دوستان من 1.24e رو دانلود کردم درست شد ! ( همین که تو صفحه قبل گذاشتین )
فقط من تو هر Host میرم دیسکانکت میشه !
دوستان من 1.24e رو دانلود کردم درست شد ! ( همین که تو صفحه قبل گذاشتین )
فقط من تو هر Host میرم دیسکانکت میشه !
1.24e تازه اومده و رومی براش نیست....
بیشتر 1.24B و d بازی میکنن....
بهتره هر 3 تا رو در ورزن سویچر داشته باشی...
فقط فایل های فشرده tft ورزن 1.24d&b را دان کن و ک÷ی کن در داخل نرم افزار اگر ورزن سویچر را داری...
ورژن سوییچر ندارم !
چی هست این ؟!
با سلام خدمت دوستان يه سوال داشتم مي خواستم ببينم كه اين قضيه مولتي كست زدن اگريمگي ترفند خاصي داره يا شانسي هست ؟![]()
آقا شما هم که به این سویچر گیر دادی!!هر ورژن برا سویچر کم کمش 25 مگه و هر کسی توان دانلودشو نداره.
برنامه ای هست برای آپگرید و داون گرید پچ وارکرفت.برنامه خوبیه ولی حجم خودش و پچ هاش زیاده.اگه مثل من دیال آپی هر آپگرید پچیو که داون کردی قبل نصبش از پوشه بازیت یه بکاپ بگیر که اگه به اون ورژن قبلی نیاز داشتی داشته باشیش.
جاویدان باشید
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
[QUOTE=amingh016;4767159]دوتا آل استار خیلی قشنگ تره.
راستی بیش از 100 تا هیرو دیگه نداره ها!! 97 تا هیرو داره.
دوست عزیز نام کاربریت اشتباهه چون اسم اون هیرو اینه:
OgreMagi
بعدشم اون مولتی کست شانسیه و ترفند خاصی نداره.فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که به موقع لول بزنی.
سلام...آقا یکی یه پچ کامل و همه منظوره برا دانلود بذارین...تا دیگه دیگه اینقدر سوال نکنیم......
ممنون
Warcraft 1.24e Version Switcher | Warcraft Version Switcher 1.24e Download:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
If you already have the Warcraft Version Switcher, you can only download 1.24e Patch files. Just place it in WVS folder.
[B]Warcraft 1.24e Patch Zip File for Version Switcher:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTFT 1.24D:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
I hope this Warcraft 1.24e Patch Version Switcher will help you in upgrading to Warcraft 3 TFT 1.24e patch, if you are facing any problems, just shoot a comment![/CODE]
WarCraft Version Switcher 1.24a <-> 1.24b Patch Download Link:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا میشه بک از 1.20 بگیرید:
![]()
Last edited by Amin.P30; 19-03-2010 at 17:48.
برای 100 بار:
hotfile فیلتره.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)