تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 66 از 131 اولاول ... 165662636465666768697076116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 651 به 660 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خداحافظ گاری کوپر

رومن گاری
    سروش حبیبی

لنی پسری است که از پایبندی گریخته . شعار او ازادی از هر گونه تعلقی است . او اسکی بازیست که به ارتفاع ها می رود تا از قید تعلقات و مسائل پوچ روزمره جدا شود . اما در یکی از مسافرت هایش به شهر عاشق دختری می شود و تمام اصول زندگیش زیر و رو می شود .
    شاید به نظرتون یک داستان ابکی بیاد اما اصلا این طوری نیست . فرو پاشی یک اعتقاد قوی را نشون می ده و اینکه بخواهید یا نخواهید عشق یک روزی سراغتون می یاد و به قول خود کتاب ادم همیشه که نمی تونه زندگی کنه گاهی هم باید تسلیم بشه . نمی دونم هر جور برید هر چه قدر قوی به خلوت و اعتقادات خودتون پناه ببرید جامعه انسانی و عاداتش اخر یک جا غافلگیرتون می کنه .
    یک پایان رمانس و خشوگل هم داشت از اون پایان هایی که من خیلی دوست دارم . از بقیه کتاب های رومن گاری هم که خونده بودم گرم تر و صمیمی تر بود . من که خوشم اومد کتاب قشنگی بود .

رومن گاری هم از اون نویسنده هایی بود که اخر و عاقبتش به خودکشی رسیده

2. 6 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دلهره هستی

آلبر کامو
    محمد تقی غیاثی

ابتدا یک شرحی براندیشه و زندگی کامو وتفسیر کتاب های اون هست بعد هم قسمت هایی از کتاب های اون و نهایتا اخرین مصاحبه های کامو .
    من که اصلا خوشم نیومد . قسمت اولش که راجع به کامو بود جالب بود البته ، اما قسمت هایی که از کتاباش انتخاب شده بود حالت داستان نداشت متن های فلسفیش بود که منم دوست نداشتم و به نظرم بهتره ادم خود کتاب را بخونه تا تکه تکه شده اش را توی یک کتاب دیگه . به نظر می یومد کتاب سیزیف باید جالب باشه .
    در هر صورت نمی دونستم کتاب اینجوریه وگرنه طرفش نمی رفتم

کامو کسی بوده که به جنبه قدسی اعتقاد داشته اما به اخرت نه و جز ستایش کنندگان زندگی بوده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سقوط

آلبر کامو
    شورانگیز فرخ

تمام داستان صحبت های ژان باتیست کلامانس با مخاطبی است که هیچ صحبتی از او را در داستان نقل نمی کنند . کلامانس زمانی وکیل بوده انسانی خوشبخت ، محبوب و راضی از خویشتن و عملکرد خود . تا اینکه شبی فریاد زنی را می شنود که خود را به درون رود می اندازد و او توجهی به این موضوع نمی کند و از اینجاست که سقوط او مرحله به مرحله اغاز می شود . البته در حقیقت بیان می کند که همه ما انسان ها مدتهاست که سقوط کرده ایم این موضوع فقط باعث می شود کلامانس سقوط ها و دورویی های خود را به یاد اورد مثلا ژان باتیست به یاد می آورد زمانی که نا بینایان را از خیابان رد می کرد برای انها کلاهش را از سر بر می داشته و از خود می پرسد ایا این عمل خیرخواهانه برای آنها بوده یا خودنمایی ؟

خیلی کتاب زیبایی و توی کتاب های کامو به نظر من از بقیه اش عمیق تر بود . چون اصلا داستان یک انسان با روحیات خاص نبود داستان همه انسان ها بود داستان دو رویی زمانه ما و رنجی که برای انسان شدن باید کشید

5. 2 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیشب مهتاب عروسی کرد (مجموعه داستان)
    شهرام شفیعی
    نقاشی فرشید شفیعی
    انتشارات سروش.

این کتاب از 6 داستان کوتاه تشکیل شده که یه زمانی در مجله ی کیهان بچه ها چاپ می شده ...

باید بگم هر 6 داستان واقعا فوق العاده و قشنگ بودند...همشون موضوع های نو و جذابی داشتن و نثرشون هم اکثرا عالی بود ...چون داستان ها ایرانی هم بودند آدم خیلی خوب باهاشون ارتباط برقرار می کرد ...هر داستان هم یه نقاشی داشت که نقاشی ها هم قشنگ بودند...

خلاصه این که به همه توصیه می کنم که این کتاب رو بخرن و بخونن چون هم داستان های قشنگی داره و هم کوتاه هستند و اصلا خوندنشون زمان نمی بره ، در ضمن فکر می کنم با این که داستان ها ساده بودن ولی همه ی سنین ازشون خوشون بیاد...

عنوان داستان ها :

1 . دارم می لرزم
    2. پیاده رو
    3. چراق قوه
    4. مردی که می خندد
    5. دیشب مهتاب عروسی کرد
    6. ماه من ، گربه ی من ، پلیس من

7. 3 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شهرام شفیعی
    نقاشی فرشید شفیعی
    انتشارات سروش.

این کتاب از 6 داستان کوتاه تشکیل شده که یه زمانی در مجله ی کیهان بچه ها چاپ می شده ...

باید بگم هر 6 داستان واقعا فوق العاده و قشنگ بودند...همشون موضوع های نو و جذابی داشتن و نثرشون هم اکثرا عالی بود ...چون داستان ها ایرانی هم بودند آدم خیلی خوب باهاشون ارتباط برقرار می کرد ...هر داستان هم یه نقاشی داشت که نقاشی ها هم قشنگ بودند...

خلاصه این که به همه توصیه می کنم که این کتاب رو بخرن و بخونن چون هم داستان های قشنگی داره و هم کوتاه هستند و اصلا خوندنشون زمان نمی بره ، در ضمن فکر می کنم با این که داستان ها ساده بودن ولی همه ی سنین ازشون خوشون بیاد...

عنوان داستان ها :

1 . دارم می لرزم
    2. پیاده رو
    3. چراق قوه
    4. مردی که می خندد
    5. دیشب مهتاب عروسی کرد

وای مرسی خوبه نوشتی که توی کیهان بچه ها بوده عنوان پست را که خوندم یک عالمه وقت داشتم فکر می کردم کجا داستان دیشب مهتاب عروسی کرد را خوندم

یک عالمه یاد اون روزها افتادم به صورت مرتب کیهان بچه ها و سروش را می خوندم

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

قصه های بابام

ارسکین کالدول

ترجمه :احمد شاملو

بابا جانم این کارو کرد . بابا جانم اینو گفت. بابا جانم...

وقتی ویلیام از پدرش صحبت میکنه بابا جانم از دهنش نمی افته! هر چقدر تو قصه های کتاب پیش می روی این اعتقاد و پرستش ویلیام را نسبت به پدر ش بیشتر حس میکنی ! ویلیام به تمام معنی پیرو خط پدرش هست آنهم چه پدری!ولگرد ، بد مست ،بی مسئولیت و ضعیف و در عین حال حقه باز ! به همه ءکمالاتش زنبارگی رو هم اضافه کنید! آنهم به دور از چشم مادر ویلیام.
    ویلیام حس تشخیص خوب و بد را نداره و به همین دلیل همهء اعمال پدرش رو بدون هیچ جور قضاوتی تحویل خواننده میده. شاید هم فقط به خاطر اینکه بابا جانم پدرش هست مشکلی با کارهاش نداره به قول مادرش : «قیافهء نحستو عوض کن ویلیام ! گاهی برام یقین میشه که تو هم تخم و ترکهء باباتی»

این کتاب را به خاطر ترجمه شاملو هم که شده باید خوند. با اون الفاظ کوچه و بازاری فوق العاده ش...!
    Last edited by arte; 23-09-2008 at 23:14.

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض

محاکمه - فرانتز کافکا

یوزف کا. روزی از خواب بیدار میشه و می بینه که از سوی دادگاه متهم شده در حالی که به شدت مصره که جرمی مرتکب نشده ولی به هر حال متهمه...
    یوزف کا. در "محاکمه" شخصیتی است لجوج ، یک دنده ، تنها و فردی است که به سخن همه گوش می دهد اما آنها را نادیده می گیرد و نسبت به همه بد بین است که شاید دید خود کافکا باشد به دنیایی که در آن زندگی می کند و مردمی که با آنها ارتباط دارد. او از سوی دادگاه متهم شده اما تا پایان هم مشخص نمی شود که به چه جرمی؟ و با کارهایی که می کند فقط شرایط را پیچیده تر می کند. با یوزف کا. نمی توان همزاد پنداری کرد چون به هیچ وجه شخصیت دوست داشتنی نیست و فقط باید با او و سرنوشتش همراه شد تا ببینیم در پایان سرنوشت او چه می شود آن هم در دادگاهی که با همه ی دادگاه هایی که تا کنون از آنها شنیده ایم و دیده ایم تفاوت دارد و به شدت ترسناک است و تاکنون کسی از آن رهایی نیافته و همه ی متهمان همیشه در مذان اتهام باقی مانده اند و این چیزی است که باعث میشه به طور ناخودآگاه به سوی یوزف کا. کشیده بشیم و نسبت به اون حس ترحم پیدا کنیم تا پایان داستان همراه اش باقی بمانیم.

11. 3 کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

شهرام شفیعی
    نقاشی فرشید شفیعی
    انتشارات سروش.

عنوان داستان ها :

1 . دارم می لرزم
    2. پیاده رو
    3. چراق قوه
    4. مردی که می خندد
    5. دیشب مهتاب عروسی کرد
    وااااای
    مرسی

یکی از کتاب هایی که خیلی دوستش دارم
    یادمه از نمایشگاه کتاب مدرسه مون گرفته بودمش

هنوز هم کتابش تو کتابخونه ام هست

پیاده رو و دیشب مهتاب عروسی کرد رو هم بیشتر از همه دوست می دارم

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وااااای
    مرسی

یکی از کتاب هایی که خیلی دوستش دارم
    یادمه از نمایشگاه کتاب مدرسه مون گرفته بودمش

هنوز هم کتابش تو کتابخونه ام هست

پیاده رو و دیشب مهتاب عروسی کرد رو هم بیشتر از همه دوست می دارم
    من مردی که می خندد رو خیلی دوست دارم واقعا قشنگ بود.....دیشب مهتاب عروسی کرد هم جالب بود....اصلا کلا همه ی داستاناش محشر بود.....

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

محاکمه - فرانتز کافکا

یوزف کا. روزی از خواب بیدار میشه و می بینه که از سوی دادگاه متهم شده در حالی که به شدت مصره که جرمی مرتکب نشده ولی به هر حال متهمه...
    یوزف کا. در "محاکمه" شخصیتی است لجوج ، یک دنده ، تنها و فردی است که به سخن همه گوش می دهد اما آنها را نادیده می گیرد و نسبت به همه بد بین است که شاید دید خود کافکا باشد به دنیایی که در آن زندگی می کند و مردمی که با آنها ارتباط دارد. او از سوی دادگاه متهم شده اما تا پایان هم مشخص نمی شود که به چه جرمی؟ و با کارهایی که می کند فقط شرایط را پیچیده تر می کند. با یوزف کا. نمی توان همزاد پنداری کرد چون به هیچ وجه شخصیت دوست داشتنی نیست و فقط باید با او و سرنوشتش همراه شد تا ببینیم در پایان سرنوشت او چه می شود آن هم در دادگاهی که با همه ی دادگاه هایی که تا کنون از آنها شنیده ایم و دیده ایم تفاوت دارد و به شدت ترسناک است و تاکنون کسی از آن رهایی نیافته و همه ی متهمان همیشه در مذان اتهام باقی مانده اند و این چیزی است که باعث میشه به طور ناخودآگاه به سوی یوزف کا. کشیده بشیم و نسبت به اون حس ترحم پیدا کنیم تا پایان داستان همراه اش باقی بمانیم.
    محاکمه

فرانتس کافکا
    حسینقلی جواهرچی

منم تازه امروز این کتاب را تمام کردم . موضوع داستان را که علی اقا زحمت کشیدند و گفتن

خیلی کتاب عجیبی بود . هنوز احساس گیجی و اضطراب می کنم . تمام مدت توی یک فضای پوچ و تهی و سیاه گرفتار هستید . همیشه منتظر و همیشه مضطرب .
    اقای کا... دستگیر شده معلوم نیست به چه جرمی و بعد از مدتی اصلا مساله چرا از بین می ره و دقیقا همین چیزی که اشاره شده ، اقای کا.... انسان اعصاب خردکنی هم هست توی اون فضای تیره و بی هدف با کارای نابهنجارش اوضاع را پیچیده تر می کنه . تصویر سیاهی را از دنیا ارائه می کنه یک دنیا پوچ . اما خیلی داستان سنگین و سمبلیکی بود من خیلی جاهاشو متوجه نمی شدم هدفش چی بوده دقیقا....
    خیلی کتاب قشنگی بود

یک چیز جالبی در مورد کافکا
    مجاری در کتاب رئاليسم خود پس ار تعريف و تمجيد فراوان از رئاليسم گورکی انتقاد شديدی به کافکا می کند که آثار اين نويسنده بازتاب شرائط جامعه و رئاليستی نیستند. پس از دستگيری لوکاچ در سال ۱۹۵۶ در مجارستان و زندانی شدن او فيلسوف آلمانی آدورنو در کتاب “تئوری های زيبا” خود اشاره ميکند که :
    “سرانجام لوکاچ در زندان می بايست متوجه شده باشد که کافکا يک نويسنده رئاليست است”

15. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •