تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 659 از 870 اولاول ... 159559609649655656657658659660661662663669709759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,581 به 6,590 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دادگاه جلالي، فردا

سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه فردا براي پاسخگويي به شکايتي که از وي شده است به دادگاه خواهد رفت.

سايت گل - در پي اظهارات مجيد جلالي در خصوص لزوم نظارت کميته ضد دوپينگ بر مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي ايران از وي شکايت قضايي شد.
    براساس احضاريه اي که براي جلالي ارسال شده از وي خواسته شده است تا روز چهارشنبه (فردا) در شعبه شش دادياري اهواز حاضر شود.
    از آنجا که طرح شکايت شخصي بوده مجيد جلالي از وکيل خود خواسته تا در اين جلسه وي را همراهي کند.
    به همين منظور وي وکيل جلالي وارد اهواز شده است. باشگاه فولاد خوزستان قصد داشت که از وکيل خود براي دفاع از جلالي استفاده کند ليکن سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان ترجيح داد تا از وکيل شخصي خود استفاده کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/3

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض گزارش ويژه از ليست 30 نفره قطبي

سايت گل -اعلام ليست 30 نفره بازيكناني كه براي حضور در اردوي تيم ملي مدنظر افشين قطبي قرار گرفته اند مثل همنيشه با حرف و حديث هايي همراه شده است و در اين ميان هركس به فراخور سليقه خود از دعوت برخي بازيكنان تعجب كرده و عدم دعوت از برخي نفرات شايسته را عجيب دانسته است· ليست جديد افشين قطبي اما نكات جالبي را در بردارد كه در زير مي خوانيد·

* لژيونر به تيم ملي دعوت شده اند كه در ميان اين نفرات دعوت مجدد از جواد كاظميان براي اردوي تيم ملي از همه جالب تر است· كاظميان قبل از بازي ايران و كره جنوبي به واسطه قرار نگرفتن در ليست 18 نفره و عدم استفاده قطبي از او در چند بازي متوالي با ناراحتي اردو را ترك كرده و در تمرينات تيم ملي قبل از پرواز به سئول حضور نيافت· قطبي اما در سفر به دبي با كاظميان دو بار ملاقات داشته و ظاهرا مشكلات في مابين برطرف شده است· دعوت از آندرانيك تيمو ريان كه در تركيب تيم فولهام جايي ندارد نيز جالب است· قطبي بار ديگر مازيار زارع را به تيم ملي دعوت نكرده است زارع طي هفت هاي گذشته مصاحبه هاي تندي عليه قطبي انجام داده بود·

* تيم استقلال با برخورداري از شش بازيكن در ليست 30 نفره قطبي ركورددار است· سپاهان با 4 ملي پوش در رده دوم قرار دارد و از تيم هاي ذوب آهن، صباي قم، پرسپوليس و پاس نيز با دو ملي پوش در رده هاي بعدي جاي دارند و از تيم هاي ملوان، استيل آذين، سايپا و استقلال اهواز نيز يك ملي پوش دعوت شده است· ساير تيم ها در حالي نماينده اي در تيم ملي ندارند كه از تيم قعر جدولي پاس همدان دو بازيكن به تيم ملي دعوت شده است· سوشا مكاني در حالي به تيم ملي دعوت شده كه در چند بازي به فاصله دريافت گل هاي به جاي خود را به سامان صفا داده بود· دعوت از باريكن موردعلاقه دايي (مجيد غلام نژاد) نيز در نوع خود جالب است·

*سوشا مكاني، محمد نصرتي، اميرحسين فشنگچي، امير محبي، مجيد غلام نژاد، جواد كاظميان، كريم انصاري فرد، ميلاد ميداوودي، فرهاد مجيدي بازيكناني هستند كه در ليست هيا قبلي افشين قطبي جاي نداشتند كه در اين ميان سه بازيكن جديد از تيم استقلال به تيم ملي دعوت شده اند·

