من مموری های اسپید 4 گیگو اگه اصل باشه 60تومان ازشما میخرم فقط یه عکس ازش باید بزاری ببینم ردیفه (اگه اصل بود حتما میخرم) 10 تومن هم اضافه برای پول عکست.
من مموری های اسپید 4 گیگو اگه اصل باشه 60تومان ازشما میخرم فقط یه عکس ازش باید بزاری ببینم ردیفه (اگه اصل بود حتما میخرم) 10 تومن هم اضافه برای پول عکست.
راستی رفتم پستهارو خوندم (بادقت) شما یه جا نوشتی مموری گرفتم 50 تومان های اسپید های اسپید ولی چندتا پست بعدش گفتی فردار دیگه به دستم میرسه . یعنی چی ما که نفهمیدیم حتما میخواهی بگی 2تا مموری دارم.
Last edited by rassool; 14-07-2007 at 16:24.
یه سوال دارم در مورد ماشین حساب چجوری اصلا باید باهاش کار کرد وقتی که وارد میشی یه پیغامی داده که با هیچ دگمه ای نمیره. پیغامشم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.یه سوال دیگه هم اینکه اونجایی که شارژر پی اس پی بهش وصل میشه اون پایینش چیه وبه چه دردی میخوره ایا چیزی بهش وصل میشه؟
دوست عزیز در مورد سوال اول اینکه این ماشین حساب بدرد نمیخوره من یه ماشین حساب توپ دارم اگه پیدا کردم برات آپ میکنم.
دوم اینکه اون قسمت هم برای نوع دیگر شارژر هست که معمولا روی استند ها وجود دارد.
![]()
دستت درد نکنه رفیق![]()
آخرين قيمت و پايين ترين قيمت value pack در پشت شهرداري چقدر است؟ در ضمن قيمت مموري هم چقدره؟
خوب دوستان دیگه فکر کنم همتون از خبر نوع جدید psp مطلع شده اید
امروز می خوام چند تا عکس از این مدل جدید بزارم
![]()
دستت ندرده خيلی عکس ها باحال بود.
عزيز من فروشنده نيستم فقط خواستم بهت بگم که حسابی دارن تو پاچت ميکنن. حوصله درده سر هم ندارم
رسول جان زياد به این حرفا فکر نکن چون تجربه ثابت کرده که تو به هيچ جا نميرسی. گفتم مموری 4 گيگی سفارش دادم که فردا به دستم ميرسه که رسيد. 50 تومان هم پولشو دادم.ماله سونی هم هست.های اسپيده های اسپيد.بعدشم شايد پولام اضافی کرده دوست دارم دوتا 4 گيگ بخرم مشکلی داری بگو.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)