سلام. من 1.6 رو به همراه پچ و آنتی چیت نصب کردم. حالا آنتی چیت رو باز میکنم و داخل بازی میرم ولی وارد هر سر وری که میشم اون بالا مینویسه warning :cl_flushentity packet و بلافاصله پرت میشم بیرون!!!
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام. من 1.6 رو به همراه پچ و آنتی چیت نصب کردم. حالا آنتی چیت رو باز میکنم و داخل بازی میرم ولی وارد هر سر وری که میشم اون بالا مینویسه warning :cl_flushentity packet و بلافاصله پرت میشم بیرون!!!
Last edited by danial_crazy; 19-07-2010 at 15:41.
راستی اسم کانترم cstrike_full_v.35_(4156 هست که از این لینک دان کردمآنتی چیت هم ورژن 10 هست و پچ هم 23 هست.ویندوز هم 7 64 بیته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا وقتی Ip دادم بهش میره تو بازی ولی تصویر اینجوریه و درست هم نمیشه! اینترنتمم نمیدونم چیه ولی 30 kb در ثانیه دانلود دارم.
سلام اگه میشه هرچی لازمه دانلود کنیم تا بتونیم اینترنتی بازی کنیم رو توی یک پست بگذارین.
من یک 1.6 پرتبل دارم و یک کانتر زیرو و سورسش ولی IP هر سروری رو زدم وارد شد بعد چند ثانیه ارور می داد .
سلام
Cs 1.6 Patch full v 23B
sXe Injected 10.0 Fix 2 Argکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IP سرورهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي يافتن سرور به اين سايت هم ميتونيد بريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود كانتر 1.6 ورژن7 كه براي آنلاين بايد پچ كنيد:
ستاره ها رو ورداريد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان
من هر موقع که منخوام کانتر را انلاین بازی کنم به هر سروری که میخوام وصل بشم
وقتی که ipمیدم اصلا هیچ send وreceived ندارم اینترنت من هم wlan است سرعتش هم تقریبا 256 هست
دوستان واقعا دارم دیونه میشم لطفا کمک کنید![]()
شما از اون لينكي كه دادم خودشو دانلود كن و پچ V29 رو(يا هر پچ ديگه.خودم اينو دارم) دانلود كن و جايي كه بازيو نصب كردي كه معمولا پوشه ي Valve هستش نصبش كن و SXE رو هم كه دوستمون گذاشتن نصب و اجرا كن.وقتي برنامه بازه كانترو باز كن و در قسمت favorite آي پي رو وارد كن.من خودم اين سرور ميرم:
217.219.100.57:47
یک خبر خــــــوب سرور کانتر پارس آنلاین هم راه افتاده !
سایت :آی پی کانتر : 91.99.103.98:27015کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)