* عدم دعوت از ميلاد زنيدپور هافبك چپ پاي تيم راه آهن كه با چهار گل و پنج پاس گل عنوان نهمين بازيكن موثر ليگ برتر را به خود اختصاص داده است· زنيدپور در حالي به تيم ملي دعوت نشده كه تيم ملي كمتر از بازيكن چپ پا بهره مي برد · عدم دعوت از احمد جمشيديان هافبك خلاق تيم سپاهان با 6 گل و 6 پاس گل در رده چهارم جدول موثرترين بازيكنان تيم ملي قرار دارد نيز در نوع خود جالب است· جالب تر اينكه مهدي رجب زاده، عباس محمدرضايي و شهرام گودرزي كه در ره هاي پنجم، ششم و دهم جدول موثرترين هاي ليگ برتر قرار گرفته اند نيز جايي در تيم ملي ندارند· با اين اوصاف بايد گفت قطبي و دستيارانش توجهي به موثرترين بازيكنان فصل جاري ليگ برتر نداشته اند هرچند كه سرمربي تيم ملي و همكارانش در طول نيم فصل بسياري از بازي هاي برگزار شده در تهران و حتي شهرستان ها را از نزديك زيرنظر گرفتند· با اين وجود اگر نگاهي به جدول موثرترين هاي ليگ برتر بيندازيد متوجه اين واقعيت تلخ خواهد شد كه از بين 22 بازيكني كه در جدول موثرترين هاي ليگ برتر كه همه هفته از سوي سايت گل منشتر مي شود فقط ميداوودي، خلعتبري، ابراهيمي به تيم ملي دعوت شده اند·

نگاهی به سرنوشت موثرترين بازيکنان ليگ برتر در لیست قطبی

1. علي کريمي – استيل اذين( 10 گل- 6 پاس گل) * از تیم ملی خداحافظی کرده است.

2.ميلاد ميدواودي- استقلال اهواز(6 گل – 6 پاس گل) * با درخشش در لیگ توجه قطبی را جلب کرد.

3. ادينهو لوسيانو – مس کرمان(7 گل- 4 پاس گل) * به علت خارجی بودن به تیم ملی دعوت نشد.

4. احمد جمشيديان – سپاهان ( 5 گل- 5 پاس گل) * چهارمین بازیکن موثر لیگ جایی در تیم ملی ندارد.

5. مهدي رجب زاده – مس کرمان ( 7 گل- 2 پاس گل) * پنجمین بازیکن موثر لیگ در تیم ملی جایی ندارد.

6. عباس محمدرضايي- صباي قم ( 5 گل – 4 پاس گل) * پدیده جوان صبا که فصل گذشته در مهرکام پارس بازی می‎کرد به تیم ملی دعوت نشد. ‎کرد به تیم ملی دعوت نشد.

7.فريدون فضلي- صباي قم ( 5 گل – 4 پاس گل) .ابراهيم صادقي – سايپا (5 گل- 4 پاس گل) * شاید به خاطر افزایش سن و سلیقه قطبی به تیم ملی دعوت شد.

9.ميلاد زنيد پور – راه اهن تهران ( 4 گل- 5 پاس گل) * عدم دعوت از هافبک چپ پا و خلاق راه آهن جای تعجب دارد.

10. شهرام گودرزي – مقاومت سپاسي (3 گل- 6 پاس گل) * پدیده لیگ نهم متاسفانه به تیم ملی دعوت نشده است.

11.آرش برهاني – استقلال تهران(8 گل) * برهانی در لیست 30 نفره قطبی قرار گرفته است.

12. کريم انصاري فرد- سايپا ( 7 گل- يک پاس گل) * بازیکنی که علی دایی او را به سایپا آورد به تیم ملی دعوت شده است.

13. عماد رضا- سپاهان اصفهان(7 گل) * به خاطر خارجی بودن به تیم ملی دعوت نشد.

14. ادريانو الوز- ملوان انزلي( 6 گل- يک پاس گل) * به خاطر خارجی بودن به تیم ملی دعوت نشد.
    15.هادي نوروزي- پرسپوليس( 5 گل – 2 پاس گل) .اسماعيل فرهادي- ذوب اهن (5 گل-2 پاس گل) .محمدرضا خلعتبري- ذوب اهن( 5 گل- 2 پاس گل) محمد ابراهيمي- تراکتورسازي(5 گل- 2 پاس گل) محمد احمدپوري- شاهين (5 گل- 2 پاس گل)
    * نوروزی در لیست قبلی قطبی دعوت شده بود اما این بار خط خورد. عدم دعوت از اسماعیل فرهادی نیز جای تعجب دارد. خلعتبری و ابراهیمی‎اما به تیم ملی دعوت شده اند.

