سلام
میشه تو سرور دی
گه اپ کنی
چون من idm
دارم نمیتونم دان کنم ممنون میشم
سلام
میشه تو سرور دی
گه اپ کنی
چون من idm
دارم نمیتونم دان کنم ممنون میشم
مهران جان فایلو گرفتم.اولیو ریختم.دومیم دانلود شد و نصب کردم.سویم نصب کردم.حالا نمیدونم از کجا باید برم تو بازی!!تو مولتی هم رفتم سروری برا بازی نداره.میشه یکم توضیح بدی.اون برنامه دومیه چی بود؟![]()
بابا این بازی اصلا اون جوری که تبلیغ میکردن نبود ودر حقیقت من با کد 2از همه بیشتر حال میکنم
البته شاید هم به این خاطر این طوری فکر میکنم که چون گرافیک بالایی لازم داره سیستمم خوب جواب نمیداد
البته داستان بازی اصلا به کد 2 نمیرسه(البته به نظر من)
....نم می سوزه که 6 ماه منتظر این بازی بودم![]()
man in bazio ba graphice HIGH bazi kardam, kheili bahal bod
to 2 ruz ta akharesh raftam![]()
دوست عزیز معلومه !بابا این بازی اصلا اون جوری که تبلیغ میکردن نبود ودر حقیقت من با کد 2از همه بیشتر حال میکنم
البته شاید هم به این خاطر این طوری فکر میکنم که چون گرافیک بالایی لازم داره سیستمم خوب جواب نمیداد
البته داستان بازی اصلا به کد 2 نمیرسه(البته به نظر من)
....نم می سوزه که 6 ماه منتظر این بازی بودم
شما برو این سایت :
بعد توی سرچ اینو بنویس :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call Of Duty 4
بعد یه عالمه واست پیدا میکنه .
بعد فیلم هاشو نگاه کن . با کنسول بازی کردند . اون موقع گرافیک واقعی بازی رو میبینی !
اولین نفری هستی که داری در مورد این بازی اینطوری نظر میدی !!!!
درخواست راهنمایی درباره بازی call of duty
توی مرحله اول (اول شروع بازی) اونجا که میره داخل اتاقها اسلحه ها روبر میداره از روی میز و تیراندازی تمرین میکنه نارنجک ها رو چیکار باید بکنه ؟ من هر چی میندازم توی اون خرابه باز درهای بعدی باز نمیشه تا برم سراغ بعدی ...... چه کنم ؟ مرسی
سمت چپ يه در هست بايد خارج بشي
اون بالا چي نوشته ننوشته بايد چي كار كني؟
من بر خلاف شما فکر میکنم داستان تو این شماره واقعا قوی و کامل بود .
کاملا شبیه یک فیلم سینمایی .
مثلا همون قضیه زاخایف که ما تو خاطرات فرماندهمون میریم و با اسنایپ میکشیمش اما بعدا متوجه زنده بودن او میشویم که از قرار تیر به دستش خورده و هنوز زندست !
کاملا موافقم داستان بسیار استخوان دار و پرمایه بود!
دوستان راهنمايي كنند هليكوپتر دشمن رو با موشك استينگر چطوري بزنم ؟ ميگه بايد رو هدف قفل بشه و هليكوپتر يه لحظه هم يه جا نمي مونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)