حال نمی ده و خیلی مصنوعیه ، بعلاوه ی این که توی همون ریپلی بازی خودمون که 2v2 بود برو ببین باید بتونی expand کنی مثلا همون وسط نقشه ببین ما کلی نیرو خالی کرده بودیم ، بعد هم اینکه کلا چند تا بازی ممکنه مینرال تموم بشه ؟ اصلا این مشکلی در بازی به حساب نمی آد چون تا حالا خود من که باهاش برخورد نکردم ، شما به جای این که بیای یه ایراد درست بگیری از بخش مالتی (که عمرا نتونی ) اومدی به یه همچین چیزی گیر دادی و میگی بخش مالتی چرته !
    هیچ فرقی نمیکنه که با AI بازی کنی یا با یک Human بازی کنید....
    مشکلت همین جاست ، بازی نکردی نمی دونی چقدر فرق داره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان شما چطور مولتی پلیر بازی میکنید به بتل نت وصل میشید یا لن آفلاین هم داره ؟

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

شرمنده ولی زهی خیال باطل
    من که هستم می تونی پاشی بیای بازی کنیم :دي
    بازی بوده 1 ساعت طول کشیده اینطوری که شما میگی نشده ! به هر حال من یه بار بیش تر با AI بازی نکردم چون اصلا حال نمی ده و خیلی مصنوعیه ، بعلاوه ی این که توی همون ریپلی بازی خودمون که 2v2 بود برو ببین باید بتونی expand کنی مثلا همون وسط نقشه ببین ما کلی نیرو خالی کرده بودیم ، بعد هم اینکه کلا چند تا بازی ممکنه مینرال تموم بشه ؟ اصلا این مشکلی در بازی به حساب نمی آد چون تا حالا خود من که باهاش برخورد نکردم ، شما به جای این که بیای یه ایراد درست بگیری از بخش مالتی (که عمرا نتونی ) اومدی به یه همچین چیزی گیر دادی و میگی بخش مالتی چرته !
    مشکلت همین جاست ، بازی نکردی نمی دونی چقدر فرق داره !
    عزیز تو منظور حرف منو نمیگیری و بهت هم برخورده...
    حالا شانس ما این patch جدیده رو update کردیم کرک بازی دیگه کار نمیکنه...
    باید صبر کنیم تا واسش کرک بیاد و بتونم یه 10-8-7 تایی واست replay خوشکل میزاشتم که ببینی بازی چه شکلی انجام بشه که بگیری منظورم از تمام شدن Mineral چیه...
    AI و Human از این نظر فرق نمیکنه که شما ریتم بازیتون هیچ وقت فرق نمیکنه نه اینکه AI با Human فرق نمیکنه...
    در ضمن اگه شما 2 تا Skirmish با AI بازی کنی و نرمال یا easy بازی نکنی-مثلا بیای Insane بازی کنی میفهمی که Multiplayer بازی کردن 90% اوقات خیلی سهل هستش....
    شما یه map 2*2 رو 1 ساعت بازی کردی و mineral تمام نکردی؟؟؟؟؟
    مشخص که هر 30 دقیقه یک بار base جدید میسازی عزیز!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

عزیز تو منظور حرف منو نمیگیری و بهت هم برخورده...
    حالا شانس ما این patch جدیده رو update کردیم کرک بازی دیگه کار نمیکنه...
    باید صبر کنیم تا واسش کرک بیاد و بتونم یه 10-8-7 تایی واست replay خوشکل میزاشتم که ببینی بازی چه شکلی انجام بشه که بگیری منظورم از تمام شدن Mineral چیه...
    AI و Human از این نظر فرق نمیکنه که شما ریتم بازیتون هیچ وقت فرق نمیکنه نه اینکه AI با Human فرق نمیکنه...
    در ضمن اگه شما 2 تا Skirmish با AI بازی کنی و نرمال یا easy بازی نکنی-مثلا بیای Insane بازی کنی میفهمی که Multiplayer بازی کردن 90% اوقات خیلی سهل هستش....
    بحث سر اینه که من دارم از روی آگاهی حرف می زنم و تجربه دارم تو بازی مالتی پلیر
    شما وقتی میای اینطوری درباره ی مالتی پلیر نظر می دی که بازی هم نکردی معلومه به من بر می خوره
    تو همون یه بازی که با AI کردم هم فهمیدم چطوریه و بخاطر همین میگم مصنوعیه ، چون همیشه اون AI یه طوری بازی می کنه و شما هم همیشه یه طور بازی می کنی ولی تو بازی با Human هر کی یه جور بازی می کنه و شما هم مجبوری تو هر بازی یه جور بازی کنی !
    میفهمی که Multiplayer بازی کردن 90% اوقات خیلی سهل هستش....
    منم از این نظرات رو هوا راحت می تونم بدم عزیز جان ، هر موقع بازی کردی و تجربه کردی و دیدی "خیلی سهله" بیا بگو و منم حرفت رو می زارم رو چشمام !

جالبه اصلا شما نگرفتی من چی گفتم ! فک کنم expand نمی دونی یعنی چی

11. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

جالبه اصلا شما نگرفتی من چی گفتم ! فک کنم expand نمی دونی یعنی چی
    شما هر چقدر هم expand بکنید....
    Population cap شما 200 تاست...
    خوب من هم برای استفاده از Mineral جاهای دیگه Base میسازم... -البته بیشتر با teran بازی میکنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان جواب پست 656 منو میدید ممنون ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •