خب پول کمی نیستش؛ اگه من بودم کمی صبر میکردم و با این پول یه پلاسمای سری 60 پاناسونیک میگرفتم که کیفیت تصویرشون بسیار بهتر از مدلهای 2011 یعنی سری 30 هستش. اگه صبر کنی بالاخره سر و کله ی ST60 و S60 توی بانه پیدا میشه.
چهار و نیم میلیون پول بابت یه تلویزیون مربوط به 2011 اونم سایز 42 اینچ دادن عاقلانه نیست؛ مدل فوق العاده ی ST60 اگه به بازار بیاد سایز 50 اینچش چیزی حدود 3400 قیمت خواهد داشت! دقت کن 8 اینچ بزرگتر؛ کیفیت تصویر بهتر، امکانات به روز تر، تلویزیون جدیدتر و یک میلیون ارزان تر!!!!
حود من کاری که انجام دادم با توجه به اینکه الان پلاسماهای سری 60 توی بازار ایران پیدا نمیشه، رفتم یه پلاسمای ارزان قیمت 720p خریدم و به محض اینکه مدلهای سری 60 پاناسونیک وارد بانه بشن اینو 200 تومن زیر قیمت میفروشم و مدل مورد نظرمو خریداری میکنم. 200 تومن ضرر کردن بهتر از اینه که 4.5 میلیون پول بابت محصولی بدم که انقد قدیمی شده که غیر از ایران توی هیچ کجای دنیا نه پیدا میشه نه کسی میخره! حتی پلاسماهای سری 50 هم به زحمت توی اروپا و آمریکا پیدا میشن چه برسه به سری 30 که من نمیدونم ایران چرا تا این حد عقبه و ظاهرا با شتر این اجناس رو میفرستن ایران که دو سال عقب تر از بازارهای جهانیه!