کد:

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

فهرست 30 نفره تيم ملي 

افشين قطبي 30 بازيكن را به اردوي تيم ملي دعوت كرد.
    دروازه بانها: سيد مهدي رحمتي، وحيد طالب لو، ميثاق معمارزاده، سوشا مکاني
    مدافعان: محمدنصرتي، سيد جلال حسيني، امير حسين صادقي، هادي عقيلي، فرشيد طالبي، احسان حاج صفي، هاشم بيک زاده، خسرو حيدري، حسين کعبي
    هافبكها: جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، مجيد غلام نژاد، فرهاد مجيدي، پژمان نوري، ايمان مبعلي،محمد نوري، مسعود شجاعي، اميرحسين فشنگچي،
    مهاجمان:محمدرضا خلعتبري، مجتبي زارع، جواد کاظميان، امير محبي، مهرزاد معدنچي، کريم انصاري فرد، ميلاد ميداوودي و آرش برهاني
    در اين فهرست ، استقلال 6 نفر ، سپاهان 4 نفر، تركتورسازي 2 نفر، پرسپوليس 2نفر،پاس همدان 2 نفر ، استيل آذين 1 نفر ، ذوب آهن 2نفر،سايپا 1 نفر ، صباي قم 2نفر ، اوساسونا 2 نفر ، فولام يك نفر ، الاهلي يك نفر ، عجمان يك نفر ، استقلال اهواز يك نفر ، ملوان يك نفر و النصر يك نفر سهميه دارند.

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض عنايت: من به كريمي بي‌احترامي نكرده‌ام

رئيس كميته داوران گفت: اگر چه كريمي گفته من ديدار پرسپوليس و استيل‌آذين را نديدم اما به او بي‌احترامي نكرده‌ام.
    مسعود عنايت در مورد اعتراض‌هاي علي كريمي به او اظهار داشت: ايشان گفته‌اند مسابقه دو تيم پرسپوليس و استيل آذين را نديد‌ه‌ام در حالي كه من ناظر داوري آن مسابقه بودم و در ورزشگاه حضور داشتم تا عملكرد مسعود مرادي را مورد ارزيابي قرار بدهم.
    وي ادامه داد: من هيچ گونه بي‌احترامي به اين بازيكن ارزنده فوتبال نكردم. حتي گفتم به عقيده من خطاي هندي كه مرادي به سود پرسپوليس اعلام كرد درست نبوده است با اين حال اشتباه داور هيچ حقي را براي كاپيتان تيم ايجاد نمي‌كند كه بخواهد چه مودبانه و چه با ناسزا به داور اعتراض كند.
    رئيس كميته داوران افزود: من هم نمي‌دانستم كه چرا كريمي در آن مسابقه اخراج شد اما زماني كه از داور سئوال كردم او گفت كريمي حرف بدي زد و اخراج شد. در فيفا و AFC هم گزارش داور اصل است و هيچگاه فيفا داوري را براي گزارشي كه ارائه مي‌كند احضار نمي‌كند.
    عنايت در مورد اين كه كريمي گفته رئيس كميته داوران همواره از اشتباهات داوران حمايت مي‌كند گفت: هرگز چنين چيزي نبوده است. من داور و كمك داور چند مسابقه را به دليل اشتباهاتي كه مرتكب شده بودند محروم كرده‌ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض هوار محمد: بايد خومان را براي 90 دقيقه سخت آماده كنيم

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد خودمان را براي يك 90 دقيقه سخت قبل از نيم فصل آماده كنيم تا به 3 امتياز برسيم.
    هوار ملا محمد درباره ديدار مقابل ابومسلم اظهار داشت: قبل از بازي با استيل آذين خيلي خوب بوديم، اما اين باخت ما را به دوران بد برگرداند. فرصت‌هاي بي‌شماري را در ديدار مقابل استيل آذين از دست داديم و متأسفانه باختيم.
    بازيكن عراقي پرسپوليس افزود: به هواداران حق مي‌دهم كه ناراحت باشند، چون پرسپوليس تيم بزرگي است، اما ما هنوز براي جبران زمان داريم و مطمئن باشيد دل هواداران را شاد مي‌كنيم.
    وي درباره عملكرد علي كريمي در اين ديدار گفت: كريمي بازيكن بزرگي است. در نيمه اول بازي در اختيار ما بود و او نتوانست كاري انجام دهد، اما روي 2 گلي كه دريافت كرديم تأثير داشت.
    هوار محمد ادامه داد: بعد از به ثمر رساندن گل اول چيزي را كه تصور مي‌كرديم، محقق نشد و همه چيز به ضرر ما شد، كه براي من هم جاي سئوال داشت.
    وي درباره خوشحالي‌اش بعد از گل گفت: در بازي اول كه گل زدم از لحاظ فكري دچار مشكل بودم و نتوانستم خوشحالي كنم، اما در حال حاضر مشكلي ندارم و وقتي گل بزنم راحت‌تر شادي‌ام را با هواداران تقسيم مي‌كنم.
    هوار محمد گفت: بازي با ابومسلم براي من مهم است. از اين تيم شناخت چنداني ندارم، اما مي‌‌دانم تيم خوب و دونده‌اي است. اگر مثل بازي قبل با ما بازي كند برنده خواهيم شد. پرسپوليس بايد خودش را براي يك 90 دقيقه سخت قبل از نيم فصل آماده كند و اميدوارم به 3 امتياز برسيم.
    ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ابومسلم در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران فردا (پنجشنبه) ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض درگيری پروين با ليدر پرسپوليس

