رایتل به خاطر اینکه فقط پروانه بهره برداری انحصاری 3جی داشت از اول سیم کارت یوسیم به بازار داد. بعدا محدوده فرکانسی 4جی خودش رو به همراه اول داد و فعلا به لطف همراه اول به شبکه ۲جی،۴جی هم وصل میشه. البته بعضی نقاط و شهرها خودش دکل ۴جی هم داره
رایتل به خاطر اینکه فقط پروانه بهره برداری انحصاری 3جی داشت از اول سیم کارت یوسیم به بازار داد. بعدا محدوده فرکانسی 4جی خودش رو به همراه اول داد و فعلا به لطف همراه اول به شبکه ۲جی،۴جی هم وصل میشه. البته بعضی نقاط و شهرها خودش دکل ۴جی هم داره
بنظر شما تفاوتی در سرعت دیتا و اعتباری هست؟! و اگر سیم قدیمی عوض بشه بهتره؟! یک دیتا سال ۹۶ دارم.
نه فرقی نداره. نه احتیاج به عوض کردن سیم کارت در رایتل نیست. با همون بسته بخرید استفاده کنید
نه آقا نه آههههه
والا سرعتش در منزل من ماکز خیلی زور بزنه که معمولا هم نمیزنه 20 مگابیته
نمیدونم چرا همیشه تو مخم رفته این همون 3G هست به اسم LTE میفروشند انصافا ماکز شما ها الان چیه؟
مورد دیگر ای پی استاتیک میخوام زنگ میزنم میگند حضوری فقط میگم مرد حسابی تو این اوضاع و احوال دیگه حضوری چیزی نیست بانک هم الان افتتاح حساب هم شده غیر حضوری.
خلاصه ناخواسته یکم بی شعور تشریف دارند بعد میگند چرا کاهش مشترک هم داریم......![]()
قرار نیست مخت درگیر باشه اینهمون سرعت واقعی تریجی هست اما میزنه 4gرومینگ یعنی همون سرعت بسته شده هست و دکوری فورجی هست
برای من 500کیلوبود 2هفته ای میشه انداختمش دور که باطری گوشی رونابود کرد
تو مودم هم داغ میشه، بدرد فصل سرما میخوره![]()
سلام دوستان من یک سیم کارت دیتا رایتل از سال 93 دارم به فورجی وصل میشه ولی فقط به دکل ایرانسل من نمیتوانم به دکل همراه اول وصل بشم ممکنه سیم کارت های دیتا این قابلیت نداشته باشن. منظورم اینه که فقط سیم کارت معمولی رایتل به هردو دکل همراه اول وایرانسل وصل میشه یا خیر میشه راهنمایی کنید؟
فکر نمیکنم اینطوری باشه. جستجوی دستی بزن و خودت روی شبکه همراه اول بزار. میتونی با پشتیبانی رایتل هم تماس بگیری و مشکلت رو بگی.
امتحان کردم به همراه اول رجیستر نمیشه
به پشتیبانی تماس هم گرفتم چیزی نمیدونست خواشا کسانی که سیم کارت دیتا دارن یه تست کنن ببینن وصل میشه یا خیر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)