تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 720 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من چه کار کنم؟ با کلی سختی دارم چهار و نیم میلیون جور میکنم تلویزیون بخرم اونم برای پلاسما! و اونم پاناسونیک vt30 که برای 3 سال پیشه اونوقت عکسایی که دوستمون john3 گذاشت پشیمونم کرد چون نسبت به پلاسماهای دیگه خیلی تاریک بود! بررسی vt30 که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش انجام داده بود که خیلی خوب میومد... نمیدونم ...
    شیطونه میگه برم همون ال ای دی سامسونگ سری 7 یا 8 رو بگیرم!
    خب پول کمی نیستش؛ اگه من بودم کمی صبر میکردم و با این پول یه پلاسمای سری 60 پاناسونیک میگرفتم که کیفیت تصویرشون بسیار بهتر از مدلهای 2011 یعنی سری 30 هستش. اگه صبر کنی بالاخره سر و کله ی ST60 و S60 توی بانه پیدا میشه.
    چهار و نیم میلیون پول بابت یه تلویزیون مربوط به 2011 اونم سایز 42 اینچ دادن عاقلانه نیست؛ مدل فوق العاده ی ST60 اگه به بازار بیاد سایز 50 اینچش چیزی حدود 3400 قیمت خواهد داشت! دقت کن 8 اینچ بزرگتر؛ کیفیت تصویر بهتر، امکانات به روز تر، تلویزیون جدیدتر و یک میلیون ارزان تر!!!!
    حود من کاری که انجام دادم با توجه به اینکه الان پلاسماهای سری 60 توی بازار ایران پیدا نمیشه، رفتم یه پلاسمای ارزان قیمت 720p خریدم و به محض اینکه مدلهای سری 60 پاناسونیک وارد بانه بشن اینو 200 تومن زیر قیمت میفروشم و مدل مورد نظرمو خریداری میکنم. 200 تومن ضرر کردن بهتر از اینه که 4.5 میلیون پول بابت محصولی بدم که انقد قدیمی شده که غیر از ایران توی هیچ کجای دنیا نه پیدا میشه نه کسی میخره! حتی پلاسماهای سری 50 هم به زحمت توی اروپا و آمریکا پیدا میشن چه برسه به سری 30 که من نمیدونم ایران چرا تا این حد عقبه و ظاهرا با شتر این اجناس رو میفرستن ایران که دو سال عقب تر از بازارهای جهانیه!

2. 3 کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش شما درست میگی، خودمم بدم نمیاد این کارو بکنم اما خرید کالایی بی گارانتی یکم پرخطره اونم تو این روزگار که کالاها اینقدر بد کیفیت شدن. همکارم 4 ماه پیش w670 سونی خرید هفته پیش ال ای دی یک سوم صفحه اش سوخت. داد نمایندگی همه ی صفحه شو براش عوض کردند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه اینکه vt از st پیشرفته تره. بهتر نیست به جای st60 مدل vt60 بگیری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دیگه اینکه vt از st پیشرفته تره. بهتر نیست به جای st60 مدل vt60 بگیری؟

نه بهتر نیست! در سایز 50 اینچ بیش از 3میلیون اختلاف قیمت دارن! در حالیکه کیفیت تصویرشون تفاوت چندانی با هم نداره و VT60 مقداری بهتره ولی نه در حدی که قیمتش دوبرابر این باشه. با اون سه میلیون اضافه یه سینما خانگی و یه پلی استیشن 3 بخر و حالشو ببر!

6. 2 کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا تا 4 تومن کدوم ال ای دیاش بهترن؟

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

تا 4 تومن فقط میتونی et5 بگیری در سایز47.نمیدونم چرا اس تی 60 رو وارد نمی کنن این ویژه خواران عزیز.st60 اهاو کجاییی هه وووووووووووووووووووووو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    میگم این خرابیهای زیاد پلاسما فقط مربوط به همون سری 30 هست یا سری 60 هم از این مشکلات داره؟؟؟
    و این که st60 کی میاد تو بانه؟؟؟
    و ایا عاقلانس که این تلوزیون رو بدون گارانتی تهیه کرد؟؟؟
    در کل پیشنهاد شما تا 3/5 میلیون چیه؟
    ممنونمیشم راهنماییم کنید

10. این کاربر از matin rz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    میگم این خرابیهای زیاد پلاسما فقط مربوط به همون سری 30 هست یا سری 60 هم از این مشکلات داره؟؟؟
    و این که st60 کی میاد تو بانه؟؟؟
    و ایا عاقلانس که این تلوزیون رو بدون گارانتی تهیه کرد؟؟؟
    در کل پیشنهاد شما تا 3/5 میلیون چیه؟
    ممنونمیشم راهنماییم کنید
    تلویزیون های پاناسونیک در مجموع آمار خرابی پایینی دارن و همیشه قابل اعتماد هستن. تا 3.5 میلیون پیشنهاد من مدل 50ST60 هستش. مدل S60 حدود یک میلیون ارزانتره ولی کیفیت تصویرش کمی پایین تره، تعداد پورت هاش کمتره و سه بعدی هم نیست. احتمالا به زودی بیاد توی بانه ولی با توجه به اینکه پاناسونیک تولید پلاسما رو متوقف کرده اصلا احتمال هم داره که نیاد تو ایران. در مورد تلویزیون بدون گارانتی که خریدش عاقلانه هست یا نه باید بگم از نظر من یک میلیون و خورده ای پول اضافه بابت گارانتی دادن عاقلانه نیست!! اونم برای کالایی که در مجموع حدود 3 درصد آمار خرابی داره

12. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا راه دور میرید تا بانه؟ همین فروشگاههای جمهوریم کالای بی گارانتی بخواین میدن. چند ماه پیش تفاوتشون 600،700 تومن بود

در آغاز فعالیت edmund's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام از دوستان کسی
    WT50 و یا WT60 دیده ؟
    قیمت دارید ؟
    دوستان یکی جواب مارو میده ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •