انسان هر اندازه تیزهوش باشد آخر روزی طعمه دیگران می شود .
شکست
انسان هر اندازه تیزهوش باشد آخر روزی طعمه دیگران می شود .
شکست
دیوانه کننده است آدم کاری رو بکنه که نخواسته باشه ، و بعد هم نتونه بفهمه چرا اون کار را کرده ......
شکست
آیا وقتی همه چیز به پایان می رسد ، تنها نباید به معجزه دل خوش کرد ؟
شکست
از کتاب مکتوب اثر پائولو کوئلیو
..............................
ای سالک یکی یکی قدم به قدم .راهی نیست .راه با پیمودن پدید می آید .با پیمودن است که راه را می سازی و اگر واپس بنگری هر آنچه می بینی تنها رد گام هایی است که روزی پاهایت آنها را پیموده است.
ای سالک راهی نیست.راه با پیمودن پدید می آید .
از کتاب مکتوب اثر پائولو کوئلیو
.........................
درخت هر چه پر بارتر شاخه هایش افتاده تر .خردمندترین شما فروتن ترین شماست.
اگر درخت هیچ باری نداشته باشد شاخه هایش مغرور و سرافرازند .
این عکس را چند هفته قبل از مرگ او گرفته اند و ای کاش من آن را نداشتم اما حالا که دارم نمی توانم آن را دور بیندازم و حتی نمی توانم از نگاه کردن مکرر به آن خودداری کنم .
دختر پرتقالی
آخرین چیزی که انسان محکم نگه می دارد اغلب دست کسی است .
دختر پرتقالی
از دست دادن چیزی که دوستش داریم بسیار سخت تر از نداشتن آن از ابتدای امر است .
دختر پرتقالی
زندگی بخت آزمایی عظیمی است که در آن فقط شماره های برنده را می توان دید .
دختر پرتقالی
دوره ی نوجوانی ام در نیوپورت بیج با درجه های "رنگ برنزه" آشنا شدم.فرق بین برنزه ی عمیق٬ برنزه ی پریده٬برنزه ی برنزی رنگ٬و برنزه ی تازه را یاد گرفتم.هیچ کس دوست ندارد با "برنزه ی کارگری"دیده شود٬همان نوعی که خط تی شرت و شلوار کوتاه روی بدن مشخص است.از آن بدتر "سوخته ی قلابی"است٬همان که توی اتاقک برنزه شدن ایجاد می شود.با کلاس تر از همه ٬برنزه ی موج سواری است٬همراه موی رنگ پریده از آفتاب.
دوره ی بچگی ام در ایران٬به حای برف و آدم های برنزه٬دور و برم پر بود از فامیل.تعجبی ندارد که زبان فارسی نسبت به انگلیسی کلمات دقیق تر و بیشتری برای نسبت های فامیلی دارد.برادران پدر"عمو" هستند.برادر مادر "دایی"است.شوهرهای خاله و عمه هم "شوهر خاله"و"شوهر عمه"هستندتوی انگلیسی همه ی این مرد ها یکسان نامیده می شوند٬همین طور بچه هایشان...
عطر سنبل،عطر کاج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)