فارس: آخرين تمرين پرسپوليس پيش از ديدار با ابومسلم ساعت 15:30در مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار شد كه درگيري هافبك پرسپوليس را با يكي از ليدرها در برداشت. آخرين تمرين پرسپوليس پيش از ديدار با ابومسلم امروز از ساعت 15:30در زمين چمن مصنوعي مجموعه ورزشي درفشي‌فر برگزار شد. زمين خيريه عمل كه پيش از اين تمرينات پرسپوليس در آن برگزار مي‌شد به دليل بارندگي گل‌آلود بود و به همين دليل اجازه تمرين در اين زمين به بازيكنان داده نشد.
    *بازيكنان ابتدا زير نظر حسين عبدي با توپ گرم كردند و سپس در قالب 2 تيم در نيمه زمين با 3 دروازه فوتبال بازي كردند. گرم كردن، كارهاي استقامتي و تاكتيكي از برنامه‌هاي تمرين امروز بود.
    *شيث رضايي و محسن خليلي به طور اختصاصي زير نظر مولايي بدنساز پرسپوليس تمرين كردند.
    *حسين بادامكي و جلال اكبري غايب بودند.
    *كرانچار به صورت اختصاصي با هوار ملا محمد به گفت‌وگو پرداخت.
    *سعيد عزيزيان، مربي سابق پرسپوليس، دقايقي در تمرين حضور پيدا كرد و سپس محل تمرين را ترك كرد.
    *حدود 100 نفر از نونهالان مدرسه فوتبال پرسپوليس در تمرين امروز حضور داشتند و اين تيم را تشويق كردند.
    *محمد پروين، پس از تمرين هنگام ترك محل به علت صحبت‌هاي يكي از ليدرهاي پرسپوليس با وي درگير شد كه اين موضوع با پادرمياني هواداران برطرف شد.
    ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ابومسلم در چارچوب هفته شانزدهم ليگ برتر فوتبال ايران فردا ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اولروم: به من چه که خانمم چی درباره کمالوند گفته؟

این موضوع ربطی به من ندارد که چرا همسرم علیه کمالوند حرف زده چون به عنوان مدیربرنامه نظرخود را داده

سایت گل – خودمان ادم افشاگر کم داشتیم ، دنی اوالروم هم به این جمع اضافه شد. این بازیکن نیجریه ای تراکتور سازی به پانا می گوید: دوپینگ کردن فوتبالیست های ایرانی واقعیت دارد. دوپینگ معضل جهانی است که حتی در فوتبال اروپا و کل دنیا در تمام ورزش ها وجود دارد.او با مثالی از ایتالیا ادامه می دهد:مگر کاناوارو چند هفته قبل به خاطر این مسئله دادگاهی نشد؟ این مسئله و یا معضل باید در ورزش ایران ریشه کن شود. دوپینگ به نفع فوتبال ایران نیست.

اولروم درباره اظهارات همسرش علیه سرمربی تراکتور سازی گفت: این موضوع ربطی به من ندارد که چرا همسرم علیه کمالوند حرف زده چون به عنوان مدیربرنامه نظرخود را داده است.اظهار نظر همسرم تاثیر منفی در روابط یا بازی کردن من در تراکتورسازی نگداشته. این نظر مدیربرنامه های من بوده و به من ارتباطی ندارد.

کد:
    2009/11/4

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نتايج اوليه نظر سنجي محبوب ترين بازيکن جهان؛ کريمي در دره پنجم، مهدوي کيا بيستم
    علي کريمي از ايران با کسب 12178 راي در رده هشتم
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض قرار گرفتن پوشش مسابقات ليگ ايران در سايت معتبر لايو اسكور

سايت لايو اسكور مسابقات ليگ برتر ايران رو با نام ليگ خليج فارس پوشش داد !

کد:
    سايت معتبر لايو اسكور كه سايتي براي شرط بندي و تماشاي نتايج زنده مسابقات مختلف در رشته هاي ورزشي مختلف ميباشد ؛ عصر امروز ديدار تيم هاي پرسپوليس و ابومسلم را به طو زنده پوشش داد !

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

البته شما امروز دیدی! وگرنه یه دو سه هفته ای هست که این سایت نتایج چند لیگ آسیایی که قبلا نداشت قرار داده از جمله کره و تایلند و ایران.
    البته لیگ آزادگان تو لایو اسکور قرار نداره، فقط بازیهای لیگ برتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •