تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 659 از 686 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تفاوتی از لحاظ سرعت در سیم دیتا و اعتباری وجود داره؟!

این رایتل خیلی مشکوکه! وقتی LTE آمد ایران اون دو اپراتور دیگه گفتند بیایند تعویض سیم به یوسیم و مخصوص LTE اما این رایتل با همان سیم چند سال پیشش هم گفت این همون LTE.

احساس میکنم سرعت 3G را به اسم‌ LTE میده دست مردم حالا یکجا سرعتش بیشتر یکجا کمتر.

نظرات دوستان چیه؟! من مکز سرعت مالتی براش تا ۳ مگابایت میگیرم حالا صبح فردا هم تست کنم اگه خوب بود کلا سوییچ کنم رو این.
    رایتل به خاطر اینکه فقط پروانه بهره برداری انحصاری 3جی داشت از اول سیم کارت یوسیم به بازار داد. بعدا محدوده فرکانسی 4جی خودش رو به همراه اول داد و فعلا به لطف همراه اول به شبکه ۲جی،۴جی هم وصل میشه. البته بعضی نقاط و شهرها خودش دکل ۴جی هم داره

2. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

رایتل به خاطر اینکه فقط پروانه بهره برداری انحصاری 3جی داشت از اول سیم کارت یوسیم به بازار داد. بعدا محدوده فرکانسی 4جی خودش رو به همراه اول داد و فعلا به لطف همراه اول به شبکه ۲جی،۴جی هم وصل میشه. البته بعضی نقاط و شهرها خودش دکل ۴جی هم داره
    بنظر شما تفاوتی در سرعت دیتا و اعتباری هست؟! و اگر سیم قدیمی عوض بشه بهتره؟! یک دیتا سال ۹۶ دارم.

4. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بنظر شما تفاوتی در سرعت دیتا و اعتباری هست؟! و اگر سیم قدیمی عوض بشه بهتره؟! یک دیتا سال ۹۶ دارم.
    نه فرقی نداره. نه احتیاج به عوض کردن سیم کارت در رایتل نیست. با همون بسته بخرید استفاده کنید

6. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نه آقا نه آههههه

والا سرعتش در منزل من ماکز خیلی زور بزنه که معمولا هم نمیزنه 20 مگابیته

نمیدونم چرا همیشه تو مخم رفته این همون 3G هست به اسم LTE میفروشند انصافا ماکز شما ها الان چیه؟

مورد دیگر ای پی استاتیک میخوام زنگ میزنم میگند حضوری فقط میگم مرد حسابی تو این اوضاع و احوال دیگه حضوری چیزی نیست بانک هم الان افتتاح حساب هم شده غیر حضوری.

خلاصه ناخواسته یکم بی شعور تشریف دارند بعد میگند چرا کاهش مشترک هم داریم......

8. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه آقا نه آههههه

والا سرعتش در منزل من ماکز خیلی زور بزنه که معمولا هم نمیزنه 20 مگابیته

نمیدونم چرا همیشه تو مخم رفته این همون 3G هست به اسم LTE میفروشند انصافا ماکز شما ها الان چیه؟

مورد دیگر ای پی استاتیک میخوام زنگ میزنم میگند حضوری فقط میگم مرد حسابی تو این اوضاع و احوال دیگه حضوری چیزی نیست بانک هم الان افتتاح حساب هم شده غیر حضوری.

خلاصه ناخواسته یکم بی شعور تشریف دارند بعد میگند چرا کاهش مشترک هم داریم......
    قرار نیست مخت درگیر باشه اینهمون سرعت واقعی تریجی هست اما میزنه 4gرومینگ یعنی همون سرعت بسته شده هست و دکوری فورجی هست
    برای من 500کیلوبود 2هفته ای میشه انداختمش دور که باطری گوشی رونابود کرد

10. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

قرار نیست مخت درگیر باشه اینهمون سرعت واقعی تریجی هست اما میزنه 4gرومینگ یعنی همون سرعت بسته شده هست و دکوری فورجی هست
    برای من 500کیلوبود 2هفته ای میشه انداختمش دور که باطری گوشی رونابود کرد
    تو مودم هم داغ میشه، بدرد فصل سرما میخوره

12. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام دوستان من یک سیم کارت دیتا رایتل از سال 93 دارم به فورجی وصل میشه ولی فقط به دکل ایرانسل من نمیتوانم به دکل همراه اول وصل بشم ممکنه سیم کارت های دیتا این قابلیت نداشته باشن. منظورم اینه که فقط سیم کارت معمولی رایتل به هردو دکل همراه اول وایرانسل وصل میشه یا خیر میشه راهنمایی کنید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان من یک سیم کارت دیتا رایتل از سال 93 دارم به فورجی وصل میشه ولی فقط به دکل ایرانسل من نمیتوانم به دکل همراه اول وصل بشم ممکنه سیم کارت های دیتا این قابلیت نداشته باشن. منظورم اینه که فقط سیم کارت معمولی رایتل به هردو دکل همراه اول وایرانسل وصل میشه یا خیر میشه راهنمایی کنید؟
    فکر نمی‌کنم این‌طوری باشه. جستجوی دستی بزن و خودت روی شبکه همراه اول بزار. میتونی با پشتیبانی رایتل هم تماس بگیری و مشکلت رو بگی.

15. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

فکر نمی‌کنم این‌طوری باشه. جستجوی دستی بزن و خودت روی شبکه همراه اول بزار. میتونی با پشتیبانی رایتل هم تماس بگیری و مشکلت رو بگی.
    امتحان کردم به همراه اول رجیستر نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

امتحان کردم به همراه اول رجیستر نمیشه
    به پشتیبانی تماس هم گرفتم چیزی نمیدونست خواشا کسانی که سیم کارت دیتا دارن یه تست کنن ببینن وصل میشه یا خیر ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •