تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 222 اولاول ... 165662636465666768697076116166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

منصوری جان با سیستم ذغالی که میگی چطوری این همه امکانات اضافه کردی؟ اینا نیاز به 3dmax داره. کامپیوتری که 3Dmax رو اجرا می کنه راحت با این برنامه های عکس گرفتن از بازی می تونه کار کنه.

در ضمن مشکل اون ارور هم با آپدیتی که گفتی حل شد منتهی یک ایراد مسخره دیگه پیدا کرد تا میرم تو بازی اولین چیزی رو که می سازم میگه you are victories !!!! یعنی چی؟؟؟؟
    اگه بد و نید با چه مشقتی کار کردم همچی تعطیل با کلی دستکاری رو سیستم و بعد به سر عت بسیار پا ئین .
    البته من کار ت گرا فیکم ضعیفه بقیه امکانات بد نیست
    Last edited by ufo-alien; 18-09-2009 at 14:39.

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

general sorena جون . اين مشكل قديميه منه با generals zero hour
    البته يه فرق هايي با مال تو داره ...1- مال من مينويسه you are defeated!!!!!!!!!!!!(شما شكست خورديد) ...مال تو you are victories ! (شما پيروز شديد)............در ضمن تو مال من اگه هيچي هم نسازيم بعد يه مدت همه چيمون منفجر ميشه و ...you are defeated! تو هم ...1- رپليشو نگاه كن شايد اين اتفاق براي دشمنت مي افته (اتفاقي كه برا من ميفته...) 2- يه بار هيچي نساز ببين باز اينجوريه...؟
    من هم قبلا این مشکل رو داشتم. تنها راه حلش اینه که بری توی تاریخ ویندوزت و اون رو بکنی 2009 . اگه درست شد نظر بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

اقا منصوری صدای ایرانی برای جنرال 2 نداری . اون قبلی که گذاشتی کار نکرد .یه سوال دیگه هم دارم من contra 007 رو دانلود کردم ولی بلد نیستم بریزم چون با بقیه cobtra ها فرق فوکوله . اگه redme رو هم خواستی بزارم ولی توش هیچی ننوشته در مورد instal
    Last edited by hshak2006; 18-09-2009 at 16:28.

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

یه شرکت فارسیش کرده ولی واقعا خیلی چرت شده من خریدم وقتی دیدم انقدر چرته بردم پس دادم.
    به نظر من اینطوری فایده نداره که یه نفر کار کنه بقیه بشینن نگاه کنن .
    یه چند تا پیشنهاد:
    1 _ آقا منصوری کار رو تموم کنه حالا هر وقت تموم شد . بعد پک رو برای هممون پست کنه با هر صدا (اینگلیسی یا فارسی ) غیر اورجینال بعد هم پولش رو بگیره .

2_ اگه آقا منصوری قبول کنه سال دیگه تو تابستون همه با هم تو یه استدیو قرار بزاریم صدا هاش رو ترجمه و دوبله کنیم . و بعد از پایان کار با قیمتی که اقا منصوری راضی باشه بفروشیمش به یه شرکت تا اون رو اورجینال تو بازار عرضش کنه . تا همه ارزش کار رو بفهمند.
    اگر هم اون هایی که میتونند وسط سال تحصیلی این کار رو بکنند . بسم ا... .و اگر نه صبر میکنیم.

حالا اون هایی که موا فقند دستشون بالا .
    ببخشید آقا منصوری نگفتید worldbuilder این پک کار میکنه یانه .؟؟؟؟؟

اون پچی هم که گفتم آلمان.ژاپن.آیتالیا و کشور هایی که تو جنگ جهانی درم بودن فقط نمیدونم چه جوری آپلودش کنم . هجمش هم 22 مگ هستش.

اون دیویدی هم که گفتم کار خودمه, هنوز کارش کاملا تموم نشده .

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

یه شرکت فارسیش کرده ولی واقعا خیلی چرت شده من خریدم وقتی دیدم انقدر چرته بردم پس دادم.
    به نظر من اینطوری فایده نداره که یه نفر کار کنه بقیه بشینن نگاه کنن .
    یه چند تا پیشنهاد:
    1 _ آقا منصوری کار رو تموم کنه حالا هر وقت تموم شد . بعد پک رو برای هممون پست کنه با هر صدا (اینگلیسی یا فارسی ) غیر اورجینال بعد هم پولش رو بگیره .

2_ اگه آقا منصوری قبول کنه سال دیگه تو تابستون همه با هم تو یه استدیو قرار بزاریم صدا هاش رو ترجمه و دوبله کنیم . و بعد از پایان کار با قیمتی که اقا منصوری راضی باشه بفروشیمش به یه شرکت تا اون رو اورجینال تو بازار عرضش کنه . تا همه ارزش کار رو بفهمند.
    اگر هم اون هایی که میتونند وسط سال تحصیلی این کار رو بکنند . بسم ا... .و اگر نه صبر میکنیم.

حالا اون هایی که موا فقند دستشون بالا .
    ببخشید آقا منصوری نگفتید worldbuilder این پک کار میکنه یانه .؟؟؟؟؟

اون پچی هم که گفتم آلمان.ژاپن.آیتالیا و کشور هایی که تو جنگ جهانی درم بودن فقط نمیدونم چه جوری آپلودش کنم . هجمش هم 22 مگ هستش.

اون دیویدی هم که گفتم کار خودمه, هنوز کارش کاملا تموم نشده .
    نه کار نکرد ارور می ده
    تمام این کار هارو من می کنم صبر کنید .....
    مد مورد نظر رو در یک پوشه قر ار بده بعد زیپ کن وبهد با راپید شیر آپلود کن ...
    راستی بابت را هنمائیتبر ای عکس گر فتن متشکرم
    اقا منصوری صدای ایرانی برای جنرال 2 نداری . اون قبلی که گذاشتی کار نکرد .یه سوال دیگه هم دارم من contra 007 رو دانلود کردم ولی بلد نیستم بریزم چون با بقیه cobtra ها فرق فوکوله . اگه redme رو هم خواستی بزارم ولی توش هیچی ننوشته در مورد instal
    بر ای صدا صبر کنید به محض خلو ت شدن سر م آپلود می کنم
    همه او نهای رو که دانلود کردی کپی کن در قسمتی که بازی رو نصب کردیاین هم تصویر ی از دانلود contra 007

================================================== =========
    ================================================== ========
    این هم رو باتهای فداکار ایر ان و سر باز هاش که با همه ژنر ال ها فر ق می کنه

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

روبات فداکار دیگه چیه؟!
    راستی جناب منصوری f14 توی پک جنگ سوریه و اسرائیل هستش

داره خودمونی میشه ali121314's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو کره ی زمین

پيش فرض

این عکس رو که دیدم یه ایده به ذهنم رسید
    آقا منصوری میتونی کاری بکنی که سرباز ها خوابیده برن
    از این کار میتونیم استفاده کنیم تا سرباز ها کمتر آسیب ببینند.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

من مود crazy mod رو ریختم و حالا وقتی میرم تو بازی این ارور رو میده .تورو خدا کمک کنید خیلی واجبه

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من مود crazy mod رو ریختم و حالا وقتی میرم تو بازی این ارور رو میده .تورو خدا کمک کنید خیلی واجبه
    ببین دوست عزیز مشکل 2 تاست یا از مودهای قبلی چیزی مونده که باید همه مودهای قبلی رو پاک کنی حتی یک فایل یک کیلوبایتی باعث میشه بازی اجرا نشه. اگه هم مثل بنده کل بازی رو پاک کردید ولی درست نشد حتما ایراد از ورژن بازیه. باید به ورژن 1.04 آپدیت کنی. منم همین سوال رو 2 صفحه پیش پرسیدم که با آپدیت درست شد برای آپدیت هم کافیه فایلش رو دانلود کنی که حجمش هم زیاد نیست. لینک دانلودش هم تو گوگل پر هست یه سرچ کوچیک کنی از صدها سرور پیدا می کنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

ببین دوست عزیز مشکل 2 تاست یا از مودهای قبلی چیزی مونده که باید همه مودهای قبلی رو پاک کنی حتی یک فایل یک کیلوبایتی باعث میشه بازی اجرا نشه. اگه هم مثل بنده کل بازی رو پاک کردید ولی درست نشد حتما ایراد از ورژن بازیه. باید به ورژن 1.04 آپدیت کنی. منم همین سوال رو 2 صفحه پیش پرسیدم که با آپدیت درست شد برای آپدیت هم کافیه فایلش رو دانلود کنی که حجمش هم زیاد نیست. لینک دانلودش هم تو گوگل پر هست یه سرچ کوچیک کنی از صدها سرور پیدا می کنی.
    من پچ رو از اینترنت گرفتم حجمش تقریبا 18 مگ بود. ولی وقتی میریزمش یه هم چین اروری میده . رو بازی هم هیچ پچی نصب نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •